Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de aynı düşünüyorum. Hatta yaşadım. Ben cevap verince sakince konuştuğum halde yükselip saygısızlığa kadar vardırdılar. Ama eşim konuşunca sustular. Çünkü bana alınırlar ama oğullarına kızsalar bile kıyamazlar.

Ben hiç bir kvnin gelini kızı gibi göreceğini düşünmüyorum illa bir yerden sokuyorlar dünya iyisi bile olsa bu değişmiyor

Bence hiç açıklamaya çalışmayın. Grup halinde gelip beğenmedim ifadesi falan bırakıyorlar, şikayet ediyorlar. Kendinizi benim konum için yakmayın derim. Ben her türlü cevabımı veririm zaten o yüzden bu kadar yükseldiler Allah yardımcıları olsun

Bana üyelere kocamı kiskandiniz kudurdunuz diyen birini mi savunuyorsunuz? Kopek mi buradaki üyeler? Köpek ise neden fikir soruyor?
Konu sahibinin yaptığını yapmayacağım olay belli gorumcenin imkanlarından başka problem yok. Haklıydın ama anne kıza karışamazsın dedikçe seviyesi ortaya çıktı. Yazık kadın torununa bakarken izin almalıydı çünkü. Anneanne bedava bakıcı oldu.

Gorumcenin annesinin evinde yasadigi icin apra biriktirip qraba alabilmesk, cocuguna baktirmasi sizi neden ilgilendiriyor? Bunun uzerine yorum yapmak ne haddinize? Bu konu hakkindaki gorusunuze bakarsak sizi pek hakli bulamayiz bence bu iliskilerde

Ben öyle bişey demedim ama benim yazdıklarıma hayal ürünü deyip hakaret boyutuna getirenler oldu. Hakedene hakettiği gibi cevabını verip delirttiysem, çocuk gibi ağlaya ağlaya şikayet edecek duruma getirdiysem ne mutlu bana. Şimdi bu mesajımı okuyup ağlaya ağlaya günlüklerine yazabilirler. Az bile kudurttum.

Kuduz bulaşıcı bir hastalıktır ama.. şu an sinirden iyice ne diyeceğinizi karıştırıyorsunuz bence.

Yazmayayım dedim ama burası neden cennet mahallesine döndü?
Burada konu açarken bütün yorumlara açığız, ben kimsenin kudurduğunu düşünmüyorum. Üyelerle bir tanışıklığım ya da iletişimim yok ama forumdan da biliyorum onları, öyle kuduracak insanlar değiller.
Sizi haklı bulanlar oldu, eleştirenler de oldu çok normal. Eleştirel yorumlara teşekkür edip ben farklı düşünüyorum deseniz yeterli.

Toruna bakması problem değil ki şöyle düşünün kayınvalideniz annesiyle beraber kirada yaşıyor ve görümceniz eşiyle çocuklarıyla yanlarına yerleşiyor asla kira fatura ödemiyor annesine hizmetçi gibi davranıyor çocuğuna baktiriyor bütün masrafları onlara ödetiyor ordan tasarruf edip kendilerine araba alıyor kışlık hazırlık yapılacağı zaman kendi yiyeceği halde kendi evine kaçıyor üstelik annesi hastalanınca eşinizi arıyor abi hastaneye götür diyor kvniz herşeye rağmen görümcenizi şikayet ediyor ama eşinizin önünde size üst üste bana yardıma gel diye diretiyor sizce bu adalet mi ya eşi durumu idare etmese ne olacaktı

Ben cevap vermediğim halde başka mesajlarla iğnelemeye çalıştılar da ondan. Resmen toplanıp başıma üşüştüler ben kendimi yedirmeyince şikayete başladılar.

Ben cevap vermediğim halde başka mesajlarla iğnelemeye çalıştılar da ondan. Resmen toplanıp başıma üşüştüler ben kendimi yedirmeyince şikayete başladılar.
Ama sizde biraz fevrisiniz sanki, demek ki sizden farklı düşünüyorlar olabilir. Buraya konu açarken farklı fikirleri duymak için de açıyoruz, hoşumuza gitmiyor olabilir ama durum böyle. Yine de saygı çerçevesinde devam etseydi keşke

Yahu olabilir yapabilir benden izin mi alacak? Gayette torunu problem etmiş ztn yazdı. Bunalabilir biraz dinler gecistirir kendi hayatına bakarsın
Kimse yaptığı şeyler için kimseden onay almak zorunda değil hele kendi evladı için. Oğluna yaptıklarını oğlu çözsün. Evladı ya daha neler istediğini yapar.
Biber kozleme işi ztn kapanmış eşi icin ne beni konuşturur ne laf söyler dedi.
Böyle hayat çok zor, ne demek ya işin kocamı kiskandiniz a gelmesi kudurdunuz fln. Birde hakettiler denmesi.. Seviye bu kdr leş olmamali

Gorumcenin annesinin evinde yasadigi icin apra biriktirip qraba alabilmesk, cocuguna baktirmasi sizi neden ilgilendiriyor? Bunun uzerine yorum yapmak ne haddinize? Bu konu hakkindaki gorusunuze bakarsak sizi pek hakli bulamayiz bence bu iliskilerde
Annesi hastalanınca hastaneye götürecek o zaman kızından iş beklemiyorsa gelinden de beklemeyecek

Ben konuyu bilmeden böyle konuştukları için bu kadar yükseldim yaa. Haklısınız bazıları çirkinleşti diye çirkinleşmemeliydim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…