• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

• Ankete Katılan
    285
sürakli heran klıskanıyorum ayağına beni kısıtlamasına asla katlanamam
ama haklı olursa ve bunu dile getirirse güzellll

evet kesinlikle... Şeniz zaten bence kıskanması sevgilimin beni sevdiğini ve sahiplendiğini gösterir, kıskanmasa bi gariplik var derim yani...

kıskanılmak dozunda olursa elbette hosuma gıder......ınsanın dogasında var bu......gercı oyle bır zamandayızkı kıskanclık yuzunden cınayet dahıl hersey yasanıyor....ıyı ayarlamak lazım yanı....hayatı bırbırıne bu yuzden zehır etmemelı ınsanlar...........

evet gayette hoşuma gidiyorrr
o zaman nişanlım daha çok üstüme titriyorrr beni beğenen bakan çok olunca....gayet zevkli bir durum benim için hanımlarrrr

valla benim sevgilim pek kıskanç dil o yüsden kıskanılmak çok hoşuma giderdi
gerçi aşırı kıskanılmak adamı bunaltır ama hiç olmaması da umrundamı dilim yaa psikolojisini uyandırıo

kocası tarafından hiç kıskanılmayan bir kadın olarak hoşuma gider evet, insan kendini daha değerli hissediyor.

yerine göre ama benimki aşırıya kaçıyor bazen.genelde beni emniyette kıskanıyor.iki bayanız büroda idari büro olduğu için herkes odaya girip çıkıyor,iş çok,bazende çay içmeye bile geliyorlar arkadaşlar muhabbet falan o zaman eşim geldiğinde olay oluyor akşam evde.kimseyede çay içme odanda iç denmiyorda.sıkıyor yani bazen beni...

Back
X