Kıskançlık nazara sebep olur mu?

o yine gidip aliyormuş, bizim bir akraba evine gelirde bir şey begenirse o şeye zarar vermeden gitmiyor.
Ben yeni evliyken ev gormeye gelmisti bulaşik makinemin uzerini bicakla cizerken yakaladim.
Eskiler anneler va kendi aralarinda manyak vs diyip idare edince herkese ayni seyi yapmayi kendine hak goruyordu galiba.
Kolundan tutup kapıya atınca rezil oldu bir ay beni konuşmuş her yerde

Tersleyip mesafe koy otuzlu yaslardasiniz 15 değil

Nazari bilmem ama karakter olarak berbat,düsman basina bir tip.Tahammul etmeyin bu manyaga.Yüz vermeyin.

Öyle bir kuzen bende olacaktı çok eğlenirdim kendisiyle iğrenç olacak saç modeli gösterip ben bunu kestireceğim deyip saçlarını kestirmesini falan sağlardım ya da kendisi esmermiş platine boyattırırdım saçlarını Yattara gibi gezerdi ortada ya da çuval gibi giydirirdim falan tabii ben deliyim bu konularda Ne demişler Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Ayrıca ben inanıyorum nazara etrafınızda negatif enerjili insanlar barınınca ister istemez sizin de başınıza aksilikler geliyor o yüzden o kişiden uzak durun hem psikolojik açıdan hem de sağlık açısında.

İnsanlar neden böyleler anlamıyorum şeytan gibiler şeytan diye bir varlık yok bence şeytan insanın kendisi

Haha aman ben sizin gibi böyle uğraşamam yeterince beni delirtti uzak durdum 1 haftaıdr görüşmüyoruz şu an çok rahatım.. onunla dertleşemiyorsun bile bir sıkıntını söylediğinde küçük görüyor ama kendisinin saçma sapan dertleri seninkinden daha büyük

Nazari bilmem ama karakter olarak berbat,düsman basina bir tip.Tahammul etmeyin bu manyaga.Yüz vermeyin.
Anlattıklarından daha fena bir insan yüzüne yansımış resmen yüzüne bakınca anlaşılıyor fesatlığı ama ona kalsa kendi dışında herkes kötü

İç çamaşırıma kadar her şeyimiz aynı olunca öyle demek zorunda kaldım iç çamaşırının da aynısından almazsın yani bari kocalarda aynı olur ikiz olursa ondan da mahrum kalmasın
Merak etme es bulursan ya kardeşi ya kuzeni mutlaka ayarlar evlerden ırak bir vaka

canım 20 yaşında olduğunu düşündüm önce kocaman kadınsınız kıskandığını düşünüyorsan iletişimini kes kendını gizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…