• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

• Ankete Katılan
    285
hayır :delphin:
kıskanmayı da kıskanılmayı da sevmiyorum kaydirigubbakcemile

fazla kiskanclik bikkinlik getirir insana , bendede bu problem var esim cok kiskanctir............

Valla ben bayılırım kıskanılmaya pek bi hoşuma gider şımardıkça şımarırım:jeyyar::roflol:Amma velakin bu güne kadar hiç kıskanç sevgilim olmadı:sm_confused:Yazık banaa:teytey:sırnaşık şey

kıskanılmak çok güzel ben sevdiğimin beni çok kıskanmasını isterim ama maalesef kıskanmıyor:1no2::1no2:senağlama

hiç hoşuma gitmez,bende kıskanmam...
kıskançlığın bence dozu falan yoktur,bir başladı mı sonu gelmez,ben almayım alana da mani olmayım...
eşim bir ara yeterince kıskançlık yaptı,şimdi allahtan duruldu...

yaa cok berbat birsey herseye sığdırmaya calışıyor sonra karışmayıda kıskanclığın altına sokuyor erkekler bence .. fenalık ğeldi bana bu yuzden .. kıskanmam ve kıskanılmakta istemiyorum ama cok kıskanccc :(

dozunda kıskançlığa bayılırım ince ince sezdirmeden :asigim:
ama ben bu konuda biraz abartı kıskancım sanırım benneyaptımki

dozajında olursa..........
bekarken ewet ama şimdi hayır çünkü eşimin kıskanclıgı hastalık derecesınde artık hosuma gıtmıyor.....

valla benim de hosuma gider ama bizimki hayatta caktirmaz kiskandigini (belki de kiskanmiyo bilmiyom) bazen espirili bi dilde bisiler der o kadar.
en fazla okulda birlikte calistigim asistana laf etmisti sonra ona komik isimler takti felan o zaman gulmekten bi hal olmustum valla

ama arada sezdirmesi hos bisi neticede insan kiskanilmak da ister!

Kıskanılmak ilk başlarda hoşuma gidiyordu Şimdi sinir oluyorum :oklava:Bu günlerde her yaptığı batıyor bana offf söledim rahatladım:mymeka:

Aşırıya kaçmamalı yoksa insanı belli bir süreden sonra sıkıyor.
Hiç olmaması da iyi değil.

Kıskanılmak hoşma gidiyor evet :asigim: bu konuda biraz mozaşistim galiba kıskandıkça hoşuma gidiyor fazlada ollsa :bbo:
bizimki kıskanıyor ama aşırı da belli etmiyor
ama ben ediyorum abartıyorm bazen:mymeka:

doğrusunu söylemek gerekirse,hiç kıskanılmamak beni biraz rahatsız eder:):)
Çok abartmamak kaydıyla hoşuma gider; ama hastalık derecesinde olursa o zaman hiç kıskanmasın daha iyi derim...

Back
X