- 25 Nisan 2015
- 530
- 1.704
Çok akıcı bir kitaptı. Ben bir gün içinde bitirmiştim. Eminim çok beğeneceksiniz :)Evet bende burdan aldığım tavsiyeler üzerine sineklerin tanrısına başladım. Hızlı biter inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok akıcı bir kitaptı. Ben bir gün içinde bitirmiştim. Eminim çok beğeneceksiniz :)Evet bende burdan aldığım tavsiyeler üzerine sineklerin tanrısına başladım. Hızlı biter inşallah
Merak ettiğim kitaplardan. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim:)Kırlangıç çığlığı kitabına başladım
Tabi yazarım :) çok akıcı gidiyor şimdilik güzel sardı beniMerak ettiğim kitaplardan. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim:)
Belki benim acımasız biri olduğumu düşüneceksiniz ama pişman olmayın bundan şikayet ettiğiniz için. Benim bildiğim insanlar ölmeden önce olabildiğince iyi davranır ve helallik ister sanki öleceğini biliyormuş gibi. Yine de Allah rahmet eylesin. Allah size de sabır versin.Sevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.
Yok, kesinlikle öyle düşünmüyorum. Ben sabrım kalmadı diye çok isyan ediyordum. O da çok can yaktı. Babam biz bugün valizimizi toplayıp gidiyoruz dedi. Gerçekten çok kötü davrandı dün sabah ve vefat etti. İlk defa onu tek başına bıraktım. Bu kadar kızmasam ona onu yalnız bırakmazdım. Bilmiyorum. Duygularım çok karışık.Belki benim acımasız biri olduğumu düşüneceksiniz ama pişman olmayın bundan şikayet ettiğiniz için. Benim bildiğim insanlar ölmeden önce olabildiğince iyi davranır ve helallik ister sanki öleceğini biliyormuş gibi. Yine de Allah rahmet eylesin. Allah size de sabır versin.
Sevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallahSevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.
Başınız sağolsunSevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.Sevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Yaşlılar ile ilgilenmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. 3 yıldır yatağa bağımlı olan, öncesinde de pek kendi işini göremediği için kendimi bildim bileli baktığımız babaannem var. 28 yıldır bir kere bile memnun ve mutlu olduğunu, bize iyi davrandığını görmedim. O yüzden kendinizi suçlu hissetmeyin. Sadece kötü bir tesadüf olmuş. Tekrar başınız sağolsun.Sevgili kitap kurdu grubum. Birkaç gün önce dedem ve anneanneme baktığımı yazarak konu dışı bir muhabbet etmiştim. İsyan ettiğim dedem dün vefat etti ve bugün defnedildi. Ben kitabı elime aldığımda sayfayı bitirmeden seslendiği için konsantrasyonum bozulurdu sinir olurdum. Adamcağızın son nazlarıymış. Son istekleriymiş. Ben anlamamışım.
Birkaç gündür ders çalışmaya daha fazla ağırlık verdiğim için uzun uzun okumalar yapamadım. Günde 5-10 sayfa anca okuyabildim. Programımı düzene sokup en kısa zamanda kitabı bitirmeyi istiyorum. Size mutlaka haber vereceğim.mimesis Uğultulu tepeleri bitirdiğinizde bana haber verirseniz çok sevinirim :)