- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.461
biz seni biliyoruz ve seviyoruzTeşekkür ederim canım
Bizim meslek grubundaki insanları başka insanlar farklı görüyor. Normal hayatımız Yokmuş gibi. Çünkü biz de öyle sanardık. Çevrem Egısu tavan yapmış insanlarla dolu. Unvanın kendilerine kişilik kazandırdığını sananlarl da cabası...
Böyle yazınca da yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum.
Bu sene kesinlikle olmalısın zaten canım. Geçen seneden içimde ukte kaldı sana kitap alamamış olmakSeneye günde kimler olacak? geçen sene iki gruba bölünce 2. grup olarak çok sessiz kalmıştık biz. İkinci gruba alternatif olmayı düşünemiyorum o yüzden. Bu sene ay sayısına göre listeniz netleşince yer olursa beni katın lütfen
Bu sene kesinlikle olmalısın zaten canım. Geçen seneden içimde ukte kaldı sana kitap alamamış olmak
Sayıyı 12ye tamamlarız sanırım, belki bazı aylar ikişer gün de dönebilir bi başında bi sonunda gibi. Onu konuşur hallederiz, net sayı bi belli olsun da
Sıkıştır tabi, ufacık bir aksilikten başlamışken çıkmıştın günden, benim de aklımda kaldın valla. Sen girmek istemesen de zorlayacaktım seni zatenHer konu açıldığında araya sıkıştırıyorum kendimi
sıkıştırmana gerek yok. sen zaten katılırsın. olmazsa bir ay iki kişiye alırız sende olmuş olursun. geçen sene bir aksilik oldu çıkmak zorunda kaldın. şimdi aramızda yine olmalısınHer konu açıldığında araya sıkıştırıyorum kendimi
ay seni nasıl unuttum
hemen ekledim kuzum, özür dilerim
Çok teşekkür ederim.M maviduvar1 grubumuzda ki herkes gibi sende çok naifsin. Hakkında kimse aklına gelen o olumsuz düşüncelere girmez burda. Seni tanıdık zaten biz aramızda ol hep
Asmu ve cesmi seviyorum sizi. Teşekkür ederim.:)
o zaman birazcık toparlayalım şimdi kimler var
_meLinDa_
Y yesil_zeytin_
loliss (inşallah)
xyzt-5544
M maviduvar1
@Skosnob
_Cassandra_
SiziSeviyorumDemismiydim
@_Lavin_
DonukPudra
@__ATALANTE
@_ezelneva_
@kalinkaselin
__giz__
ay unuttuğum kişiler küsmesin, başka kimler vardı?
Yüzümü gördükten sonra hala kefil olabiliyor musun bana ?Evet çok yakınlarımızdan kefil olduklarımız varsa onlar gelsin sadece. Ben birtekNeverOne ı çağırıyorum çekilişe, katılmak istediğini söylemişti en son. Yüzyüze de görüştüğüm birisidir kendisi, güvenebilirsiniz
Yüzümü gördükten sonra hala kefil olabiliyor musun bana ?
İstiyorum katılmayı evet, beni de alın lütfen.
Yüzünü gördüm evet, arada şüpheye düşsem de bence katılabilirsin
Ama bilmiyorum tabi, belki benim kefilliğimi kabul etmezler. belki de bu grupta sevilmeyen biriyimdir
neyin şüphesi acaba, kocandan önce ben vardım hatirlatirim.
ayyy çok kefilim hem de
kaç kişinin kefilliğini kabul etsek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?