Kislar bebisim gitti. tupumu de goturdu. Alcak...dis gebelikmis...

canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş canım allah korumuş
dış gebelik çok tehlikeli allah korusun sende tehlikedeydin bunada şükür canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş sahibi olursun canım.tahlil ve tetkiklerini sakın ihmal etme.
ben de 20 gündür raporluydum annemlerdeydim internet olmadığı için bakamadım yazdıklarını yeni gördüm canım.sakın kendini bırakma.:teselli:çok geçmiş olsun mevlam tekrarını göstermesin öpüyorum

kizlar desteginiz icin cok tesekkur ederim ama lutfen bana ilacla tedavi edilebilirdi vs yazmayin. giden gitti. moralim duzgunken bunlari okudugumda ancak moralim bozuluyor. hakli olabilirsiniz ama yapilabilecek de bir sey de yok su asamadan sonra.

iyilik icin yazdiginizi biliyorum ama yani bir de beni dusunun. su an zaten psikolojimi duzgun tutmaya calisiyorum. sizden de destek bekliyorum.
canim sanirim bu banaydi.....inan moralini bozmak istememistim sadece psikolojik olarak iyi oldugunu soyledigin icin fikrimi yazdim..seni uzduysem kusuruma bakma..cok iyi anliyorum seni acin taze...Allah birdahayasatmasin....
canim artik ben duracak halde degildim. resimleri var bende. ameliyatta cekilmis. hani boyle yilan kedi falan yutar da boyle boru bibi giderken ortada bohca gibi birsekilde kedi durur karninda. aynen oyle. doktor tupe zarar vermemeye calismis ama mumkun olmamis. zaten 6000 de buyuk bir rakam. bhgc bebegin tutunmasini belirliyor bu rakam biliyorsunuz.

ya hayirlisi. bakalim kac ay korunacagiz.

doktorun su kadar ay korunun demesinde vardir bir fayda cunku rahim yeni bir gebelige hazir olmayabilir. yani hamile kalsam bile tutamayabilir. tekrar uzuntu yasamak istemem. temiz olsun isterim. bakalim. hayirlisi Allah'tan.

diyorum Allah'in gucune gidecek bir sey mi soyledim. ille olsun da demedim. Allah im sonuna kadar vereceksen ver dedim. ama hayirlisi. Allah im bir tane verdi. gene verir insallah.

bellimi olur hapi biraktigin an olur belkide bir bebis daha bir kere hamile kaldin 2. daha kolay olur diyorlar...a.s.

geçmiş olsun kibelecim.beni hatırlıyomusun bilmiyorum benimde kahverengi lekenlenmelerim vardı.benim bebeğimde pazar günü düştü.demekki sağlıklı değildiki düştü diyorum herşeyde bir hayır vardır.allah ne mucizeler yaşatıyor insana.önemli olan umudumuzu yitirmemek herşeyin iyi olacağına inanmak.bana da dr 3 ay hamile kalmamamı söyledi

canim sana da gecmis olsun. ben bile oyle dusunuyorum. yani hayirlisi degilmis. yani bebek saglam. ama yanlis yerde. dusunsene beni bile tehlikeye atti. tupumu kaybettim bu sbeple. biraz kizginim bebise:)

ama ne yapalim takdiri ilahi. rahmetinden umut mu kesilir? asla. dua edecez. her gun dua ediyorum.

sen de metin ol. tekrar olur. beraber hamis kaliriz:)

kibelecim cnm yaa daha yeni okudum yazını bursadaydım 20gündür yokum nerdeyse. herneyse seni karıştırmıyosam hani bi topic vardı secret adlı kitabı önermişitin falan aykara2 vardı? umarım yanlış hatıllamıyorumdur sen o kibelesin. cnm ya çok geçmiş olsun bebek konusu benim en hassas olduğum konu o yüzden sana üzülme diyemicem :a015: üzül ağla içini boşalt ama çabuk toparlan lütfen. sen çok sağlam bi psikolojiye sahipsin bunu biliyorum ve sana rabbimden sabır diliyorum seni çok öptüm cnm benim Şeniz
buarada sende pco varmıydı merak ettim off yine karıştırdım galiba fisfisfis
:emir_bebek:

evet bendim canim secret'i okuyan. orada yazanlardan ornekler veren. ama demistim ki kitap daha cok parasal konulara yoneldigi icin son yarisini okumadim. mesaji aldim ama.

Allah a sukur pco yok.

canim ilk basta ameliyata giderken saskinlikla biraz agladim. ciktiktan sonra iyiydim ama arkadaslarim bana bebis nasil diye sorduklarinda da ilk bir ikisine agladim. ama gecti. yani takdiri ilahi diyorum. ne mucizeler gorduk rabbim birini mi esirgeyecek diyorum. digeri saglam insallah yeniden hem de kisa zamanda tekrar kalacam diyorum. sizden de dualrinizi istiyorum.a.s.

Canım geçmiş olsun üzülür insan ama Allah önce sana sağlık versin .Benim bir arkadaşımın da sol tüpünü almışlardı.Ama hamile kaldı ve çok sağlıklı bir kızı var.Nasibimiz neyse o oluyor.Kendine iyi bak selamlar..

Kibelecim,

Çok ama çok geçmiş olsun. Yaşadıkların kolay diil, zor bir tecrübe olmuş senin için. a.s.
Allah kimselere yaşatmasın, umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Herşeyin hayırlısı... :nazar:

Canım geçmiş olsun üzülür insan ama Allah önce sana sağlık versin .Benim bir arkadaşımın da sol tüpünü almışlardı.Ama hamile kaldı ve çok sağlıklı bir kızı var.Nasibimiz neyse o oluyor.Kendine iyi bak selamlar..

canim ameliyattan ne kadar zaman sonra hamile kaldi?

canım çok büyük geçmiş olsun metanetine hayran kaldım allah sabırlar versin
bir daha aynı şeyleri hiç kimseye yaşatmasın dilerim en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına

çok geçmiş olsun
inşallah hayrilsi ile gerçek sevincini de yaşarsin kucağn açocuğunu alirisn allahin izni ile

geçen hafta yoktum
yeni gördüm ve soklardayım çook geçmiş olsun canım

canim tesekkur ederim. dedigim gibi ner yapalim Allah in takdiri. Allah dermansiz dert vermesin. simdi hala kanamam var. gecmesini bekliyorum. 1 ay iliski tamamen yasak. sonrasinda bakacagiz iste.

sefamolsun doktor sana dış gebelikten sonra rahim filmi çekmeyi önerdimi
benim doktorum önerdi ve bir şey çıkmadı şimdide yumurta takibi yapalım dış gebelik geçirdiğin tüpten yumurladığın zaman hamile kalma diye bir şey önerdi? seninkide böyle şeyler söyledimi

canim gecmis olsun ama hic uzulme ben 3 yil once cocuk icin dr a gittigimde sol tupumun calismadigini ogrendim ama dr um bir problem yaratmayacagini hatta cocuk icin acele etmememi kendiliginden olabilecegini soyledi ama biz sabirsiz davrandik ve 3 asilama gecirdim ama sonucta yine dr un dedigi oldu kendiligimden hamile kaldim

tek tup ilede hamile kaliniyor yani , sadece sabir etmelisin ve inanmalisin
tekrar cok gecmis olsun

X