• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

• Ankete Katılan
    285
Kıskanılmak hoşuma gidiyor evet, sevginin göstergesi olarak da görüyorum bazen.
Ancak olayın içine abartı girince, iş sevgiden çıkıp güvensizliğe giriyor.
Bu yüzden bunun ayarlanması yapılmalıdır.

Kıskanılmak hoşuma gider. Ama bizimki kıskanmaması gereken yerde kıskanıyor sinir ediyor beni👊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabi kıskanılmak güzeldir ama tadında olursa. hatta kıskanmadığında beni kıskanmıyor beni sevmiyor diye düşünebiliriz bile. kıskandırmaya çalışabiliyoruz yeri gelince.

Hayir hosuma gitmezdi, cünkü kiskanildigi zaman bana güvenmiyor imaji verecegi icin, mutsuz olurdum. Her halimle hareketimle bana 100 % inanmali ve güvenmeli. Eger bunu yapamiyorsa yanimda olmasina gerek yok. Kiskanilmak benim icin sevgi belirtisi degil, kendisine öz saygisi olmadigini gösterir, bende kendine güveni olmayan bir insanla zaten yasayamazdim.

Dozajinda güzel tabiki ama sorunlu gibi davranmasin itici oluyorlar fazlasiyla

öyle kıskanç eşler gördümki çevremde, şükrediyorum halime. kıskanılmak bence çok kötü birşey. kıskanmakta çok kötü. düşünün eşiniz bir bayanla samimi konuşuyor. nasılda pençelerinizi çıkarırsınız, içiniz köpürür, parçalayasınız gelir. demekki erkeklerde öyle hissediyor. ne kötü birşey. ben bunları evlenince farkettim. hayata bakışım değişti.

Back
X