- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz beni yanlis anladiniz. Ben zaten hic bir zaman ondan izin almadim bir yere giderken, ailemde beni kisitlamadi hic bir zaman. Nisanlim onceleri deniz fikrine pek sicak bakmazdi. Cok rahat bir sekilde gide bilirsin dedi izin verirmisin diye sormamim sebebi de bu. Birazcik kiskanilmak istedim sadeceHayir yani resit bir insansin, ne diye baskasindan izin aliyorsun? Baban seni yollamazsa baskici aile oluyor (ki gercekten öyle) ama nisanli yollamayinca "aaay beni cook kiskaniyor, beni coook seviyor ajdfgki" oluyor.
Ben bu mantigi cözemiyorum, cidden cözemiyorum. Niye genc kizlarimiz güclü, bagimsiz, özgüvenli olmanin yerine, bi herifin emirin altina düsmeyi severler??
bi gariplik yok o zaman bence standart kaliplarla iliskini yorumlamaya calisma kiskanmiyorsa sevmiyordur oyle yaparsa sogumustur vs vs gibi kaliplar sacmalik otesi nasil mutluysaniz oyle yasayinDeniz derken oyle 3-5 gunluk biryerlere gidip kalmama izin vermez tabi. Yani mesela haftada bir denizde vakit gecirmeme birsey demez. Bende cok kiskanc biri degilimdir. Zaten zamanida pek olmuyor bensiz biryerlere gitmeye
Siz beni yanlis anladiniz. Ben zaten hic bir zaman ondan izin almadim bir yere giderken, ailemde beni kisitlamadi hic bir zaman. Nisanlim onceleri deniz fikrine pek sicak bakmazdi. Cok rahat bir sekilde gide bilirsin dedi izin verirmisin diye sormamim sebebi de bu. Birazcik kiskanilmak istedim sadece
mazoşist misin arkadaşım ? her kadının hayalindeki erkek modeli bu değil mi cidden ben bile anlamıyorum kadınları erkekler nasıl anlasınMerhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?
Deniz derken oyle 3-5 gunluk biryerlere gidip kalmama izin vermez tabi. Yani mesela haftada bir denizde vakit gecirmeme birsey demez. Bende cok kiskanc biri degilimdir. Zaten zamanida pek olmuyor bensiz biryerlere gitmeye
Aynı durum benim de başımda var. Sana hak veriyorum arkadaşım. İstediğimiz kısıtlanmak değil, hani kadınız da biraz korunup kollanmak istiyoruz belki. Buna ihtiyacımız yok evet ama yaradılış olarak naifiz. Merak edilmek istiyoruz, diğer türlüsü değersizlik gibi oluyor. Herşeyin ortası iyi. Çok kıskançlık çok kötü ama hiç olmaması da çok kötü..Gecenlerde aksam 9-10 gibi mahalleye indim oturdum biraz. O arada bana mesaj atti. Ne yapiyorsun dedi mahallede oturuyorum dedim iyi yapmissin dedi. Hava da azicik kararmisdi. Yani hava karardi yanliz oturma gibi seyler soylemesini beklerdim. Beni kisitlamasini degil kiskanmasini beklerdim ama birsey demiyor iste. Denizi ornek diye getirdim. Evet cok kiskanclik iyi degil biliyorumda arada bir olunca da fena olmaz hani
Aynen demek istedigimde buAynı durum benim de başımda var. Sana hak veriyorum arkadaşım. İstediğimiz kısıtlanmak değil, hani kadınız da biraz korunup kollanmak istiyoruz belki. Buna ihtiyacımız yok evet ama yaradılış olarak naifiz. Merak edilmek istiyoruz, diğer türlüsü değersizlik gibi oluyor. Herşeyin ortası iyi. Çok kıskançlık çok kötü ama hiç olmaması da çok kötü..
bn bikanlardanim canim..hiccc guzel bisey degil inanki kisitlanmak,elimde bi sihirli degnek olsa sevgilimin kiskancligini değiştirirdim:)Merhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?