Kislar bebisim gitti. tupumu de goturdu. Alcak...dis gebelikmis...

gecmıs olsun canım ya cok uzuldum kısmet degılmıs hayırlısı olsun ıns en kısa zamnda tekrar hamıs kalır bebısını kucagına alır alırmaz unutursun herseyı kıb opt canım

kizlar buradaki doktorlar oyle umursamaz ki. yani onemsemedim desem degil. kac defa doktora gittim. kac defa sikintilarimi anlattim. yani inanamiyorum ihmale.

Geçmiş olsun.nasip böyleymiş.inşallah en kisa zamanda yeniden bebeğine kavuşursun.............

Geçmiş olsun kibele,ben dış gebelik yaşadım malesef 5 ay önce ama ameliyatsız hallettik çok şükür benimkine çok erken teşhis konuldu.Tüp bebek tedavisi sonucunda yaşadım dış gebeliği,zor,çok zor bende bekliyorum umutla benim bi tanıdığım var dış gebelikten sonra hamile kalan ve 2 yaşında çocuğu,olmaz diye bişey yok yani korkma üzülme..Benim adetim bi sonraki ay hemen düzene girdi bozulsa şaşarım zaten:)))Tıkır tıkır çalışan bir rahim ama bebişim yanlış yere yerleşmiş malesef,benimki sağ tüpteydi tüpüm şu an ne alemde bilmiyorum,2. tüp tedavisi için bekliyorum işte,biraz zamana ihtiyacım var..Çok uzattım kusura bakma çok dertliyim,çok stresliyim canım çok sıkkın bu aralar..Çok çok geçmiş olsun yaşayan biri olarak acısını ağrısını sızısını bilirim,Rabbim tez zamanda tekrar yaşatsın sana güzel sağlıklı bi hamilelik inşallah,hepimize isteyen herkese inşallah.Amin.

ay şok oldum çok üzüldüm canımya herşeyde hayır vardır helal olsun güçlü kadınsın kendini topla yeniden tam hız devam k.i.b

Canım çok geçmiş olsun,çevremdeki insanlardan gördüğüm kadarı ile tek tüple de çocuk sahibi olunabiliryor,Umarım en kısa sürede bebeğini kucagına alırsın,sevgiler...

canım benm gerçekten çok üzüldüm inş en kısa zamanda yine hamiş kalırsın bu sefer sağlıklıca devam eder.canım bişey soracağım sana seninle bazı belirtilerimiz aynıydı biliyorsun sen ultrasona girip bebeği ya da keseyi görmemiş miydin ki

canım seni takip ediyordum hatta acıbiber yedim bebege bi şey olurmu die bile yazmıssın Allah şifa wersin mudunu yitirme

hayir canim gormemistim daha. bana 21 temmuz vermisti doktor randevu tarihi olarak. korkma yani sen bebisini gordun. ben gecen hafta sali gun gitmistim gorememistik keseyi ama 4+5 ti o zaman. normal demisti.
kismet iste. benim anlamadigim 6 gunde bir bebek gorunmez halden nasil tupu patlatacak hale gelir? yani ya onceki ultrasonda kadinin ihmali var. cunku bebek kucuk daha gorunmez diyerek oylesine bakti. dun de gorunmez gorunmez daha dedi. benim agriyan kismima geldikce ultrason ben aciyor yapmayin dedim. cok aci veriyordu. o zaman suphelendi. inceledi doktoru cagirdi. kan degerim de 6000 olmus. yani hep 2.5 kat falan artmis. dusunsene dis gebelikte sabit kalir derler oysa ki.

Yurtdışında olmak gerçektende çok zor, Kibele cim artık düşünme güzelim düşündükçe üzersin kendini, demek hayırlısı böyleymiş. Biliyorum söylemesi çok kolay yaşamayan bilmez ama dilerim Allah kimselere yaşatmasın, sana da fıstık gibi çooookkk tatlı güzel bi bebiş nasip etsin inşallaahhh tüm kalbimle dilerim canım arkadaşım.

geçmiş olsun cnm ya çok üüzldüm,bende bir dış gebeilk geçirdim ama başındaydı kendi kendine attı vücut 6 aydır hamile kalamıyorum bakalım bundan sonra kısmet,inş hepimiz hamiş oluruz

canım çok geçmiş olsun öncelikle dirayetinden ötürü seni tebrik ediyorum söylenmesi gerekenleri zaten sen söylemişsin şimdi dualarımız diğer tüpünün temiz çıkması yolunda olması gerisi Mevlaya kalmış 2 tüpü olana vermeyip tek olana hatta imkansız denilene veriyorsa neden sanada vermesinki yeterki diğer tüpün temiz olsun çok ama çok geçmiş olsun arkadaşım

Canım çok geçmiş olsun eminimki Allah sanada evlat verecektir birgün ne olmaz denilen insanların çocuğu oluyor neden olmasın Allah büyüktür zaten sanada olur demişler inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın bu sefer kucağına alırsın bebeğini...Amin...

cok gecmis olsun canim burda ciddi kalabalik bi grup var aci tecrübeli (( disgebelikten ve bosgebelikten ((
isin kötüsü ne doktorun ne annenin elinden gelen bisi yok bide bunlari ögreniyoruzda bu kadar cok mu geliyo gözüme yoksa ciddi bi artismi var bu olaylarda sanki bana ciddi artis var gibi geliyor.
Insallah yeniden bebegin olur benim eltimin öyle tek yumurta tüple bebisi oldu 1 sene tedaviden sonra kizi var simdi dünya tatlisi bozma moralini.

geçmiş olsun kibelecimmm... Allah inşşş bebeğini sana bi daha verecekkk o zaman sağlıkla dünyaya getirirsin inşaallah..

canım çok geçmiş olsun:teselli:her şerde bir hayır vardır unutma:teselli:
en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler geçirmen dileğiylecoksekeriremsu

ah canım geçmiş olsun.bende dış gebelik geçirdim.ama benim ameliyatımda sadece gebelik üürünü alındı.sakın çocuğum olmaz mı diye düşünme.çünkü ananem de dış gebelik geçirmiş zamanında bi tane tüpü alınmış.ona raağmen dış gebelikten sonra 7 çocuğu olmuş.sakın üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…