- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.421
Ayyyy yılbaşı çekilişi mi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben de geldim
Geçen yıl çekilişte yoktum. O nedenle cahilim biraz. Bir tane mi kitap gönderiyoruz. Karşıdaki kişiyle konuşarak mı alıyoruz. O kişi de o kitap olabilir diye. Kitabın yanında gönderilen diğer hediyeler ile ilgili geçen yıldan örnekler verebilir misiniz
papatyacım bizim vikitap hesaplarımız var ya, bize çıkan kişinin hesabına bakıp seçebiliriz kitabıO zaman ben de geldim
Geçen yıl çekilişte yoktum. O nedenle cahilim biraz. Bir tane mi kitap gönderiyoruz. Karşıdaki kişiyle konuşarak mı alıyoruz. O kişi de o kitap olabilir diye. Kitabın yanında gönderilen diğer hediyeler ile ilgili geçen yıldan örnekler verebilir misiniz
yabancı almayacağımız için umarım böyle şeyler olmaz bir dahapapatyacım bizim vikitap hesaplarımız var ya, bize çıkan kişinin hesabına bakıp seçebiliriz kitabı
bize çıkan kişiye çaktırmıcaz, süpriz olacak
yanına da net olarak karar veririz neler gidecek diye
mesela geçen sefer minik bir ajanda defter, kahve falan konmuştu
ben geçen çekilişte mağdur olmuştum biraz malesef.. o nedenle biraz kesin kurallar olursa sevinirim kendi adıma
almak istediği kitapların fotoğrafını koyacak diye anladım ben. o yüzden sıkıntı olmaz benceKütüphanende kitapyurdundan aldıkların dışında başka kitap yok mu?
Dediğim gibi vikitap aynı kitabın tekrar alınmaması için iyi oluyor. Eğer çok zor değilse güncelleyebilirsen senin için de sana hediye alacak arkadaş için de daha iyi olur sanki
almak istediği kitapların fotoğrafını koyacak diye anladım ben. o yüzden sıkıntı olmaz bence
Kütüphanende kitapyurdundan aldıkların dışında başka kitap yok mu?
Dediğim gibi vikitap aynı kitabın tekrar alınmaması için iyi oluyor. Eğer çok zor değilse güncelleyebilirsen senin için de sana hediye alacak arkadaş için de daha iyi olur sanki
almak istediği kitapların fotoğrafını koyacak diye anladım ben. o yüzden sıkıntı olmaz bence
Heee ay pardon ben tamamen yanlış anlamışım o zaman
özür dilerim M maviduvar1 cığım sorun olmaz tabi o zmaan Ama sen li,steyi kabarık tut da suprizi bol olsun
Evet almak istediklerimin fotosuay olur tabi kiii
ama bol bol ekle, tahmin etmen zor olsun
xyzt-5544 ikizler burcu olarak nasibini almıştı_meLinDa_ sen örnek ver M maviduvar1 ya örnek ver bakiim geçen seneki hediyelerden
en güzeller sana gelmişti
bizde o kitapları genelde vikitapta tutuyoruz.Evet almak istediklerimin fotosu
Ben buradan ya da başka arkadaşlarımdan duyduğum ve okumak istediğim kitapları hemen kitap yurdunda alışveriş listeme ekliyorum. O listemin ekran fotolarını çekip buraya eklesem diye düşünmüştüm.
Vikitap hesabımı da güncellesem iyi olacak aslında.
Teşekkürler kızlar
Adres olayını nasıl yapıyorsunuz?
evet evet katılcak en son öyle demişti. bir de DonukPudra cığım var._Lavin_ sen katılacak mısın bu sene