Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapımız herkese açık kitapların ve önerilerinle bekliyoruzbeni de aranıza alır mısınız?
Bazı kitaplar insanı kitap okumaktan bezdiriyor çok haklısın bitanemBir kitabın okuyucusuna hitap etmesi verdiği keyif falan önemli detaylar.Keyif almadığın bir kitap elinde uzuyorda uzuyor ne başka bir kitap okuyabiliyorsun ne de o kitabı okumak içinden geliyor.En azından benim için öyle.Keyif almadığım bir kitabı bırakamıyorumda ama zar zor bitirmeye çalışıyorum.İşkence gibi resmen.
Bir arkadaşımın önerisi ile başlamıştım eflatun kurdeleye ama bu nasıl kötü bir kitap ya.Yazarın benimde bir kitabım olsun diye yazmış olduğu hissini veriyor bana.Konu desen saçma sapan anlatım desen sakız gibi uzattıkça uzatmış.Dünya kitap aldım okumak için bunu bitiremedikçe başlayamıyorum da..Bunlar okumayı bekleyen kitaplarımın bir kısmı
çok çok teşekkür ederim. 1 çocuk annesiyim 2 yaşına az kaldı. okuduğum kitap sibel eraslan çöz deniz... akşama bitirmek hedefimKapımız herkese açık kitapların ve önerilerinle bekliyoruz
Lis kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu?Bir kitabın okuyucusuna hitap etmesi verdiği keyif falan önemli detaylar.Keyif almadığın bir kitap elinde uzuyorda uzuyor ne başka bir kitap okuyabiliyorsun ne de o kitabı okumak içinden geliyor.En azından benim için öyle.Keyif almadığım bir kitabı bırakamıyorumda ama zar zor bitirmeye çalışıyorum.İşkence gibi resmen.
Bir arkadaşımın önerisi ile başlamıştım eflatun kurdeleye ama bu nasıl kötü bir kitap ya.Yazarın benimde bir kitabım olsun diye yazmış olduğu hissini veriyor bana.Konu desen saçma sapan anlatım desen sakız gibi uzattıkça uzatmış.Dünya kitap aldım okumak için bunu bitiremedikçe başlayamıyorum da..Bunlar okumayı bekleyen kitaplarımın bir kısmı
Lis kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu?
Birde Orhan Pamuk-Kırmızılı Saçlı Kadını okumanı öneririm.
Beğeniceğine eminim ikisinideHenüz okumadım canım okunmayı bekleyenlerden .Kırmızı saçlı kadını okuyayım .Alınacaklar listeme ekledim
Parkta bahçede vs. De okuyabilirsiniz..Ben her yerde okurum misalpi yi okuyorum güya çocuk bırakmaz olduu cekiştirip duruyor. yaben kitaba cok dalıyorum ondan yada cocukta kapalı havadan dolayı evde atamadıqı bir enerji var
Hoşgeldi,Sefa geldiVe Bir gün çıka geldi
SendeHoşgeldi,Sefa geldi