• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

Kiskanilmak hosunuza gidermi ?

• Ankete Katılan
    285
Hayir hosuma gitmezdi, cünkü kiskanildigi zaman bana güvenmiyor imaji verecegi icin, mutsuz olurdum. Her halimle hareketimle bana 100 % inanmali ve güvenmeli. Eger bunu yapamiyorsa yanimda olmasina gerek yok. Kiskanilmak benim icin sevgi belirtisi degil, kendisine öz saygisi olmadigini gösterir, bende kendine güveni olmayan bir insanla zaten yasayamazdim.
aynen katılıyorum. kıskançlığın iki nedeni var: ya bana güveni olmadığı için üzülürdüm ya da kendisine güveni olmadığı için soğurdum. kıskançlık sevgi gösterisi olamaz. sevgi bu değil.

bi' yerde okumuştum. "kıskanan insan sever, ama kıskanmayan insan çok başka sever." sanırım böyleydi.
kıskanan insan kendisine güvenmeyen insandır bence. kendisine güvenen insanın kıskanacağını düşünmüyorum.
ama öte yandan da, burada kendimle çelişsem bile kıskanılmak benim de hoşuma gidiyor, malesef. elbette ki ölçüsü var ama, üstümde baskı kurulmasından çok hoşlanmıyorum.

gercekten cok kıskanılmaya gelemıyorum hıc kıskanılmamaya da gelemem de dozajında olursa iyi, hatta dozajından bıraz fazlası da ıyı oluyor insanı daha özel hıssettırıyor.

Kiskanmak guvensizlik degil insan annesini babasini kardesini bile kiskanabiliyor yeri geldiginde sahiplenme duygusu kiskanmayi getiriyor hayati kisitlayacak derecede problem olusur tatli tatli ufaktan kiskancliklar hos bence

Back
X