KıskançlıkKrizleri.....

karagözcüm bayanları tamam anlıyorumda erkeklerden niye kıskanıyosun güzelim :))) bence en iyisi kıskanıp pek belli etmemek yerimseniben

KALBIMcim ben de cok kiskancim ve bu yuzden iliskimiz guzelligini surekli kaybediyor. en sevmedigim, nefret ettigim bi duygu kiskanclik ama ne yapsan kurtulamiyorum bundan. bana yardim edin su duygunu atayim icimden ne olur. hem kendim cok aci cekiyorum hem de sevgilimi bitiriyor. mutsuz ediyorum.bana asiri kiskanclik yapiyorsun, olmaz bu kadar, canim sikiliyor diyor.

tuanacım bence senin bu kıskançlıklaeından sıkıldıysa ona güvenmediğin izlenimini vermişsin ona yoksa her erkek kıskanılmak ister ama aşırıya kaçmamak şartıla bence sen bi şekilde dizginlemeye çalış b duygunu ve belli etme benims ana güvenim sonsuz de her seferinde güzelim ilşkinizi yıpratmayın bu şekilde:asigim:

Ben çook kıskancım ama belli etmemeye çalışıyorum sanırım başarılı da oluyorum içim içimi yesede:bbo:

tuanacım bence senin bu kıskançlıklaeından sıkıldıysa ona güvenmediğin izlenimini vermişsin ona yoksa her erkek kıskanılmak ister ama aşırıya kaçmamak şartıla bence sen bi şekilde dizginlemeye çalış b duygunu ve belli etme benims ana güvenim sonsuz de her seferinde güzelim ilşkinizi yıpratmayın bu şekilde:asigim:

sagol canim. tesekkur ederim cevabin icin. bakalim becerebilecekmiyim

bende kıskancımdır ama belli etmemeye çalışırım tabikide bunu pek beceremem hemen suratım düşer tabi bu her konuda deil ben eşim konusunda kıskanç olurum başka şeylerde pek kıskanç deilimdir aa bunun varmışta benim yok diyip aynından almaya kalkmam yanii:)) ben eşimi kıskanırım :KK66:

Ben kıskanç olduğumu hiç düşünmüyordum.Taaakiiii eşimin firması sadece tatil amaçlı 2 günlük bir gezi düzenleyene kadar. yasakkelimeYaw ben neymişim dedim kendi kendime:eek:Olay çıkardım resmen...Vay sen elalemin kadınlarıyla nasıl tatile gidersin şeklinde haykırmışlığım vardır. (Sanki işyeri sadece kadından oluşuyor) Eşimde şoka girdi.Adam habersizdi karısının kıskanç olduğundan:) Eşim de istemeye istemeye gitti...MuhtemelenCADIARZU Sanırım... :bbo:Öyle olmalısenağlama

Ben kıskanç olduğumu hiç düşünmüyordum.Taaakiiii eşimin firması sadece tatil amaçlı 2 günlük bir gezi düzenleyene kadar. yasakkelimeYaw ben neymişim dedim kendi kendime:eek:Olay çıkardım resmen...Vay sen elalemin kadınlarıyla nasıl tatile gidersin şeklinde haykırmışlığım vardır. (Sanki işyeri sadece kadından oluşuyor) Eşimde şoka girdi.Adam habersizdi karısının kıskanç olduğundan:) Eşim de istemeye istemeye gitti...MuhtemelenCADIARZU Sanırım... :bbo:Öyle olmalısenağlama

:roflol:Allah iyiliğini versin emi

ben cok kıskancım yaa ama bnmki aşırı boyutlarda,bi kıza bakması falan zaten yanımda korkudan gözünü açamıyodu:roflol:ama bigün bana geldi sana bişi sölücem ama kızma falan die,anlat kızmam dedin(YALAAAN) rüyamda seni aldatıyodum kızın biriyle demez mi,sen misin rüyanda kızı gören,nasıl biriydi bari,demek bilinçaltında yer etmiş böle bastırılmış isteklerin var diye yanından gittim evde bardak çanak ne varsa kırıdmmbenneyaptımkiama artk kontrol etmeye çalışıyorum kndimi,bişi yapıcak adam her halukarda yapıcaktır engelleyemem ama hatta kıskançlıkla sıkıp benden soğumasını bile sağlarımm,kıskançlık kötü yaasenağlama

eski sevgilisinden nefret edioruummmmm:mymeka:
buda kıskançlıktan sanırım:dilcikar:

Ben den daha çok kıskanç biri yoktur herhalde.Kendimce senaryolar yazıyorum ve onlara kendimi inandırıyorum kafamçokkarıştı.Sevgilime her seferinde diyorum kıskançlık yok kıskanmıcam diye ama sonra da o bana sen beni sevmiyorsun dioo offff offfffffffsenağlama

meraba ya ben erkek arkadaşımı herkesten kıskanır oldum en yakıun arkadaşımdan bile bunu kimseyede söleyemiorum bende bu kadar abartmak istemem kıskançlığı ama kendiliğinden oluo sizce bu normalmi:KK43:

kıskanç mıyım ? evet..fazlasıyla..

ben şu olaya inanmıyorum.. kıskanç değilim...her canlıda kıskançlık duygusu vardır bayanlar..kedi yavrusunu kıskanır sevdirmez..kuş yavrusunu kıskanır baktırmaz...bunun gibi bir sürü örnek verebilirim..

kıskançlık güzel bişey mi ? yerine döre değişir derim..dozu kaçmazsa ilişkiye anlam katar..paylaşılamayan olmak her insana haz verir..

fazla kıskançlık ilişkide her iki tarafı da boğar...

ben eşimi fazla kıskanıyorum iyi bir durum değil tabi o dozunda bunu biliyorum..ama elimden birşey gelmiyo adamı koyun gibi bağlayamazsın ki..ondan yana içim rahat sorun yok tabi ama dışarıda ki o fettan bakışları düşünmek bile rahatsız ediyo beni..aşkımı benimle değil de başka bişeyle ilgileniyorsa (herhangi birşey) kıskanırım hemencicikKötü Kazen

Kriz geçirecek kadar hiçbir kıskançlığım olmadı..
Belki de çok kıskanç birisi olmamamdan..Bu konuda kriz geçirenleri de anlamıyorum, belki bırakılma korkusu, belki bazı konularda yetersizlik aşırı kıskançlığa neden olabiliyor.

Ayrıca ''seviyorum da ondan kıskanıyorum'' lafını, krize neden olacak derecedeki kıskançlıklar için de kabul etmiyorum ben.

Tabii ki seven kıskanır ama kriz derecesinde bir kıskançlık varsa ortada bence başka sebepler de vardır altında..

wala şöyle bi düşündüm de benim haksız kıskançlığım olmamış sanırım. Gerçi kıskanma da değil belki direkt sinir bozukluğu yaratıcak şeylerdi bilmiyorum. Mesela eski erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız dönemde benim çocukluk arkadaşım öyle bişey yapmıştı ki sevgilimin bi suçu olmamasına rağmen ikisine de ters bir bakış fırlatıp çekip gitmiştim. Bir diğeri de, onun sevgilisi yurt dışında yaşayan bir arkadaşı vardı, kız tabi. Ama boyna erkek arkadaşımı arar dururdu, vakit geçircek biri lazım tabi, benim saftirik te o benim arkadaşım diyip duruyo anlamıyo malesef. Tamam moderniz de bu kadarı da olmaz ki ya, kız kaç kere gecenin bi yarısı ona gelip kaldı, o gitti kızda kaldı. Sustum sustum, sabır sabır bi yere kadar ama. Delirtiyolardı beni, doğum günümde erkek arkadaşımın bana aldığı kazağı da o kızın seçtiğini öğrenince artık nasıl dolmuşsam, elime makası aldığım gibi lime lime yapmıştım, ondan sonra da kızın adını anamadı bir daha. Hani şöyle o kıza niye baktın yok niye şöyle yaptın falan gibi kıskançlıklarım yoktur benim, acayip te sabırlıyımdır kıskansam bile hissettirmem, ama böyle delirticek bi noktaya getirenler olabiliyor malesef.

Ben kıskanç değilim.Sevgilim bazen kıskançlık yapıyor.Cok basit konularda.Yolda giderken ''ne bakıyor bu ?'' der bakana da ters ters bakar:))Ben sevgilime baktıklarında kıskançlık yapmıyorum.Önemli olan benım ve onun gözünün dışarda olmaması...

Kızlar kıskansanız bile sakın belli etmeyin...gerçekten hiç iyi olmuyooo...çok şımarıyo erkekler ve sıkılıyorlaaar benden söylemesi...ben yaptım bu hatayı başta şimdi yapmıyorum ama yararı olurmu bilmiyorum...

ya biliyorum şimdi yazacağım şey size çok saçma gelecek..ben kayınvalidemi kafaya kitlemiş durumdayım....o yüzden eşimi sadece annesinden kıskanıyorum...hemde nasıl

X