Kitap Okuma Günlüğü 📚

İyi bayramlar herkese
kitapzede sayısını unuttum Martin eden 37 miydi ondan sonra 38 Avarelik Gorgusu 'nu okudum.
39. Kirpinin Zarafeti'ne başladım,iki gündür okuyamıyorum (sayı doğru mu hatırlamıyorum,defterden de bakarım fırsat bulursam)

Sineklerin Tanrı’sı hala elimde. Yapıştı adeta elime. Okuyorum bir türlü kitabın içine giremiyorum. 212.sayfadayım. 260 larda bitiyor. Bu kitap için yanlış bir zamandı galiba. Neyse bitecek inşallah.

Bayram nedeniyle köydeydim yeni girebiliyorum foruma

1.kitabım olan 30 Milyon Kelime bitti
2. Olarak Stefan Zweig’in O Muydu? Adlı öyküsünü bitirdim.
Şu an Kafka Oteli’ni okuyorum, Damızlık Kızın Öyküsü’ne de başlayacağım.

kitapzede Bende ayni kitap dayim. Cok Kisa bir kitap ama felaket skci. Garip boyle basit yazilmis. Bitirmek icin ugrasiyorum. Galiba 100 sayfa bile yok. Kirlangic cigligini 2 günde bitirmistim halbuki.
Yarin Bitirmek istiyorum
Insallah :)

Canim cok haklisin, bayrm kosturmacasi, takim, yildonumu, dogum gunu benim bu aralar her sey ust uste geldi..
Yazamamistim buraya.
Ben hala 1984 u okuyorum ama , 2.bir kitabada basladim buket uzunerin istanbullular kitabi..
2sini birden yavas ama epey yavas okumaya calisiyorum :)

Keyifli okumalar :)
Evet canım kusura bakma bu ara kitap pek okuyamıyorum değişen birsey yok hala aynı kitaptayım bu arada bayramınız mübarek olsun
Senin de bayramın mübarek olsun :)
Dün damızlık kızın öyküsünü bitirdim kuzu şimdi yeni kitap arayışındayım
Bitirdiğin ikinci kitaptı değil mi bu ?
Keyifli okumalar kaptanım ikinci kitabını da ekledim listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…