- 8 Aralık 2011
- 44.110
- 154.186
Küçük bir şey çok büyük değilO bitirmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük bir şey çok büyük değilO bitirmissin
Aaa çok güzeelKüçük bir şey çok büyük değil Eki Görüntüle 1745939
Tamamlanınca olacak sanki böyle kalırsa kötüAaa çok güzeel
Senonu güzelce yaparsün hamarat efserim hep merak etmisimdir senin osmin efser mi ciddenilk defa duydum bu ismiTamamlanınca olacak sanki böyle kalırsa kötü
Efser "baş taçı,taç"demek fasca bir isim ilerde kızın olursa benim ismimi koyarsınSenonu güzelce yaparsün hamarat efserim hep merak etmisimdir senin osmin efser mi ciddenilk defa duydum bu ismi
İsmin efser yani gerçek hayatta olmaz fahriye yada ferode koyuzaaamEfser "baş taçı,taç"demek fasca bir isim ilerde kızın olursa benim ismimi koyarsın
Yok Sadece burda Efser'im ama ismimi Efser ile değiştirmek isterim Efser'in nesi var az meşhur sadeceİsmin efser yani gerçek hayatta olmaz fahriye yada ferode koyuzaaam
Az meşfur evet ama güzel isimYok Sadece burda Efser'im ama ismimi Efser ile değiştirmek isterim Efser'in nesi var az meşhur sadece
Bende seviyorumAz meşfur evet ama güzel isim
Hoşgeldin geçmiş olsun canım bende başlıyorum dururumuma uygun bir zayıflama kitabı okumayı düşünüyorumSelam kızlar.
Hastalıktı bilmem neydi derken epeydir okuyamadım.
Sabah sıkıntıdan okudum biraz.
Beni Bulun sayfa 77'deyim.
Hoşgeldin geçmiş olsun canım bende başlıyorum dururumuma uygun bir zayıflama kitabı okumayı düşünüyorum
Hoşgeldin geçmiş olsun canım bende başlıyorum dururumuma uygun bir zayıflama kitabı okumayı düşünüyorum