HosgelsinGeldimm döndüm aranıza tatil bitti :)
Listede bilgi eksiği olanlar var hala .. Önümüzdeki pazar 3 hafta olacak ve gelmeyenelerleo kişileri de çıkaracağım.
Yazdığınız her güncellemenizi de yaptım keyifli okumalar diliyorum:)
Allah razı olsun. Teşekkür ederim.Canım seni listeden çıkarmışım sanırım geleceksen bilgilerini yaz ekleyeceğim :)
Başın sağ olsun canım ..
Canım. Bu aralar KPSS çalışmaya biraz hız verdim. Ben arada takılırım bu topiğe. Eylülden itibaren beni listeye alırsın olur mu?Canım seni listeden çıkarmışım sanırım geleceksen bilgilerini yaz ekleyeceğim :)
Başın sağ olsun canım ..
Ahh keşke dediğiniz gibi olsaÇok hızlı okuyorsunuz
Ne güzel.
Ben Sevdalinka'dan sonra ne okuyacağımı seçmedim hâlâ
Matmazel noraliyanin koltuğu,vurun kahpeye,calikusu,sekizinci renk,sinekli bakkal veya ateşböceği yolu
Ortaya karışık seviyorum bende kitapları,Ahh keşke dediğiniz gibi olsaGenelde akşam okuyabiliyorum bebeğimi uyuttuktan sonra. Yorgunluktan kitap okurken sızıp kalıyorum. Hele bir de dili ağır ve kendini okutmayan bir kitapsa iyice elimde sürünüyor.
Bence sinekli bakkal severek okumuştum
Ben de hangi tarzda okuyacağıma karar veremedim. Onu seçersem kolay olacakSırada bekleyen 25 tane kitabım var çünkü
Olur tabi kiCanım. Bu aralar KPSS çalışmaya biraz hız verdim. Ben arada takılırım bu topiğe. Eylülden itibaren beni listeye alırsın olur mu?
nasılsım :) çalışma hayatı nasıl gidiyor, neredeydin şimdi? evlilik konusu vardı sanki evlendin miOlur tabi kiKolay gelsin ❤
Teşekkürler canım.Olur tabi kiKolay gelsin ❤
Bi evlenip geldimnasılsım :) çalışma hayatı nasıl gidiyor, neredeydin şimdi? evlilik konusu vardı sanki evlendin mi
hayırlı olsun, Allah mesut etsinBi evlenip geldimşimdi çalışıyorum bayramda da eşimin memleketine gideceğiz bakalım
Amin teşekkür ederimhayırlı olsun, Allah mesut etsin
1 haftadır çok geç yatmaya başladı oğlum. Okuma hızım iyice düştüOrtaya karışık seviyorum bende kitapları,
Ruh halime göre siralama koyuyorum
Bebekle çok zor gerçekten, siz yine iyisiniz.
Normalde bende bu kadar okuyamiyorum da izindeyim:)