• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güya icralik olan arkadasin bizi kandirmasi.

Gidermiydiniz?

• Ankete Katılan
    132
Bu saflardan birisi benim eski eş. Arkadasi param yok, cocugu sunnet yaptiramiyorum diye diye sunnet parasini (ozel hastane, 4 sene oncesinin 1000tlsi) benimkine kitledi, ustune bide sunnet hediyesi altin taktik, ayni ay cocuga dogum gunu partisi yaptilar birkac tane oyuncak hediye goturduk. Hemen Ardindan bu arkadas A101 indiriminden karisina 3 cift crocs terlik aldi. Yetmedi birkac ay sonra arabasini satip model yukseltti. Sonra cocukla tatile gidecegiz ama lastikler uygun degil deyip benimkine kredi cektirip, lastikleri yeniletti. Kafasina estikce kredi taksitlerini yolladi. Sonra kendi isini yapmaya basladi, aylik kazanci 60.000tl falandi. Gel zaman git zaman benim dogumumdan sonra bize acil para lazim oldu. 3000tl borc verdi. Bizde arabamizi ilana koyduk, satilinca odeyecegiz diyerek aldik borcu zaten. Araba satilana kadar(2ay) para icin bizi yedi bitirdi. Dogumumda bir çöp bile getirmedi ustelik.

Bu saflardan birisi benim eski eş. Arkadasi param yok, cocugu sunnet yaptiramiyorum diye diye sunnet parasini (ozel hastane, 4 sene oncesinin 1000tlsi) benimkine kitledi, ustune bide sunnet hediyesi altin taktik, ayni ay cocuga dogum gunu partisi yaptilar birkac tane oyuncak hediye goturduk. Hemen Ardindan bu arkadas A101 indiriminden karisina 3 cift crocs terlik aldi. Yetmedi birkac ay sonra arabasini satip model yukseltti. Sonra cocukla tatile gidecegiz ama lastikler uygun degil deyip benimkine kredi cektirip, lastikleri yeniletti. Kafasina estikce kredi taksitlerini yolladi. Sonra kendi isini yapmaya basladi, aylik kazanci 60.000tl falandi. Gel zaman git zaman benim dogumumdan sonra bize acil para lazim oldu. 3000tl borc verdi. Bizde arabamizi ilana koyduk, satilinca odeyecegiz diyerek aldik borcu zaten. Araba satilana kadar(2ay) para icin bizi yedi bitirdi. Dogumumda bir çöp bile getirmedi ustek.
Yüzsüz! Kendi parasi olinca kiymetli tabi. Sizinki kaymakli bal gibi yemis ama tatli tatli

borcu ödedikten sonra heryerden engelle. kızında haberi yoksa söyle kocan yalan dolanla milletten para toplayıp sana bilezik almış diye. oda işin içindeyse utansın biraz. böylelerinden tiksiniyom yaa cümle aleme rezil etcen aslında ama ne hikmetse hepte böyle tiplerin işi gücü rast gider keyfi bozulmaz

Bi kismini ödemis sadece. Dogum olali (3ay) hic ödeme yapmamis. Bi kac kisiye daha borclandigindan e tabi bide bebek masrafi ödeyememsini anlayabiliyorum, benim zoruma giden yalan söylemesi. Borc alip altin almak bana dogru gelmedi.
Boyle insanlarin bahanesi bitmez😐🙄 yani ben olsam kolumdaki bilezigi satip borcumh oderdim, bunlar bilezik icin birc aliyor..

Baya saf misin yoksa saf numarasi mi yapiyorsun😐😂🙄 herif sizi dolandirmis yalan soylemis sizin yaninza bile gelmemis dugunde daha gidelim mi diyorsun😐😂 git git birde ceyrek gotur hatta, ha o da yetmez diyorsan 5 i bi yerde al git😐🙄🙄😂😂

Bence kadının borctan haberi yok, adam iddaa kumar filn oynuyor, paraları aldı oralara, yatırdı.

Bence gidin ve borcu isteyin laf arasında.
Muhtemelen kadının haberi yok durumdan.

Sizi de dolandırırlar aman diyim, eşiniz icralık olacak da siz bilemeyeceksiniz ha?hadi icralık değil borç aldığını verdiğini bilirsiniz bunlar saklanmaz aynı evin içinde , kadın sadece wp den zavallı iyi niyetli konu sahibini engellemeyi unutmuş 😈Bunlar dolandırıcı eşler birbirinin herşeyini bilir 😉

bende öyle tahmin ettim zaten o yüzden yazdim "hayirli olsun durumunuz düzeldi" mi diye sonra kiz dedi benim birikmisim var ve kocam da ekledi dedi.

Haberi olan kisi ya durumu engellerdi, yada "ben biriktirdim" derdi. Kocasini karistirmazdi cünkü böyle ifsalamis oldu (istemeyerek)

Haberi var kadının sizi engellemeyi unutmuş bazen gözden kaçar 😉 size saf taklidi yapıyor ki utanıp sıkılıp kadına bileziğini bozdur diyemeyin diye dolandırıcılar bunu çok yapar bi bakarsın en mağdur en saf en iyi kendileri olur, ama arkandan ‘haha salağa bak’ diye gülerler

Hayirli aksamlar herkese, okuyan herkes fikrini yazarsa cok sevinirim 🙏🏻

Esimin bir arkadasi var. Kendisi bizden bir ay sonra evlendi.

Dügünden bi kac ay önce kizla tanistim. Hep beraber güzel zamanlar gecirdik.

Ama dügünümüze geldiklerini inanin dügün Kamerasini izledikten sonra farkettim. Hic yanimiza gelip bi hayirli olsun demediler.

Onlarin dügününde biz sagdiclik yaptik. Inanin cok kosturduk. Olsun dedik arkadasiz.

Onlarin evine gittik güzel bir Hediye aldim.

Sonra biz haliyle onlarin gelmesini bekledik.

Gelmediler. Bu sefer aradik davet ettik yine gelmediler.

Esim arkadasina sordu niye gelmiyorsunuz diye "durumumuz cok kötü Ev hediyesi almadan olmaz hersey de cok pahali biliyorsun" demis. Esim demis hediye falan beklemiyoruz, siz gelin. Ama hala gelmediler😂

Sonra Arkadas bizden borc para istedi. Icralik oldugunu söyledi, eger borcunu ödemezse eve haciz gelecegini söyledi.

Esim biriktirdigimiz parayi gönderdi. Bu cok zoruma gidiyor 😢

Bir gün sonra ne göreyim. Kiz whatsapp duruma "Canim Kocam iyiki varsin" yazarak Kutunun icinde olan bir Bilezik resim atmis.
Kiza "hayirli olsun, durumunuz düzeldi mi? " diye yazdim. kiz demezmi birikmis param vardi gerisini esim tamamladi. Sonra duyduk ki 2-3 kisiden de borc almis kocasi.

Simdi Kiz dogum yapti.
Arkadasda bizim gelmedigimizi ve gücendigini ortak bi arkadasa söylemis.

Gitmeyi pek canim istemiyor, esim ikilemde.

Siz olsaniz gidermiydiniz?
Verdiğniz miktar ne kadar?

Haberi var kadının sizi engellemeyi unutmuş bazen gözden kaçar 😉 size saf taklidi yapıyor ki utanıp sıkılıp kadına bileziğini bozdur diyemeyin diye dolandırıcılar bunu çok yapar bi bakarsın en mağdur en saf en iyi kendileri olur, ama arkandan ‘haha salağa bak’ diye gülerler
Evet dogru unutmus olabilir.
Eminim cok gülmüslerdir ya 🥹

Boyle insanlarin bahanesi bitmez😐🙄 yani ben olsam kolumdaki bilezigi satip borcumh oderdim, bunlar bilezik icin birc aliyor..

Baya saf misin yoksa saf numarasi mi yapiyorsun😐😂🙄 herif sizi dolandirmis yalan soylemis sizin yaninza bile gelmemis dugunde daha gidelim mi diyorsun😐😂 git git birde ceyrek gotur hatta, ha o da yetmez diyorsan 5 i bi yerde al git😐🙄🙄😂😂
Aynen, hele borcla alinmis bilezigi whatsapp e de atmazdim ben
Yok kesinlikle gitmeyecegim de insallah kalan borcu öderler 😅

Aynen, hele borcla alinmis bilezigi whatsapp e de atmazdim ben
Yok kesinlikle gitmeyecegim de insallah kalan borcu öderler 😅
Mundar olmus o para zaten nefret ederim az az veerilen paradan.. yaw sen taksit taksit mi aldin ki oyle oduyorsun😐 bence paranizi alip bu insanlarla irtibati kesin.. yani faydalari zaten yok zarar.. 2 hos sohbet olsa o da yok.. ee o zaman gorusmeyede gerek yok boyle yalanci duzenbaz insanlarla

Yüzsüz! Kendi parasi olinca kiymetli tabi. Sizinki kaymakli bal gibi yemis ama tatli tatli
Benimkinin saflığı yuzunden oldu. O zaman evlenme arefesindeydik. Paramiz yoktu, kredi cekip esya almaya baslamisti. Dedim ki cocugun bezi mamasi olmaz alirsin, bu kadari gercekten cok fazla. Gercekten dostun olan insan evlenme hazirligi icindeyken bu kadar sey istemez, seni düşünür. Yok oyle biri degil, yok Allah rizasi icin bir ton sey soyledi bana. Sonuc bu. Ustelik sizinki gibi cocukluk arkadasiydi.

Ama dügünümüze geldiklerini inanin dügün Kamerasini izledikten sonra farkettim. Hic yanimiza gelip bi hayirli olsun demediler.

Onlarin dügününde biz sagdiclik yaptik. Inanin cok kosturduk. Olsun dedik arkadasiz.

Esim arkadasina sordu niye gelmiyorsunuz diye "durumumuz cok kötü Ev hediyesi almadan olmaz hersey de cok pahali biliyorsun" demis. Esim demis hediye falan beklemiyoruz, siz gelin. Ama hala gelmediler😂

Sonra Arkadas bizden borc para istedi. Icralik oldugunu söyledi, eger borcunu ödemezse eve haciz gelecegini söyledi.

Bir gün sonra ne göreyim. Kiz whatsapp duruma "Canim Kocam iyiki varsin" yazarak Kutunun icinde olan bir Bilezik resim atmis.
Kiza "hayirli olsun, durumunuz düzeldi mi? " diye yazdim. kiz demezmi birikmis param vardi gerisini esim tamamladi. Sonra duyduk ki 2-3 kisiden de borc almis kocasi.

Simdi Kiz dogum yapti.

Ben olsam arkadaşlarıma söylerdim benden borç alıp bilezik yapıyor diye. Yarın bir gün altın yükselince satacak size aynı TL parayı verip üstünü kendisi yiyecek. Bu kadar saf olmayın. Kaç dolar yada Gr altın alınıyorsa o kadar değerde dönüşünü isteyin. Bu ne ya böyle. Enayi yerine koymuşlar 😡

Simdi Kiz dogum yapti.

Borcu ödedi mi önemli olan o. Ben olsam gitmezdim

Simdi Kiz dogum yapti.

Borçlar eşinizin ve borç alanda muhtemel eşiniz..

İnşallah verdiğiniz miktar çok fazla değildir çünkü bunlar o parayıda ödemez bence,o izlenimi verdiler bana. Borcunuzu alıp hayatınızdan çıkartın bu insanları.

Back
X