- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
evet cnm güzeldi baya :)OF,OF,OF o kitap mükemmel bir kitap ben çok beğenmiştim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm güzeldi baya :)OF,OF,OF o kitap mükemmel bir kitap ben çok beğenmiştim..
nasıl gidiyor kitap cnm beğendinmi?Selam.
Pi sayfa 155'teyim.
nasıl gidiyor kitap cnm beğendinmi?
benimde merak ettiğim bir seriİlk iki kitabı da güzeldi ama bu daha güzel.
Ben çok beğendim, çok güzel cümleler kuruyor yazar :)
benimde merak ettiğim bir seri
güzel bir etkinlikmiş :)Ben geldim size haberlerim var tatile çıkmadan yazarlık atölyesine alındım bir iki deneme yazımdan dolayı harika bir ortam haftalık deneme yazılarımız oluyor, haftalık kitaplar verliyor ve yanlışları eleştiriliyor çok zevlikli geçiyor hafta bir gün sadece.Bence bu gibi ortamlara herkesin ihtiyacı var derim.
Evet canım ben çok menünüm öğrendiğime çok sevindim :) bu haftaki tavsiye edilen Orhan Pamuk'un kırmızı saçlı kadın kitabıydıgüzel bir etkinlikmiş :)
Hoşgeldin canım kitap ve yorumlarınla bekliyorumBen de varım öyleyse :) Her zaman azar azar kitap okurdum ama 2016 başında kendime hedef koydum Şu an hedefimin oldukça ilerisindeyim 4 ocaktan bu yana 15 kitap bitirdim Şu an 16. oalrak Kafka'nın dönüşüm'üne başladım :) keyfili okumalar
Şah Ve Sultan en sevdiğim kitaplardan biridir Ağlaya aplaya okuyacaksın eminim :)Günaydın kızlar Bab-ı Esrar'ı bitirdim İskender Pala Şah Sultana başladım. Bab-ı Esrar merak uyandırıcıydı gerçi sonlarına doğru tahmin edilebiliniyordu . Ahmet Ümitin ilk kez okudum kjitabını.Yanlız anlatımını pek beğenmedim. Gereksiz ayrıntıları vurgulamış
Seriyi bende tavsiye ederim cnm. 2 sene önce eşime tarihi sıkmadan anlayabileceği bir kitap araştırırken bu seri ile tanışmıştım. Kendiside çok beğenerek okudu en son 7. sı çıkmıştı :)Dün kafka'nın dönüşüm'ü bir günde bitirdim Güzeldi ama bir roman denemez , kendisi de öyle nitelendirmiyor zaten Bir roman gibi doyurucu olmasa da imgesel anlatımıyla güzel, etkişeyici bir uzun öykü Bugün Ahmet Şimşirgil'in Kayı serisinin ilk kitabına başladım Bakalaım :)
Set olarak aldım Hepsini okucam inşallah :) hem okul var hem kpss çalışıyorum biraz yoruyor ama bu seriyi bir an önce bitirmek istiyorum :) sıkılacağımı sanmıyorum ama yine de sıkılmayayım diye bir Kayı bir başka kştap şeklinde okucam seriyi :) ara vererekSeriyi bende tavsiye ederim cnm. 2 sene önce eşime tarihi sıkmadan anlayabileceği bir kitap araştırırken bu seri ile tanışmıştım. Kendiside çok beğenerek okudu en son 7. sı çıkmıştı :)