Kiskanilmak

bence rahat olmak daha iyi tabi benim kocam çok kıskanç... denize gideriz mayoluymuş bikiniymiş izin vermiyor. benden başkasi göremezmiş dee... felan... valla ne insanlar var sanslı onlar... çok kıskaniliyorum ben... kocam aşırıya kaçiyor buda benim canimi sıkıyorrr off:KK43:

Hayir yani resit bir insansin, ne diye baskasindan izin aliyorsun? Baban seni yollamazsa baskici aile oluyor (ki gercekten öyle) ama nisanli yollamayinca "aaay beni cook kiskaniyor, beni coook seviyor ajdfgki" oluyor.

Ben bu mantigi cözemiyorum, cidden cözemiyorum. Niye genc kizlarimiz güclü, bagimsiz, özgüvenli olmanin yerine, bi herifin emirin altina düsmeyi severler??
Siz beni yanlis anladiniz. Ben zaten hic bir zaman ondan izin almadim bir yere giderken, ailemde beni kisitlamadi hic bir zaman. Nisanlim onceleri deniz fikrine pek sicak bakmazdi. Cok rahat bir sekilde gide bilirsin dedi izin verirmisin diye sormamim sebebi de bu. Birazcik kiskanilmak istedim sadece

Deniz derken oyle 3-5 gunluk biryerlere gidip kalmama izin vermez tabi. Yani mesela haftada bir denizde vakit gecirmeme birsey demez. Bende cok kiskanc biri degilimdir. Zaten zamanida pek olmuyor bensiz biryerlere gitmeye:KK16:
bi gariplik yok o zaman bence standart kaliplarla iliskini yorumlamaya calisma kiskanmiyorsa sevmiyordur oyle yaparsa sogumustur vs vs gibi kaliplar sacmalik otesi nasil mutluysaniz oyle yasayin

Siz beni yanlis anladiniz. Ben zaten hic bir zaman ondan izin almadim bir yere giderken, ailemde beni kisitlamadi hic bir zaman. Nisanlim onceleri deniz fikrine pek sicak bakmazdi. Cok rahat bir sekilde gide bilirsin dedi izin verirmisin diye sormamim sebebi de bu. Birazcik kiskanilmak istedim sadece

Iyide madem daha önce seni basit bir denize bile gitmeni istemiyormus, o zaman senin görüsünde kiskaniyormuydu? Kisitlanmak hosuna gidiyormuydu?

Yani denizde ne oluyor bu arada? Görende swinger party oldugunu sanacak.. Ha kafeye gitmek, ha denize.

Merhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?
mazoşist misin arkadaşım ?:KK53: her kadının hayalindeki erkek modeli bu değil mi cidden ben bile anlamıyorum kadınları erkekler nasıl anlasın:KK45:

Deniz derken oyle 3-5 gunluk biryerlere gidip kalmama izin vermez tabi. Yani mesela haftada bir denizde vakit gecirmeme birsey demez. Bende cok kiskanc biri degilimdir. Zaten zamanida pek olmuyor bensiz biryerlere gitmeye:KK16:

Ee nedir sorun o zaman haftada bir gün gitmene de mi izin vermemesi gerekiyordu anlayamadim?

Denize gondermemekle kiskanclik arasinda pek baglanti kuramadim.
Esim bence biraz kiskanc ama denize gitmeme karismak ne demek! Oyle bisey yapsa asiri kiskanc damgasini yapistirir psikologa gotururum :KK14:

Gecenlerde aksam 9-10 gibi mahalleye indim oturdum biraz. O arada bana mesaj atti. Ne yapiyorsun dedi mahallede oturuyorum dedim iyi yapmissin dedi. Hava da azicik kararmisdi. Yani hava karardi yanliz oturma gibi seyler soylemesini beklerdim. Beni kisitlamasini degil kiskanmasini beklerdim ama birsey demiyor iste. Denizi ornek diye getirdim. Evet cok kiskanclik iyi degil biliyorumda arada bir olunca da fena olmaz hani

Gecenlerde aksam 9-10 gibi mahalleye indim oturdum biraz. O arada bana mesaj atti. Ne yapiyorsun dedi mahallede oturuyorum dedim iyi yapmissin dedi. Hava da azicik kararmisdi. Yani hava karardi yanliz oturma gibi seyler soylemesini beklerdim. Beni kisitlamasini degil kiskanmasini beklerdim ama birsey demiyor iste. Denizi ornek diye getirdim. Evet cok kiskanclik iyi degil biliyorumda arada bir olunca da fena olmaz hani
Aynı durum benim de başımda var. Sana hak veriyorum arkadaşım. İstediğimiz kısıtlanmak değil, hani kadınız da biraz korunup kollanmak istiyoruz belki. Buna ihtiyacımız yok evet ama yaradılış olarak naifiz. Merak edilmek istiyoruz, diğer türlüsü değersizlik gibi oluyor. Herşeyin ortası iyi. Çok kıskançlık çok kötü ama hiç olmaması da çok kötü..

Aynı durum benim de başımda var. Sana hak veriyorum arkadaşım. İstediğimiz kısıtlanmak değil, hani kadınız da biraz korunup kollanmak istiyoruz belki. Buna ihtiyacımız yok evet ama yaradılış olarak naifiz. Merak edilmek istiyoruz, diğer türlüsü değersizlik gibi oluyor. Herşeyin ortası iyi. Çok kıskançlık çok kötü ama hiç olmaması da çok kötü..
Aynen demek istedigimde bu:110:

seni anlayan birkaç kişiden biriyim galiba:) genelde "bunda ne var?" şeklinde yorumlar olmuş. yalnız kıskanmakla kısıtlamak aynı şey değil. neyse ben de kıskanılmak,daha doğrusu sahiplenilmek isterim.

Izin verir misin de ne demek?
Canim, sen hur insansin. Kimseden izin alacak degilsin.
Ben de sevgilimi cok kiskanirim ama kendimde tutarim. Kiskaniyorum diye kisitlamam, cunku guvenim kiskancimdan buyuk.

Merhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?
bn bikanlardanim canim..hiccc guzel bisey degil inanki kisitlanmak,elimde bi sihirli degnek olsa sevgilimin kiskancligini değiştirirdim:)

sana daha ne istiyorsun derim, inan kıskanılmak o kadar da güzel hissettirmiyor insana bi süre sonra, boğuluyorsun kıskançlık içinde özgürlüğün bitiyor. hayır gidemezsin dese sence daha mı hoş olacaktı, hee insan azcık kıskansın diyor ama bak adam ne güzel sana güveniyorum demiş bence bu o kadar kıymetli bir laf ki bunun değerini bil. ayrıca kişi kendinden bilir işi demişler, sana çok samimi söylüyorum eğer sevgilin dediğinde ciddiyse bu adam seni asla ama asla aldatmaz, çünkü insanlara bu kadar kolay güvenebilen bir insan ancak kendide güvenilir olduğu için böyle düşünebilir. bence kıymetini bil ve sende sevgilini çok sev Hoppa

X