Diğer mesajları okumuyor musunuz siz ya. Hakedene hakettiği gibi konuşuyorum nesi çirkin. Bizim köyde kudurana kudurdu, kıskanana kıskandı derler.
Ben de aynı düşünüyorum. Hatta yaşadım. Ben cevap verince sakince konuştuğum halde yükselip saygısızlığa kadar vardırdılar. Ama eşim konuşunca sustular. Çünkü bana alınırlar ama oğullarına kızsalar bile kıyamazlar.Evli misiniz bilmiyorum, konu sahibi ile diğer tartismalarinizi okumadım ama bu konu öyle değil. Kız cevap verse sen dediydin ben dediydime döner. Ama oğlu cevap verince tamam der susar.O yüzden konu sahibinin eşi gibi anne ve karısı arasında dengeli durup konuşan azdır. Orda adamın susmasını kv bak oğlum da bana hak veriyor anlamına gelir.
Ben hiç bir kvnin gelini kızı gibi göreceğini düşünmüyorum illa bir yerden sokuyorlar dünya iyisi bile olsa bu değişmiyorÇok şükür gerçekten hayallerini yaşıyoruz bazılarının. Şimdi bi kere daha anladım ne kadar şanslı olduğumu. Bende bu şans varken cidden kv görümce falan takmamam lazımmış. İnsanlar ne halde yahu
Evet çünkü hiç birini yapamazsınız. Ama üzgünüm siz eğitilmezsiniz. Eğitilseydiniz yapamayacağınız şeyleri görünce bu kadar delirmezdiniz. Ayrıca ben sizin hayatınız değilim. Sokak ağzıyla kendi aranızda konuşabilirsiniz.
Bence hiç açıklamaya çalışmayın. Grup halinde gelip beğenmedim ifadesi falan bırakıyorlar, şikayet ediyorlar. Kendinizi benim konum için yakmayın derim. Ben her türlü cevabımı veririm zaten o yüzden bu kadar yükseldiler Allah yardımcıları olsunBu konuda haksizsiniz malesef kadın kıskançlık yapmıyor asla haksızlığa iki yüzlülüğe sinir olur kv aradaki dengeyi kuramamış görümceyi hem aşırı bir şekilde şikayet ediyor ona hizmetçilik ediyor hem geline gelince oğlunun önünde ısrarla iş yaptırmaya çalışıyor
Bu konuda haksizsiniz malesef kadın kıskançlık yapmıyor asla haksızlığa iki yüzlülüğe sinir olur kv aradaki dengeyi kuramamış görümceyi hem aşırı bir şekilde şikayet ediyor ona hizmetçilik ediyor hem geline gelince oğlunun önünde ısrarla iş yaptırmaya çalışıyor
Bana üyelere kocamı kiskandiniz kudurdunuz diyen birini mi savunuyorsunuz? Kopek mi buradaki üyeler? Köpek ise neden fikir soruyor?
Konu sahibinin yaptığını yapmayacağım olay belli gorumcenin imkanlarından başka problem yok. Haklıydın ama anne kıza karışamazsın dedikçe seviyesi ortaya çıktı. Yazık kadın torununa bakarken izin almalıydı çünkü. Anneanne bedava bakıcı oldu.
Ben öyle bişey demedim ama benim yazdıklarıma hayal ürünü deyip hakaret boyutuna getirenler oldu. Hakedene hakettiği gibi cevabını verip delirttiysem, çocuk gibi ağlaya ağlaya şikayet edecek duruma getirdiysem ne mutlu bana. Şimdi bu mesajımı okuyup ağlaya ağlaya günlüklerine yazabilirler. Az bile kudurttum.Bana üyelere kocamı kiskandiniz kudurdunuz diyen birini mi savunuyorsunuz? Kopek mi buradaki üyeler? Köpek ise neden fikir soruyor?
Konu sahibinin yaptığını yapmayacağım olay belli gorumcenin imkanlarından başka problem yok. Haklıydın ama anne kıza karışamazsın dedikçe seviyesi ortaya çıktı. Yazık kadın torununa bakarken izin almalıydı çünkü. Anneanne bedava bakıcı oldu.
Ben öyle bişey demedim ama benim yazdıklarıma hayal ürünü deyip hakaret boyutuna getirenler oldu. Hakedene hakettiği gibi cevabını verip delirttiysem, çocuk gibi ağlaya ağlaya şikayet edecek duruma getirdiysem ne mutlu bana. Şimdi bu mesajımı okuyup ağlaya ağlaya günlüklerine yazabilirler. Az bile kudurttum.
Farkındayım. Bazıları kıskançlıktan kudurdukça ben de sinirden kudurdum.Kuduz bulaşıcı bir hastalıktır ama..
Farkındayım. Bazıları kıskançlıktan kudurdukça ben de sinirden kudurdum.
Toruna bakması problem değil ki şöyle düşünün kayınvalideniz annesiyle beraber kirada yaşıyor ve görümceniz eşiyle çocuklarıyla yanlarına yerleşiyor asla kira fatura ödemiyor annesine hizmetçi gibi davranıyor çocuğuna baktiriyor bütün masrafları onlara ödetiyor ordan tasarruf edip kendilerine araba alıyor kışlık hazırlık yapılacağı zaman kendi yiyeceği halde kendi evine kaçıyor üstelik annesi hastalanınca eşinizi arıyor abi hastaneye götür diyor kvniz herşeye rağmen görümcenizi şikayet ediyor ama eşinizin önünde size üst üste bana yardıma gel diye diretiyor sizce bu adalet mi ya eşi durumu idare etmese ne olacaktıBana üyelere kocamı kiskandiniz kudurdunuz diyen birini mi savunuyorsunuz? Kopek mi buradaki üyeler? Köpek ise neden fikir soruyor?
Ben cevap vermediğim halde başka mesajlarla iğnelemeye çalıştılar da ondan. Resmen toplanıp başıma üşüştüler ben kendimi yedirmeyince şikayete başladılar.Yazmayayım dedim ama burası neden cennet mahallesine döndü?
Burada konu açarken bütün yorumlara açığız, ben kimsenin kudurduğunu düşünmüyorum. Üyelerle bir tanışıklığım ya da iletişimim yok ama forumdan da biliyorum onları, öyle kuduracak insanlar değiller.
Sizi haklı bulanlar oldu, eleştirenler de oldu çok normal. Eleştirel yorumlara teşekkür edip ben farklı düşünüyorum deseniz yeterli.
Ama sizde biraz fevrisiniz sanki, demek ki sizden farklı düşünüyorlar olabilir. Buraya konu açarken farklı fikirleri duymak için de açıyoruz, hoşumuza gitmiyor olabilir ama durum böyle. Yine de saygı çerçevesinde devam etseydi keşkeBen cevap vermediğim halde başka mesajlarla iğnelemeye çalıştılar da ondan. Resmen toplanıp başıma üşüştüler ben kendimi yedirmeyince şikayete başladılar.
Toruna bakması problem değil ki şöyle düşünün kayınvalideniz annesiyle beraber kirada yaşıyor ve görümceniz eşiyle çocuklarıyla yanlarına yerleşiyor asla kira fatura ödemiyor annesine hizmetçi gibi davranıyor çocuğuna baktiriyor bütün masrafları onlara ödetiyor ordan tasarruf edip kendilerine araba alıyor kışlık hazırlık yapılacağı zaman kendi yiyeceği halde kendi evine kaçıyor üstelik annesi hastalanınca eşinizi arıyor abi hastaneye götür diyor kvniz herşeye rağmen görümcenizi şikayet ediyor ama eşinizin önünde size üst üste bana yardıma gel diye diretiyor sizce bu adalet mi ya eşi durumu idare etmese ne olacaktı
Annesi hastalanınca hastaneye götürecek o zaman kızından iş beklemiyorsa gelinden de beklemeyecekGorumcenin annesinin evinde yasadigi icin apra biriktirip qraba alabilmesk, cocuguna baktirmasi sizi neden ilgilendiriyor? Bunun uzerine yorum yapmak ne haddinize? Bu konu hakkindaki gorusunuze bakarsak sizi pek hakli bulamayiz bence bu iliskilerde
Ben konuyu bilmeden böyle konuştukları için bu kadar yükseldim yaa. Haklısınız bazıları çirkinleşti diye çirkinleşmemeliydim.Ama sizde biraz fevrisiniz sanki, demek ki sizden farklı düşünüyorlar olabilir. Buraya konu açarken farklı fikirleri duymak için de açıyoruz, hoşumuza gitmiyor olabilir ama durum böyle. Yine de saygı çerçevesinde devam etseydi keşke