Kislar bebisim gitti. tupumu de goturdu. Alcak...dis gebelikmis...

ayy canım gerçekten geçmiş olsun. tek tüple tek yumurtalıkla hamile kalanlar var. inş. yeniden hamiş kalırsın ve bu sefer sağlık bir gebelik geçirirsin.

Geçmiş olsun canım.Allah bi daha yaşatmasın kısa zamandada sana sağlıklı bi bebek kucağına almayı nasip etsin.okuyoruz bizlerde forumlarda canım tek tüple hamile kalan arkadaşları sakın korkma.herşey bundan sonra inşallah yolunda gidecek.sen güçlü olki sağlıkla hemen hamile kal.ben bebeğimi kaybettim ama hep sabır gösterdim.sabrının mükafatını veriyor Allah hiç ümitsizliğe düşme.doktorun izin verdiği gün başlarsın yeniden bebiş çalışmalarına inşallah kısa süredede kavuşursun bebeğine.buraya yazan arkadaşlarımdanda ricam ona moral güç verecek şeyler yazın dua edin kısa sürede yeniden hamile kalması için.ben bebeğimi kaybettiğimde yakınlarımdan hep bunu bekledim.burası imtihan dünyası başımıza ne zaman neyin geleceğini bilemeyiz.sabredip mükafatını kısa sürede alacağız inşallah.dualarım seninle kibele.

Kibelecim Allah acil şifa versin..
Bende Şubat ayında aynını yaşadım sol tüpümü aldılar, çok beğenmişler:))
Takdiri ilahi dedik. Ben 3 ayda ancak iyileşebildim manen de çok kafaya takıyodum. Şimdi şükürler olsun toparladım kendimi..Bir haftadır da korunmuyoruz, nasip kısmet herşey..
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

canım benim ALLAHım sana sabır ve şifa versin sen iyi olda inşallah tatlım daha birsürü minik yavrun olur... şu ara kendine çok iyi bak ayaklarının gece bile soğuk olmamasını sağla hep çoraplarla dolaş tatlım bu 4 ay diğer tüpünün sağlığı için buna çok dikkat etmelisin...

canım ya çok üzüldüm. bende yaşadım . benimd e sağ tüp alındı:KK43:değerin çokda artmış ya..çok şaşırıdm. benim değerim 382 idi.. 6,5 haftalıkdı..senin baya da artmış değerin .. çok şaşırdım.. canım ben normal günümde adet oldum..değişmedi.. bence abartmışlar ya.. 4 ay adt olmıcan ne demek.. alalla..ben 3 ayımda tekrar başladım çalışmlara.. hatta o iki ayda bile tam korunmadım...öyle böyle .. xaten tek tarf şasnımız var..niye fazl akorunmalımki.. ilk adetinden sonra bir kontrol ol.. bence fazla bekleme..ben hala bekliyom bak 7 ay oldu hala bişi yok:KK43:ama bazı arkadaşlar hemen kalıyorlar.. herkesin bir değil. hayırlıı olsun canım.. kendine iyi bak.hakkında hayırlısı olsun canım.. üzülme.. .

kıbelecım cok gecmıs olsun canım..
ınsallah en kısa zamanda yenıden senden guzel haberler alırız..a.s.

kibelecim Rabbimden hayırlısı.canın sağolsun.
bir daha olur.
üzülme sana bir şey olmadı;anne baba sağlam olduktan sonra sizde tohumu nasıl olsa.
sen bizim mart annemizsin.a.s.

kibele çok geçmis olsun
hamileyim diye duyurdugun yazını okumustum :KK43:

bildiklerimi seninle paylasayım dıs gebelik konusunda
birincisi dıs gebelikte deger artmaz diye birsey yok deger normal rahime yerlesen gebelige gore daha az artarmıs periyoduk hcg olcumleri ile bunu tahmin etmeye calısırlar.
ayrıca usg bastırması ile acı çok enteresan nası kaale almazlar
hangi ulkedesin??

4+5 de gorunmemesi normal olsada agrıların hafif kanama vs anlatınca burdaiyi bir dr da hastanede olsan eminim pek çok arastırma yapılıp anlasılmaya calısılırdı

bundan birkaç sene evel ablam dadıs gebelik geçirdi senin gibi 5. hafta falandı gorulemedi kese. bir dr hemen laproskopi ile bebegi almak istedi ikinci bir dr a gittik o ise daha babacan ve hemen kesip biçmeye meraklı olmayan bir dr du. dediki bekleyim iki gun hastaneye yakın biryerde olun acil durumda hemen gelebilecek guibi olun. cuma gunu olmustu bu ve ablam pazar aksamı adet oldu yogundu her zamankine gore boylelikle atıldı ve hcg degerleri dustu bos yere laproskopi olacaktı belki tupu dee alıncaktı vs. kaldıkı bu kadar kısa zamanda tupune zarar vercek hale gelmis olması ç ok garip. 7-8 haftalık civarı patlatabilir tupu diye okumustum . yine baska bir arkadasım 5 hafta civarı dıs gebelik oldugunu dr u saptadı ve kemoterapıda kullanılan bir igne ile atılması saglandı herhangi bir operasyon geçirmeden kurtuldu.

ablama geleyim tekrar 3 adet donemi bekle dedi dr 4 ay sonra adet falan olmadı ama tabi operasyon geçirmedi tup alınınca durum değisirmi bilmem. 3 aylık adet donemi geçince tekrar calısmalara basladılar ve yine ilk denemede basarılı oldu hemen hamile kaldı suan 2 yasında yegenim. yani dis gebelik tekrar edecek diye birsey yok

bu arada benimde sprial nedeni ile tıkanmıs bir tupum var tek tup lu sayılırım. bu konuda da çok kisi ile yazıstım çok okudum armagan da bilir o nunlada surekli yazısıyoruz. tek tuple hamile kalan çok insanvar sansın daha azalıyor ama mumkun. bozma moralini keske tr de olsaydın belkide kaybetmezdin ama artık zamanı geri getirme imkanı yok . pozitif durusunu bozma kendi kendini telkin ediyorsun sanırım zaten yazıların çok olumlu. boyle devam edersin umarım

kislar o kadar bekledim. 2 hafta once sizinle sevincimi paylastim.

dun sol tarafimda siddetli agrilarla uyandim. ayni yer ciban basi gibi zonkluyordu. aksam cok aci biber yemistim. dedim gaz falan sikisti heralde.

doktora gittik 3 gibi. hemen kan testi ve ultrason.. kanim 6000 kusur. ultrasonda malesef bebek rahimde degil sol tupte tutunmus goruldu. gecen sali ultrasonda gorunmemisti birsey.

ilaclarla atmak icin gec kalinmis. gece anstezi ile bir operasyon gecirdim. malesef sol yupum de alindi. hatta doktor bebek yumurtaliga cok yakin onu da alabiliriz demisti. dusunsenize bebegi gectim. tuptyen ve yumurtaliktan olacaz.

uyandim. tupum gtmis. karindan girdiler delik actilar.

bugun iyiyim. zaten hic sevinememistim bebegime agiz tadi ile. hissetmistim kotu birseyler olacahini. annelik icgudusu heralde.

psikolojik olarak iyiyim. cokuntu falan yok. 4 ay sonra falan yeniden regl olacakmisim ya da yumurta uretimim baslayacakmis.

yeniden calismalara baslariz o zaman. tek tuple nasil olacak bilmiyorum. o tupte sorun var mi bilmiyorum. rezervi nasil bilmiyorum. haftaya sali doktor randevum var. bunlari ogrenecegim.

dis gebelik geciren ve simdi bebegi olan arkadaslar bana tecrubelerinizi anlatir misiniz?

canım geçmiş olsun. ne şanssızlık; normalde kan değerleri artmaz diye biliyoruz ama senin artmış ve farkedememişsiniz. geçmiş olsun canım benim. şubatta martta açılan konularda vardı dış gebelik yaşıyanlar bi bak istersen.

empathyam0.gif
canım geçmiş olsun
ama bişey var sakın ümidini yitirme bir komşumuz tek yumurtalıkla ikiz bebek oldu bir kızı vardı 2 oğlan oldu ikiz oluyor yani
laie91bsd6.gif
hadi neşelen biraz

kislar o kadar bekledim. 2 hafta once sizinle sevincimi paylastim.

dun sol tarafimda siddetli agrilarla uyandim. ayni yer ciban basi gibi zonkluyordu. aksam cok aci biber yemistim. dedim gaz falan sikisti heralde.

doktora gittik 3 gibi. hemen kan testi ve ultrason.. kanim 6000 kusur. ultrasonda malesef bebek rahimde degil sol tupte tutunmus goruldu. gecen sali ultrasonda gorunmemisti birsey.

ilaclarla atmak icin gec kalinmis. gece anstezi ile bir operasyon gecirdim. malesef sol yupum de alindi. hatta doktor bebek yumurtaliga cok yakin onu da alabiliriz demisti. dusunsenize bebegi gectim. tuptyen ve yumurtaliktan olacaz.

uyandim. tupum gtmis. karindan girdiler delik actilar.

bugun iyiyim. zaten hic sevinememistim bebegime agiz tadi ile. hissetmistim kotu birseyler olacahini. annelik icgudusu heralde.

psikolojik olarak iyiyim. cokuntu falan yok. 4 ay sonra falan yeniden regl olacakmisim ya da yumurta uretimim baslayacakmis.

yeniden calismalara baslariz o zaman. tek tuple nasil olacak bilmiyorum. o tupte sorun var mi bilmiyorum. rezervi nasil bilmiyorum. haftaya sali doktor randevum var. bunlari ogrenecegim.

dis gebelik geciren ve simdi bebegi olan arkadaslar bana tecrubelerinizi anlatir misiniz?

canim bence tupunu almadan once ilaclarla attirmayi deneselerdi cok iyi olurdu...zaten kac haftaliktiki??ben 9. haftada bile ilacla dusuk yapmistim..tupunu bosa aldilar gibime geldi...cok gecmis olsun...

kizlar desteginiz icin cok tesekkur ederim ama lutfen bana ilacla tedavi edilebilirdi vs yazmayin. giden gitti. moralim duzgunken bunlari okudugumda ancak moralim bozuluyor. hakli olabilirsiniz ama yapilabilecek de bir sey de yok su asamadan sonra.

iyilik icin yazdiginizi biliyorum ama yani bir de beni dusunun. su an zaten psikolojimi duzgun tutmaya calisiyorum. sizden de destek bekliyorum.

canim bence tupunu almadan once ilaclarla attirmayi deneselerdi cok iyi olurdu...zaten kac haftaliktiki??ben 9. haftada bile ilacla dusuk yapmistim..tupunu bosa aldilar gibime geldi...cok gecmis olsun...

canim artik ben duracak halde degildim. resimleri var bende. ameliyatta cekilmis. hani boyle yilan kedi falan yutar da boyle boru bibi giderken ortada bohca gibi birsekilde kedi durur karninda. aynen oyle. doktor tupe zarar vermemeye calismis ama mumkun olmamis. zaten 6000 de buyuk bir rakam. bhgc bebegin tutunmasini belirliyor bu rakam biliyorsunuz.

ya hayirlisi. bakalim kac ay korunacagiz.

doktorun su kadar ay korunun demesinde vardir bir fayda cunku rahim yeni bir gebelige hazir olmayabilir. yani hamile kalsam bile tutamayabilir. tekrar uzuntu yasamak istemem. temiz olsun isterim. bakalim. hayirlisi Allah'tan.

diyorum Allah'in gucune gidecek bir sey mi soyledim. ille olsun da demedim. Allah im sonuna kadar vereceksen ver dedim. ama hayirlisi. Allah im bir tane verdi. gene verir insallah.

Olan olmuş sanırım ve zamanı geri döndüremeyiz
yazamadım kötü oldum aslında
üzücü ama kalıcı değil sonuçta
dilerim aynı acıyı tekrar yaşamaz,sağlıklı bir gebeliği allahın yeniden nasip ettiği bir zamanda kavuşursun
yılmak tabikide yok
her şer'de bir hayır vardır
güzel düşün güzel olsun..

Canım çok çok geçmiş olsun?Yinede Allaha şükür ki tüpün patlayıp sana bir zarar vermemiş!!
Hiç üzülme ve kendine dert yapma sakın :) Benimde sol tüpüm tamamen tıkalı,lsk filan oldum ama açılmadı!Neredeyse 6 ay tedavi gördüm ( lsk,hsg dışında)Ve tam 1 ay tedaviyi bıraktım o ay kendiliğinden hamile kaldım :))Önümüzdeki ay aşılama olacaktım!O yüzden hiç umudunu kaybetme Allah vermek istedikten sonra sende mutlaka hamiş olursun :)
Nice arkadaşımız var,hiçbir problemleri olmadığı halde neyazık ki hamiş olamıyorlar :KK43:
Allahım hepimize sağlıklı,eli yüzü düzgün,hayırlı evlatlar nasiip et.....a.s.

kibela geşmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmasın hiç kimseye cnm dua edelim benimde tüp tedavim vardı pazartesi yumurtalrım toplandı 1 tane sağlıklı yumurta ama döllemedi benimde morelim çok bozuk allahtan ümit kesilmez bol duaya ihtiyacımız var geçmiş olsun allaha emanet ol görüşmek
üzere iyi geceler...

geçmiş olsun kibelecim.beni hatırlıyomusun bilmiyorum benimde kahverengi lekenlenmelerim vardı.benim bebeğimde pazar günü düştü.demekki sağlıklı değildiki düştü diyorum herşeyde bir hayır vardır.allah ne mucizeler yaşatıyor insana.önemli olan umudumuzu yitirmemek herşeyin iyi olacağına inanmak.bana da dr 3 ay hamile kalmamamı söyledi

cnm büyük geçmiş olsun en kısa zamanda allah hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip eder inşallaah a.s.

kibelecim cnm yaa daha yeni okudum yazını bursadaydım 20gündür yokum nerdeyse. herneyse seni karıştırmıyosam hani bi topic vardı secret adlı kitabı önermişitin falan aykara2 vardı? umarım yanlış hatıllamıyorumdur sen o kibelesin. cnm ya çok geçmiş olsun bebek konusu benim en hassas olduğum konu o yüzden sana üzülme diyemicem :a015: üzül ağla içini boşalt ama çabuk toparlan lütfen. sen çok sağlam bi psikolojiye sahipsin bunu biliyorum ve sana rabbimden sabır diliyorum seni çok öptüm cnm benim Şeniz
buarada sende pco varmıydı merak ettim off yine karıştırdım galiba fisfisfis
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

X