- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok ya yanlış okudum ya yanlış anladım.Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin
Yok yok ya yanlış okudum ya yanlış anladım.
Bir daha okuyayım. ..
Lanet olsun doğru anlamışım.
Erk.arkadasin denize gidebilirsin deyince GARİP oldun ve kulaklarına inanamayip tekrar gidebilir miyim diye sordun.
Bence sız ayrılın...büyük bir görüş, kültür, bakis acisi, gelismislik, vizyon farkı var aranızda. Yazık ya genç bir kızın böyle düşünmesi vallahi üzüldüm ya. Suudi Arabistan mi burasi İran mi. dBu eziklik neden ya.
Nisanlimla 3 senedir birlikteyiz 2-3 ay oldu nisanlanali. Aramizdaki kavga sayi toplasan 5-6 eder. Bir birimizlsde cok iyi anlasiyoruz ortada ayrilmayi dusundurecek birsey yok. Benim kiskanclik mevzumu nasil ayrilmaya getiriyorsunuz bravo size. Nisanlim cok anlayisli evet onu cokta seviyorum oda beni oyle. Cokta guzel geciniyoruz. Sadece beni biraz kiskanmasini istedim o kadar. Yukarida yazdigim gibi nisanlim deniz fikrine sicak bakan biri degildi hatta ben derdim ne varki bunda diye. Simdi boyle rahatlikla gidebilirsin demesi garip geldi. Turkiyede sizin gibi dusunenler yuzunden bosananlar gittikce artiyo. Bana ezik diyen bayan ezik olan ben diyil sensinki ortada hicbirsey yokken ayrilmayi dusunebiliyorsun. Eger nisanlimla anlasamasaydim 3 yildir hic bikmadigimiz bir iliski yasamazdik. Sizin sozunuzle gidip nisanlimdan ayrilacak degilim. Ortada birsey yokken ayrilmak akliniza geliyorsa sevgilinizle kocanizla nasil geciniyorsunuz acaba. Buraya bir konu actim diye bana laf sokma, hakaret etme hakkini vermedim size kelimelerinze dikkat edinDüzgün ve normal adamları da her kadın kaldıramıyor işte. Yıl 2015, kafa ne kafası bilmiyorum. Kıskanç adam istiyorsanız kıskanç adam bulacaksınız. Bu huylar sonradan gelmiyor. Elindekinin kıymetini anlayamayan, düzgün, güzel güzel huzurlu yaşamayı beceremeyen insanlardan birisiniz sadece. Nişanlınızın kafasında bir kız bu durumda çok mutlu yaşayabilirdi. Ama size bu kadar özgürlük ve medeniyet fazla gelmiş. Oluyor böyle vakalar. Kendinize göre birini bulmak için hala geç değil. Bu adam sizin istediğiniz türe bürünmez.
Evet dogru soyluyorsunuz galibasana daha ne istiyorsun derim, inan kıskanılmak o kadar da güzel hissettirmiyor insana bi süre sonra, boğuluyorsun kıskançlık içinde özgürlüğün bitiyor. hayır gidemezsin dese sence daha mı hoş olacaktı, hee insan azcık kıskansın diyor ama bak adam ne güzel sana güveniyorum demiş bence bu o kadar kıymetli bir laf ki bunun değerini bil. ayrıca kişi kendinden bilir işi demişler, sana çok samimi söylüyorum eğer sevgilin dediğinde ciddiyse bu adam seni asla ama asla aldatmaz, çünkü insanlara bu kadar kolay güvenebilen bir insan ancak kendide güvenilir olduğu için böyle düşünebilir. bence kıymetini bil ve sende sevgilini çok sev
Nişanlısı denize gidebilirsin deyince GARİP olan ben değilim. ..zaten gidebilir miyiiiim ŞOK ŞOK ŞOK diye şaşıran da ben değilim.Nisanlimla 3 senedir birlikteyiz 2-3 ay oldu nisanlanali. Aramizdaki kavga sayi toplasan 5-6 eder. Bir birimizlsde cok iyi anlasiyoruz ortada ayrilmayi dusundurecek birsey yok. Benim kiskanclik mevzumu nasil ayrilmaya getiriyorsunuz bravo size. Nisanlim cok anlayisli evet onu cokta seviyorum oda beni oyle. Cokta guzel geciniyoruz. Sadece beni biraz kiskanmasini istedim o kadar. Yukarida yazdigim gibi nisanlim deniz fikrine sicak bakan biri degildi hatta ben derdim ne varki bunda diye. Simdi boyle rahatlikla gidebilirsin demesi garip geldi. Turkiyede sizin gibi dusunenler yuzunden bosananlar gittikce artiyo. Bana ezik diyen bayan ezik olan ben diyil sensinki ortada hicbirsey yokken ayrilmayi dusunebiliyorsun. Eger nisanlimla anlasamasaydim 3 yildir hic bikmadigimiz bir iliski yasamazdik. Sizin sozunuzle gidip nisanlimdan ayrilacak degilim. Ortada birsey yokken ayrilmak akliniza geliyorsa sevgilinizle kocanizla nasil geciniyorsunuz acaba. Buraya bir konu actim diye bana laf sokma, hakaret etme hakkini vermedim size kelimelerinze dikkat edin
Garip olmamin sebebini acikladim. Abartmaya bayiliyorsunuz ben burda sok diye bir konu acmadim. Dikkatli okursaniz bu dert degil diye yazdim denizi ornek verdim. Sorumu genel olarak sordum. Siz daha benim ne demek istedigimi anlayamamissiniz. Son sorumu okursaniz anlarsiniz. 16 yillik evliliginiz verdigi ozguvenle bana ezik diyemezsiniz! Size de mutluluklar...Nişanlısı denize gidebilirsin deyince GARİP olan ben değilim. ..zaten gidebilir miyiiiim ŞOK ŞOK ŞOK diye şaşıran da ben değilim.
Böyle konular konu bile olmaz bizde...belki o yüzden 16 yıldır evliyim.
Ayrıca ironi diye birşey duydun mu...ya da içinde bulunduğun durumu abartı kullanarak anlatmak...Mubalağa denir edebiyatta. Gidip de ayrilacak halin yok herhalde.
Ama denize gidecegi zaman ilk defa gökyüzüne doğru kanat cirpacak ürkek bir kuş edasıyla sasiriyorsan ne diyeyim. Mutluluklar.
Tamam canım. Ama denize gitme mevzusu nda kiskanilmak istemek ya da herhangi bir durumda bunu istemek bana gore normal değil...Bir arkadas demişti nolmus denize gidince dans borularinda adamlar mayoyla dans mi edecek yani diye...Deniz yani abartı birsey mi.Garip olmamin sebebini acikladim. Abartmaya bayiliyorsunuz ben burda sok diye bir konu acmadim. Dikkatli okursaniz bu dert degil diye yazdim denizi ornek verdim. Sorumu genel olarak sordum. Siz daha benim ne demek istedigimi anlayamamissiniz. Son sorumu okursaniz anlarsiniz. 16 yillik evliliginiz verdigi ozguvenle bana ezik diyemezsiniz! Size de mutluluklar...
kıskanmak kısıtlamak değildir bence.
Seni kısıtlamış olması kıskanması anlamına mı gelir_???
evlilikte izin mi alınır? bence bunları gözden geçir.