KISKANÇLIK

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
çok kıskancım erkek arkadaşımın bu aralar çok üstüne gittim babasıda vefaat etti (1 ay oldu)soğuk davranıyo banada geçen gün yine kıskançlıktan konu çıktı bana damarıma çok basıyosun sinirlendirme beni dedi ne yapmam gerekiyo

sende damarına basma o vakit

adamın babası ölmüş senin kıskançlıklarınla mı uğraşacak

çocuk haklı...zaten üzüntüsü var birde senin kıskançlığın....

hatalı taraf ben mi oluyorum yani şimdi benim mi arayıp sormam lazım

Çikolata mı bu görünce dayanamıyorum gibi bir tavır sergiliyorsunuz. El-insaf babası vefat etmiş adamın daha 40'ı çıkmamış acısını paylaşacağınıza o niye öyle bu niye şöyle derdindesiniz. Lütfen biraz daha töleranslı olun, bırakında çocuk babasının acısını yaşasın zira bu gidişle siz ayrılık acısı yaşayacaksınız.

kimden kıskanıyorsun?

mesela bir kız resmini begenince falan bu kim şu kim diye soruyorum o da çok sıkıyosun diyo

Siz kendinizi bu konuda yontamazsanız ayrılırsınız.Kusura bakmayın ama kıskançlık hele ki aşırısı kimsenin çekiceği birşey değil.

Mesela neyi kıskanıyorsun? Kıskançlık çok genel bir şey. Bir iki örnek ver de haklı mısın haksız mısın yorum yapabilelim.

Ayrıca daha babası vefat edeli bir ay olmuş bir çocuğa bu şekilde davranmamalısın. Yazık günah çocuğa babasının acısını mı yaşasın, senin triplerinle mi uğraşsın. Eğer en destek olman gereken dönemde böyle davranıyorsan, o çocuğun senden ayrılması yakındır benden sana söylemesi.

Kıskançlığını geçiremiyorsan, kıskançlığını kaldıracak seni öyle sevecek birini bulmalısın.

Gerçekten kıskançlık yapmanı gerektiren bir şey varsa yap tabi ama bu aralar değil. Babasini kaybetmis yani normalde vereceği tepkinin fazlasini bile verebilir suan. Bi sure hakli bile olsan üstüne gitmemelisin. Icinden cikamayacaginiz buyuk problemlere yol açabilir bence

Çok seviyorsanız çokta güvenmeniz gerekmez mi? Y aflörtünüze yada kendinize güvenmiyorsunuz demek ki. Ve bu bile ayrılmak için sebep. Ayrıca babası vefat etmiş belli ki üzgün. Birde sizi mi çeksin? İnsanları kavanoza koyma hayallerinizden vazgeçin. Böyle ilişki olmaz yürümez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…