Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Roman mı?Şuan okuduğum kitap
Doğunin limanları-Amin Maalouf Eki Görüntüle 1889177
Evet canım bi tarih romanı doye bilieizRoman mı?
Geçen kış kursa giderken kurstan bir teyze bana habire ktap getiriyorsu sanırım 2 tanesini okumuştumBende gecen sene mucizeler dukkanı 2 yarım kaldı onu tekrar baştan okuyayim
Geçen kış kursa giderken kurstan bir teyze bana habire ktap getiriyorsu sanırım 2 tanesini okumuştum
Severim tarihi romanları:))Evet canım bi tarih romanı doye bilieiz
Evet çok güzeldiNe güzel :)bende geçen kış ilki okudum seriyi bitirmek istiyorum güzel sürükleyiciydi
Aynen tarij dersimee hep roman okur gibi cçalışyorumSeverim tarihi romanları:))
Bu kitaplarinda tarih dersine Faydası olur bazen eklemeler yada degişlikler kurgulamada olur ama olayın gidişatı hakkında temel bilgiyi verir gibime geliyorEvet çok güzeldi
Aynen tarij dersimee hep roman okur gibi cçalışyorum
Kesinlikle oluyor cografya tarihteBu kitaplarinda tarih dersine Faydası olur bazen eklemeler yada degişlikler kurgulamada olur ama olayın gidişatı hakkında temel bilgiyi verir gibime geliyor
Ez azından hatırlatır bir olayın hikayelendirdinmi beynide olayı daha çabuk hatırlarsın...Kesinlikle oluyor cografya tarihte
KesinlikleEz azından hatırlatır bir olayın hikayelendirdinmi beynide olayı daha çabuk hatırlarsın...
Özledim hoş geldinKüçük mucizeler dükkanını bitirdim..Şimdi eflatun kurdeleyi okuyorum ama pek sarmadı.Sırada havvanın 3 kızı var
Özledim hoş geldin
Benide ellimde çok kitap var yaz çok hareketli geçti bakamadım hiçbirine
Bâşlasın herkese keyifli okumalar olsun o zamanHoşbuldum Efserciğim..Bende de çok kitap birikti bu aralar okumaya bitirmeye niyetliyim pekçoğunu..
Öyleyse hep beraber okuma günleri başlasın