- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.501
ayyy çok kefilim hem de
2012 den beri
Canimin ici
kaç kişinin kefilliğini kabul etsek acaba
Senin kefilligin 5kisiye bedel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok kefilim hem de
2012 den beri
kaç kişinin kefilliğini kabul etsek acaba
ay hepimize yetmiş resmen kız_meLinDa_ geçen sene ki olayda ilk başta sadece ben durumu ayiraç meselesi sanmıştım , kitabın okunmuş üstelik belirledigimiz fiyatın altında olduğuna dikkat etmemiştim hatta o hatun bana msj atmıştı senede haksız miyim diye bende olması gerekenler vardı falan demiştim ama kitabın okunmuş olduğunu söylemedi sonra olay ortaya çıkınca neden söylemedin böyle bişey yaptığını bide msj attın dedim hakaret etti bana özelden:)
ay ben gene saf saf özel mesaj attım Papatyaya ifşa etmiyim hadi diyeFeraceli diye biri canımm.
:) tabisi olurum neyle katledim seni:)
xyzt-5544 evlilik nasıl gidiyo taze gelin:) düğün fotolarına çok mutlu çıkmışsınız maşallah Allah ayırmasın
hiç bir şey için kasma kendini, hırpalamaGeçen senekiler gayet güzeldi o yüzden senin zevkine bırakıyorum
Ayyy amin inşallahhh
Evlilik henüz alışma aşamasında gidiyor. Evde tozlar uçuşuyor, akşama yemek yok, balayı bavullarının içinde hala bikaç eşya var yerleştirilmemiş, hepsini pazar sabahına bırakıyorum, o pazar kaç saat sürecekse artık
hiç bir şey için kasma kendini, hırpalama
salla gitsin, tadını çıkarmaya çalış
o işler hiç bitmiyo çünkü
Ettim gitti. Gizli saklı değil ki alenen terbiyesizlik yaptı. İnsan ayıptan anlayanın ayıbını örter.ay ben gene saf saf özel mesaj attım Papatyaya ifşa etmiyim hadi diye
ama iyi olmuş yazman
Bi de kıvırıp durdu. Yok amaç kitap hediye etmek değil mi? Ne önemi var ki ben hiç sorun etmezdim kitaba öyle değer veririm._meLinDa_ geçen sene ki olayda ilk başta sadece ben durumu ayiraç meselesi sanmıştım , kitabın okunmuş üstelik belirledigimiz fiyatın altında olduğuna dikkat etmemiştim hatta o hatun bana msj atmıştı senede haksız miyim diye bende olması gerekenler vardı falan demiştim ama kitabın okunmuş olduğunu söylemedi sonra olay ortaya çıkınca neden söylemedin böyle bişey yaptığını bide msj attın dedim hakaret etti bana özelden:)
evet maddiyat düşkünü yaptı beni, beni beni melindasınıBi de kıvırıp durdu. Yok amaç kitap hediye etmek değil mi? Ne önemi var ki ben hiç sorun etmezdim kitaba öyle değer veririm.
Bla bla bla...
Dün tuyaba gittim
Ya her sene diyorum ki daha çok kitap alıcam ama internet le aynı fiyatta denize fuara gıcık oldum resmen o kadar hevesim vardı onu alcam bunu alcam diye
Hasan ali yücel klasikleri %25 indirimliydi ben ekimde %35 indirimle kitapyurdundan aldım
Hele bide haruki murakami nin kitaplarını alacaktım
1q84 kitap yurdunda şu an 38 tl fuarda 44 tl bu nasıl iş çözemedim...
Yani fuarı gezmek iyi hoşça indirim neden yok
Dün tuyaba gittim
Ya her sene diyorum ki daha çok kitap alıcam ama internet le aynı fiyatta denize fuara gıcık oldum resmen o kadar hevesim vardı onu alcam bunu alcam diye
Hasan ali yücel klasikleri %25 indirimliydi ben ekimde %35 indirimle kitapyurdundan aldım
Hele bide haruki murakami nin kitaplarını alacaktım
1q84 kitap yurdunda şu an 38 tl fuarda 44 tl bu nasıl iş çözemedim...
Yani fuarı gezmek iyi hoşça indirim neden yok
Yaa valla birakmam gitmeyinnhe hee adres de yokmuş, gün erken bitti kızlar dağılabilirsiniz
Bi çay filan koy şekerim o zaman bak _meLinDa_ bekliyo pusuda, bizi her an kandırıp günü kendine çevirebilirYaa valla birakmam gitmeyinn