• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

• Ankete Katılan
    285
Kıskanılmak tabiki hoşuma gider ama abartılmadığı sürece.Kıskançlığın boyutu karşındaki insana zararlar veriyorsa onun hayatını giyim tarzını kısıtlıyorsa kıskanmaya ve kıskanılmaya karşıyım...

kıvamında oldugunda elbetteki hos zaten kıskanclık(tatlı&küçük) olmasa bi ilişkide bence anormal olan bişiler var demektir

Kıskanılmak tabiki hoşuma gider ama abartılmadığı sürece.Kıskançlığın boyutu karşındaki insana zararlar veriyorsa onun hayatını giyim tarzını kısıtlıyorsa kıskanmaya ve kıskanılmaya karşıyım...

aradabir kıskanılmak süper bişi doru fazlasıda bunaltıyo...benim nişanlım kıyafete karışıyo nasıl bu huyundan vazgeçirecem bilmiyorum:44:

arada bir kıskanılmak güzel bence ama her şey gibi oda ölçüsünde olmalı..insanın ruhunu okşuyor..

aradabir kıskanılmak süper bişi doru fazlasıda bunaltıyo...benim nişanlım kıyafete karışıyo nasıl bu huyundan vazgeçirecem bilmiyorum:44:

canım niye karışıyorki şimdi.seni ilk gördüğü zaman nasıl beğenip kabul ettiyse bu böyle devam etmelii...

canım niye karışıyorki şimdi.seni ilk gördüğü zaman nasıl beğenip kabul ettiyse bu böyle devam etmelii...

etmiyo işte karışıyo tartışıyoruz...geçenlerde kendi aldırdığı şeyi giyidirmedi...artık elbiselerde gözüm kalıyo..yada binbir nazla aldırıyorum böyle yani

Kıskanılmak her kadının hoşuna gider tabi ama ölçüsünü bilmek kaydıyla.

hıc hoslanmıyorum.. kendımı ona ait olan bir mal gibi hissediyorum kıskanclık yaparsa.. kıskanıyorsa bana belli etmesin bi zahmet..yoksa yine kavga hep kavgaa

Back
X