Kislar bebisim gitti. tupumu de goturdu. Alcak...dis gebelikmis...

çok geçmiş olsun canım..inan çok üzüldümmm...

bende 2005 ocak ayında sancılarla hastaneye gittim hamile olduğumu bile bilmiyordum aynı seninki gibi sol tüpüm alındı karnımdan uzun bi çubukla...:KK43:

gel zaman git zaman korunmamıza rağmen benim olmadı doktor olur dedi kendiliğinden ama olmadı :KK43: 2007 ağustos ayında tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık ilk denemde tuttu...

ama sonu hüsran belki okumuşundur 27 haftalık doğuım yaptım 4,5 ay yaşadı küvezde ve 03.07.2008 de kaybettimm..

seni çok iyi anlıyorum benim yaşadıklarım sakın seni etkilemesin buna çok üzülürüm herkes aynı olucak die bi kaide yok..

doktorlar hala gene olur dior yani olurmuş..sağlıklı günler dilerim çok geçmiş olsun

canim aglayarak okumustum senin yazilarini.
Senin yasadigin cok daha zor. Allah kimseye yasatmasin. bebisin sefaatcin olsun. Allah asil sana sabir versin canim. Cok opuyorum seni sevgiyle kal.

Allah sana baska bebisler nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun dış gebelik geçirip de sağlıklı bebekler dünyaya getiren tanıdıklarım var.inşallah senin bebişin de en kısa zamanda gelir.

canım benimm çok geçmiş olsun hayatım.inan çok üzüldüm.ama hayırlısı buymuş diye düşünmek lazım.allah inşallah en kısa zamanda sana bi melek versin.ama tek tüple hamile kalan çok insan var skın kafana takma bunu.

canım senin durumunda aynı bi arkadaş vardı sanırım ıraz rumuzuylaydı oda sen gibi dış gebelik geçirmişti tüpünün birisi işlem dışıydı veeeeeeeeeeeeee hamile yine kaldı.allahtan ümit kesilmez.bizim burada 20 yıl sonra 3 .çoçugu olanı biliyorum hemde dogal yoldan.geçmiş olsun

canim ya bana boyle seyler yazmayin. valla ben iyiyken uzuluyorum.
bunu da hissediyorum ki insallah yakinda tekrar hamile kalacagim. gercekten hani insanin icinde umutsuzluk olur. bende umut var.

bebegi almaya ugrasirken tupum kanamis. almak zorunda kalmislar.

aslinda kucuk olsa ilacla atilabiliyormus. ama gecen sali birsey cikmamisti. 6 gunde bu hale gelmis. napalim... olacagi varmis.

Canim sen benim ne niyetle yazdigimi biliyorsun. Senin uzulmeni hic istemem. uzulmiyceksin tabiki. Hepimiz insaniz allah beterinden korusun diyecegiz her zaman. Sen kalbi cok temiz bir insansin en kisa zamanda bebisine kavusman dilegiyle... a.s.

Geçmiş olsun cnaım,Kadın olmak ne zor,satırlarını okurken bir kez dha anladım bunu..
İnşalah tez zamanda sağlığına kavuşursun arkadaşım...

geçmiş olsun canım çok üüzldüm ama umudunu yitirme sakın moralini iyi tut olacak Allahın izniyle Rabbim bidaha yaşatmasın canım

geçmiş olsun canım..inanki çok üzüldüm...
rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin...

kibelecim mesajlastık seninle canım topiğinede yazmadan edemedim...cok buyuk geçmiş olsun canım bende 15 gun oldu dış gebelikten amelyat olalı(laporoskopik ) sağ gitti benimde ama hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadım cunku rabbim böyle kararladı....dış gebelik geçiipte hamile kalanlar okadar cokki canım bizde neden onlardan biri olmayalımki değilmi asla moral bozmak yok...inşallh .En kısa zamanda Rabbim başta seni olmak uzere isteyen herkesi bebeiş sahibi yapar canım

çok üzüldüm canım.aynı şeyleri ben de mayısta yaşamıştım.kan değerim 146 idi 1 hafta sonta gittiğimizde kese görünmedi ve takibe almamız gerek dış gebelik olabilir dedi.ben mahvolmuştum.eve gelince bu dış gebelik nedir olayları okumuştum tüpünü kaybetme riski falan olduğuu duyunca mahvolmuştum.çünkü böyle bir şeye hazır değildim.senin olgunluğun çuk güzel ama 2 gün sonra ben bebeğimi kaybettim,düştü,dış gebelik değildi.ama o gü benim de gözüm hiç bebeği görmemişti.her şeyin hayırlısı.doktorlar sitesine gir dış gebelikle ilgili soruları oku.bu operasyonu geçirdiği halde okadar çok hamile kalan varki üzülme canım.

kibelcim çok geçmiş olsun canım allah o kadar büyükki o ol dedikten sonra önüne geçebilcek hiç bişe yoktur.allah sana tez zamanda uğraşmadan sağlıklı bi evlat nasip etsin.teselli edemeyiz ama allahım derdi verdiğine göre dermanı da verecektir.sabırlı ol.kendine ii bak

Allah oyle buyuk ki bir alir bin verir. hersey insanlar icin. hic umudu olmayanlar var. ben rahatim. ne yapalim Allah daha buyuk dert vermesin. oteki tupum saglam. yani saglamdir umarim. tum tetkikleri yaptirmak istiyorum. hsg miydi tuplerin acik olup olmadigina bakiliyor?

Güzelim çok çok geçmiş olsun, 5. düşüğünü yaptıktan sonra ablama bir mektup yazmıştım. Ablacım benim için değerli olan sensin, senin yavrunu da senin olduğu için çok seveceğim. Ama benim önceliğim sensin diye. Sana bişey olmamış ya Allaha a şükür, iyisin. Dualarım seninle canım, arkadaşımın birine imkansız diyorlardı çocuk için şimdi maşallah çok güzel bir kızı var ve adı da Rüya, bir gün bizimde rüyalarımız gerçek olur inşaaaallaaaah!!

canim tekrar gecmis olsun, yurt disinda dogru duzgun ilgilenmiyorlar ya sen ne zamandir hamileliginin sorunlu oldugunun farkindaydin o kadar ugrastin ama onlarin ilgisizligi yuzunden gec kalmissin:eek:klava: ben yurt disindaki doktorlarin hicbirine guvenmiyorum ya bunu bir kere daha anladim. senin canin sagolsun guzelim Allah buyuk tekrar verira.s.

Çok üzüldüm. Sevincini ne kadar yaşadıysam o kadar da üzüldüm şimdi.

Ama üzüntüm senin kararlılığını görünce , umudunu farkedince , hayırlısı diyebildiğini anlayınca azaldı azaldı azaldı...

Dış gebelik nedir , bilemiyorum. Şans ne kadar , onu da bilemiyorum. Tek şey hissediyorum çok güçlüsün ve hayat dolusun. İnançlısın..

Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Sana çok büyük geçmiş olsun.

Senin sağlığın yerinde olsun. Eşinle huzurun daim olsun. Allah bu güzel evliliğin meyvesini de bağışlayacaktır inşallah. Amin. a.s.

arkadaslar bir diger rahatlamam da hamile olabiliyorum Allah'a sukur. insallah diger tupum saglam cikar. dua edelim de.

arkadaslar bir diger rahatlamam da hamile olabiliyorum Allah'a sukur. insallah diger tupum saglam cikar. dua edelim de.

Kesinlikle. Bu da çok büyük bir artı. Bir talihsizlik yaşadın. Bundan sonra dualarımız seninle. İnşallah o tüpün seni bebeğine kavuşturur..

çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır diyelim.Bak yumurtanın bile kaybedebilirmişsin Allah beterinden korusun canım kendine çok dikkat et.Umut herzaman vardır sen yeterki pes etme..........

canım geçmiş olsun allah bir daha böyle acı yaşatmasın ama seni tebrik ediyorum bu cesaretin bu şükrün için inanmışsın ve moralini bozmamışsın işte olması gereken bu bir kez hamile kaldın bir daha neden olmasın rabbim büyük hakkında hayırlısı olsun canım

X