Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet hemde çoook :) çünkü kıskanılmıyorum biliyorum seviliyorum ama ona karşı hiç yanlışta bulunmadım erkeklerle samimi olmam yapma dedğini yapmam o yüzden galiba hiç kıskanmaz sadece akşam dışarı çıkarken ona çıktıktan sonra söylediğimde bi kıskançlık sezerim oda direkt değil yani ondan sık sık bunu tekrarlarım tek kıskanılabilitesi olan şey bu sanırım hihohho :)
sevgilim beni hiç kıskanmıyordu kıskandırmak için elimden geleni yapmıştım hahaha şimdi kötü mü yaptım acaba diyorum herkes şaşırıyor ne oldu buna diyor
Hastalık şeklinde olmadığı sürece hoşuma gider.Ama erkeklerin kadınlara ne giyeceğini nereye gideceğini nerde ne yapacağını bilmeyen gerizekalı muamelesi yapması ve kadınların bunu beni çok seviyor diye yorumlamasından nefret ederim.
kıskanılmak benim çok hoşuma gider zaten sevgilim olacak kişinin şayet beni kıskanmasını çok isterim ama tabi işin sonu kötüye varmayacak güzel tatlı kıskançlıklar olmalı yani..