KISKANÇLIK

çok sevmekle ne alaka ya kıskançlık duyduğum en saçma laf. birde kim suclu diye soruyosunuz. tabikide özür sileycek olan sizsiniz. ama haklı sebepleriniz varmı bilmiyorum. siz sanki keyfinizden sorun çıkarıyosunuz gibi yazmışsınız. napıyor kızlara mı dik dik bakıyor. başka kızlarla çok samimi sohbetlerimi var, yada bi halt mı yedi? bunlar yoksa tabikide suçlu sizsiniz.

yok başka kızlarla samimi falan değil tabiki

o zaman ilişkinizi neden bu hale getiriyosunuz çocuk musunuz allah aşkına. şimdiki ergenler yapıyor bu kıskançlıkları. hiç mi üzülmüyosunuz sevgilinize babası vefat etmiş ona ragmen normal mi sizce bu yaptıgınız.kim hatalı bunun yanıdını sizde biliyosunuz

çok kıskancım erkek arkadaşımın bu aralar çok üstüne gittim babasıda vefaat etti (1 ay oldu)soğuk davranıyo banada geçen gün yine kıskançlıktan konu çıktı bana damarıma çok basıyosun sinirlendirme beni dedi ne yapmam gerekiyo
cavap açık DAMARINA BASMA

babası vefat etmiş birinin ki daha bir ay olmuş ne yapiyoda kiskaniyosunuz ...

Adam bu günleri hiç iyi anmayacak. "Babamı yeni kaybetmiştim, sağolsun sevgilim dayanak oldu bana" demek var, bir de "zaten yeni babam gitmiş, bir de filancanın .... kıskançlıklarıyla uğraşıyordum, .... kızın" artık boşlukları sen doldur. Adam 1 kere açık açık uyarmış. 2. uyarıyı yapar mı yoksa ayrılır mı meçhul. Ben böyle bir tarafın aşırı kıskanç, diğer tarafınsa bundan bunalan olduğu ilişkilerin uzun süreli ve uygun olduğunu düşünmüyorum. Nasıl olsa sen değişmezsin. E o da sonsuza kadar çekmez, belli etmiş. Bu ilişki yakında biter.

Bi nedir yahu çocuğun psikolojisi çökmüş sen destek olman gerekirken daha da sinir ediyorsun, konu sahibi kaç yasindasin?

Çocuk haklı bi empati kur allah korusun senin babana birşey olsa sen çekermiydin kıskançlıklarını ? Babası diyoruz komşundeğil heralde bi süre kendini tutmalısın

konu kıskançlık olunca kendimi tutamıyorum napıyım :)

Konu kiskanclik degil.
Neden hala isin sakasindasin ve gulucukler koyuyosun???
Su gunler onun sorunu: babasinin ölmus olmasi.
Bu seninde sorunun olmaliydi, oyle beklerdim.
Ama senin sorunun bariz kiskanclik!
Su kiza baktimi? Nerye gitti? Napiyor?
Yazik be!!

Çok ciddiyetsiz bi konu acmissin bu ne ya kesin bu kız 9-10 yaşlarında cikar

Adamın babası ölmüş senin tribine mi katlancak zaten yeterince derdi var bence postayı istemiyosan rahat bırak

Tamam babasi vefat etmis ozaman ne geziyo facebookta kizlarin resimlerini begeniyo? Soruncada damarima basma [babam oldu] cok sacma
Babasindan oncede biseyler varki kiz huylanmis iste

simdi senin ona destek olman lazim
babasi vefat etmis ya daha ötesi varmi (Allah rahmet eylesin)

bunun haricindede asiri kiskanclik normal degil kim olsa bunalir

X