Kitap Okuma Günlüğü 📚

Geldimm döndüm aranıza tatil bitti :)
Listede bilgi eksiği olanlar var hala .. Önümüzdeki pazar 3 hafta olacak ve gelmeyenelerleo kişileri de çıkaracağım.
Yazdığınız her güncellemenizi de yaptım keyifli okumalar diliyorum:)
Hosgelsin :KK3:

Pazar bitmeden bi guncelleme daha yapim 10. Kitap da bitti yeni kitaba karar veremedim.

Merhabalar
Kitap okuma ile ilgili en aktif post burası sanırım😇
Katılmak isterim ben de mümkünse.
Bir süredir kitap okuma alışkanlığımı kaybettim, tekrar düzenli okumalara başlamayı hedefliyorum.
Şu sıralar 30 Milyon Kelime adlı kitabı okuyorum.
Bugünden itibaren önümüzdeki yıla kadar okumayı istediğim kitap sayım 20 🖐

:KK57: ben hala aynı kitaba devam ediyorum resmen memlekete gelince okumayı bıraktım yeğenlerimle takılıyorum :rolleyes:

Sahilde Kafka bitti yeni
bir Murakami kitabına başladım
Karanlıktan Sonra :)

Çok hızlı okuyorsunuz 🙂
Ne güzel.
Ben Sevdalinka'dan sonra ne okuyacağımı seçmedim hâlâ 😃
Matmazel noraliyanin koltuğu,vurun kahpeye,calikusu,sekizinci renk,sinekli bakkal veya ateşböceği yolu 🙈
Ahh keşke dediğiniz gibi olsa😔 Genelde akşam okuyabiliyorum bebeğimi uyuttuktan sonra. Yorgunluktan kitap okurken sızıp kalıyorum. Hele bir de dili ağır ve kendini okutmayan bir kitapsa iyice elimde sürünüyor.

Bence sinekli bakkal severek okumuştum💕

Ben de hangi tarzda okuyacağıma karar veremedim. Onu seçersem kolay olacak😂Sırada bekleyen 25 tane kitabım var çünkü🙈

Ahh keşke dediğiniz gibi olsa😔 Genelde akşam okuyabiliyorum bebeğimi uyuttuktan sonra. Yorgunluktan kitap okurken sızıp kalıyorum. Hele bir de dili ağır ve kendini okutmayan bir kitapsa iyice elimde sürünüyor.

Bence sinekli bakkal severek okumuştum💕

Ben de hangi tarzda okuyacağıma karar veremedim. Onu seçersem kolay olacak😂Sırada bekleyen 25 tane kitabım var çünkü🙈
Ortaya karışık seviyorum bende kitapları,
Ruh halime göre siralama koyuyorum 😄

Bebekle çok zor gerçekten, siz yine iyisiniz.
Normalde bende bu kadar okuyamiyorum da izindeyim:)

Ortaya karışık seviyorum bende kitapları,
Ruh halime göre siralama koyuyorum 😄

Bebekle çok zor gerçekten, siz yine iyisiniz.
Normalde bende bu kadar okuyamiyorum da izindeyim:)
1 haftadır çok geç yatmaya başladı oğlum. Okuma hızım iyice düştü😕 böyle giderse hedefimi tutturamayacağım.
Tür olarak değil de sayfa sayısına göre seçmeye karar verdim🙈 hedefimi tutturmak için kısa kitaplar okuyacam. Umarım hile yapmıyorumdur😂😂
Oh ne güzel sizde keyfini çıkarın bol bol okuyun☺️

X