Kiskanilmak

ne demek "denize gitmeme izin verir misin?"
çocuk musunuz siz? eşinizden izin alacaksınız. sizin dediğiniz kıskançlık değil. şahsen kocam bana arkadaşlarla denize gideceğim izin verir misin dese, ben senin anan mıyım, benden niye izin istiyorsun derim.
eşler mesleleri konuşur ve ortak bir karar alırlar, birbirlerine izin vermezler, bence.

ne demek "denize gitmeme izin verir misin?"
çocuk musunuz siz? eşinizden izin alacaksınız. sizin dediğiniz kıskançlık değil. şahsen kocam bana arkadaşlarla denize gideceğim izin verir misin dese, ben senin anan mıyım, benden niye izin istiyorsun derim.
eşler mesleleri konuşur ve ortak bir karar alırlar, birbirlerine izin vermezler, bence.

Turk kadini makul kafali, duzgun, psikopatca kiskanc olmayan bir erkegei tasiyamaz bence.
Manyakca kıskanç, her dakika nereye gittin ne yaptin diye rapor isteyen, onunla konusma, erkekler var calışma , onu giyme bunu yapma diyen hasta tipler kadinlarin gozunde daha makbul. Kadinlar cile seviyor, duzgun adam ve duzgun iliski gorunce bocaliyorlar, sasiriyorlar. Allah allah adam normal çıktı şaşkınım ne yapmalıyım diye buraya konu açıyorlar sonra.

Son düzenleme:
Gecenlerde aksam 9-10 gibi mahalleye indim oturdum biraz. O arada bana mesaj atti. Ne yapiyorsun dedi mahallede oturuyorum dedim iyi yapmissin dedi. Hava da azicik kararmisdi. Yani hava karardi yanliz oturma gibi seyler soylemesini beklerdim. Beni kisitlamasini degil kiskanmasini beklerdim ama birsey demiyor iste. Denizi ornek diye getirdim. Evet cok kiskanclik iyi degil biliyorumda arada bir olunca da fena olmaz hani
yok sen gerçekten bulmuşsun da bunuyorsun. sokakta oturduğun için niye kıskansın ayol adam seni. adam sana neden "hava karardı yalnız oturma" desin, sen kör müsün, affedersin salak mısın? fark etmiyor musun havanın karardığını, adam demek ki makul biri eğer bir tehlike olduğunu düşünse zaten tek başına oturmaz, demek ki keyfi yerinde diye düşünüyor.
verdiğin örneklerin hiçbiri kıskançlıkla alakalı değil.
senin kafanda seven adam "höyt ne demek ulan sokakta arkadaşlarımla oturacağım, karı kısmı güneş battı mı evine girer, perdeyi çeker, yüksek sesle gülmez" diyen bir hanzo.
lütfen, bulmuşsun kendine güvenen, sana güvenen, efendi bir adam, adamın fabrika ayarlarıyla oynayıp bozma. tamir olmuyorlar sonra.

Turk kadini makul kafali, duzgun, psikopatca kiskanc olmayan bir erkegei tasiyamaz bence.
Manyakca ksikanc, her dakika nereye gittin ne yaptin diye rapor isteyen, onunla konusma, erkekler var calima , onu giyme bunu yapma diyen hasta tipler kadinlarin gozunde daha makbul. Kadinlar cile seviyor, duzgun adam ve duzgun iliski gorunce bocaliyorlar, sasiriyorlar.

doğrusunuz tabi ama ne yapalım kadınların bir çoğu (ben de dahil) -nereye gideceksin? kaç kişisiniz? kimler gelecek? o gelenlerin babaları anaları kimdir necidir? şu saatte evde olacaksın? şu yoldan gideceksin.(evet biraz mübalağa oldu bu ama gerçek)- şeklinde sorularla gideceğiniz eğlenceyi burnunuzdan getiren paranoyak kız babaları tarafından yetiştirilmekten mütevellit bu baskıları doğru bir şey sanıyor çünkü ne yazık ki model alarak öğreniyoruz.
bu kızçelerin az bir kısmı da evlenirken zinhar babalarına benzemeyen erkek seçimi yapma uyanıklığı gerçekleştirebiliyor :)

Merhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?
Ben bikanlardanim hic tavsiye etmem

Peki diyelim bir konsere gittiniz. Konser 11-12 arası sonlandı. Sevgiliniz, sözlünüz, nişanlınız (evler arasında çok mesafe olmamasına karşın, yaklaşık 20 dakika) sizi eve bırakmadıysa, buna yorumunuz ne olur?

Peki diyelim bir konsere gittiniz. Konser 11-12 arası sonlandı. Sevgiliniz, sözlünüz, nişanlınız (evler arasında çok mesafe olmamasına karşın, yaklaşık 20 dakika) sizi eve bırakmadıysa, buna yorumunuz ne olur?

Kotu olur.

Her yer sapik manyak kayniyor, ben de eve yalniz doneceksem ya da arabam yoksa tabi ki beni birakmali.

Bunun kiskanmakla bir ilgisi yok ki, gece 11i gectim artik gunduz vakti disari cikilmiyor, bu guvenlikle ilgili bir onlem.

Hehe yok ya konu zaten sonlanmış, çoğu kişi hemfikir. Araya sıkıştırayım dedim :))

sahiplenmek ile sahibi olmak arasında ince bir çizgi vardır kuzum ,sevgilin bunu anlayan kavrayan yaşatan gayet modern bir erkek ,kıymetini bil ,kimsenin aklına da karpuz kabuğu düşürme

X