KıskançlıkKrizleri.....

KALB!M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
204
0
evet kıslar kıskançlık krizlerine girdiğiniz anlar varmı? bu anlar hanig anlardı? en çok ne zaman kıskançlık yaparsınız veya yaptınız ? haydi bakalım dökün içiniziiiiiii a.s.

1.kıskançlık sigara gibidir sigarayı içtikçe yanarsın kıskançlık yaptıkça da tükenirsin.
2.kıskançlık içini kemiren bir kurttur.
3.kıskançlık az çok değildir ya kıskançsındır ya kıskanç.dozu yoktur.
4.kıskançlık hem sana hem karşındakine zarar verir.
5.kıskanç insanlarıda seven olur.ama bu halleri o sevgiyi tüketir.
6.kıskançlık yüzünden biten çok evlilik var.boşanma davalarında kıskançlık yüzdesi küçümsenmiyecek kadar çok.
7.kıskançlık beyni hükm aldığı zaman boş konularda bile kıskançlık canavarı oradan ellerini çıkarır.ve hem sizi hem karşınızdakini boğazlar.mecazi anlamda yani zarar verir.
8.kıskançlık kusmak gb bir şeydir karşınızdaki kustuğunuzu görünce midesi bulanır ve bu arada sizin mide bulantılarınızda artar.
9.çevrede kıskanç insan diye dedikodunuz yapılır.dedikodu malzemesi olursunuz.
10.kıskançım diye övünen insan yoktur.istisna.bu yazımdan sonra ben kıskançım ve mutluyum diyen çıkarsa bilmem.demekki bir gün tükeneceğinin farkında değil.

mesela ben en çok sevgilim başka kızları süzerse çok kıskanırdım ama kıskandığını belli etmeyeceksin yoksa şımarıyorlar....yerimseniben ayrıcada kıskançlık varya iyi bir şey değil tabi dozunda yapılınca güzel oluyor...:1closedeyes:

kıskançlık mı:1shok:aşmaya çalıştığım en kötü huuyumdur:çok üzgünüm:
en çok ta eşimin haddini bilmesine rağmen (benim yanımda olabilir:roflol:kıskancım ben:roflol:) böyle çok samimi yakın davranan tiplerle muhabbetlerde yaşarım...Çok üzgünüm çoookya ama pek eşime belli etmemeye çalışırım:dilcikar:

en güzeli belli etmemek.erkekler için çok sıkıcı bi konu bu.hemen sıkılıyorlar.azcık çaktırmadan dokundurmak lazım.yoksa suç mutlaka üstümüze kalır

evet erkekler sıkılırlar ama bazılarınında hoşuna gider demi ama bence dozunda oldugu sürece kıskanmakta kısnaknılmakta güzel ben emsela çooooooooook kıskanırım ama beli etmem çok bizden başak kısnkanan yok galibaaaaaaa

bende çok kıskanırım ama belli etmem.bide hemen unuturum eğer gerçek bi olay yoksa.çünkü şüphe insanın içine bir kere girdimi o ilişkide sorunlar başlıyor mutlaka.hem güvenmek lazım hem de çaktırmadan arkasını kollamak

Kıskanç olduğumu kolay kolay göstermem ..Gösterirsemde şakayla karışıkkk:mymeka:

Bazı basit konularda kıskanmışımdır..Ama bellide etmem nede olsa basit:dilcikar:
Bazen konunun hedefi kendim yapar onu kıskandırırımlaelaelaelaelaesırnaşık şey

larisa nan hehehehe senin eline düşen yandı zati kızımmmm lülülülülülülülülül seni kıskanmayan ölsünnnn ölsünnnnnn :roflol:

ya kalbim ben hiç kıskanmadım biliyonmu nişanlımı valla ne bilem öf.ama beni sinir kirizi geçittirdi anasını satim

Ne yalan söyliyim ben kıskanırım kocişimi. Ama öööyle kıskançlıktan sinir krizleri geçiren ya da geçirten biri değilimdir çok şükür. Kıskançlığın dozu olmaz demiş bi arkadaşım. Ben dozu olduğuna ve de olması gerektiğine inanırım. Seven insan kıskanır be kızlaaarrr:asigim:

hemşom kıskançlıkmı dedin tam benlik valla ben herşekilde kıskanıyorum aşkımı gereksiz yerede oluyor gerekli yerede.tatlicadiarzu
mesela bugün sabahtan beri konuşmadık dün bana kızdığı için ama ben paranoyaklık yapıp kendi kendime kıskanıyorum sırnaşık şey
.acaba nerde ne yapıyor yoksa aramamak içinmi kızgınım dedi.CADIARZUCADIARZU
böyle işte yiyip duruyorum kendimi.
kıskancım ve kıskançlıktan vazgeçmiyceeeeem :
dilcikar: :dilcikar:

çok kez kıskançlık krizlerine girdim...son olan olayı anlatayım...yılbaşında eşim yurtdışındaydı....yeni yılını kutlamak için aradım ama bir türlü kendisine saatlerce ulaşamadım....saatler geçtikce tabi ben çıldırmaya başladım...acaba yıl başında nerde??bir bara falanmı gitti((aslında biliyorum asla gitmez..ama kurt işte...)yoksa bir kadınlamı birlikte,ne halt ediyor şimdi....gibi düşüncelerle kendimi yedim bitirdim....sounda ulaştım beyefendiye....telefonu acmasıyla sen nerdesin?sorunu işitti....saatlerdir seni arıyorum dedim...oda kahkahayı bastı tabi,,,,anladı sanırım kıskançlık krizi geçirdiğimi??zavallım megersem evde oturuyormuş,tv izliyomuş ...ama hatlarda sorun olduğu için ona ulaşamamışım....oda beni aramaya çalışıyomuş ama düşüremiyormuş... :)) ama ona ulaşamayınca neler yaşadığımı bir ben bilirim bir allah...birde benden başka bayanlarla samimi bir şekilde gülüp konuştuğu zaman çok kıskanırım....

hemşom bak sana bişi diyeyimmi sen benim eski durumumdasın şu an eskiden bende böyleydim ve çok mtsuz ediyodum hem onu hem kendimi ama artık öle değilim ve daha mutluyuzzzzz bende sana tasviye:))) sende artık bu kadar belli etme kıskandığını kısssss nişanlısın sen hehehehe

Bende eşimi kıskanırım..
Ama alakasız yerlerde alakasız kişilerden..
Ve kıskandığımda da huysuzlaşırım anında elimi çekerim elinden,yüzüm düşer hemen...
Kayınvalidem hep diyor,bırak kıskançlık yapma erkek havaya girer diye..Ama söz geçmiyorki..
:eek:

medinella :1shok: sen cidden kıskançsın nan puhahahha

öleyim valla canım....napayım?tutamıyorum kendimi! :))belli etmemeye çalışıyorum ama bu konuda çokta başarılı olduğum söylenemez....
bazen üzülüyorum kocacığıma bnim kıskançlığım yüzünden rahat bi nefes alamıyor....

ben nişanlımı kıskanırım çok bi başkasıyla konuştuğunu göreyim bu erkek arkadaşlarıda dahil onu öyle görünce DELİRİYORUM ama tabi nişanlımda öyle çok kıskançtır

X