kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

E bravo, babanın evinde prensesler gibiyken, kaynananın evinde hizmetçi ol. Neyse sen halinden memnun gibisin. Çalışmayacaksan da evinin hizmetini yap diyeceğim ama 'omo eşomlo orom bozolmosonn' diyecek gibisin.

Ne diyim allah güç kuvvet versin. 10 sene sonra kolun bacağın Tutmaz hale gelince tekrar görüşelim.

şimdi en çok görümcemin ne yapacagını düşünüyorum bana sürekli laf ederdi gelinsin yapacan tabi gelinsin mecbursun abimi elimizden aldın vs bakalım o da evleniyor oda gelin oldu ama onlar ın sanşı yaver gider ezilmez o

ne olduysa ilk bebgimi kaybetmem le başladı eşim yanımda olmayı bıraktı kv deler ezdikçe ezdi ama şaşıyorum eltime olan yaklaşımlarını görünce aca ba ayrı kişiler mi diye kv demler için
sunu hıc unutma iyi olan hep kaybeder..kötuyle ugrasmak ınsanların işine gelmıyor ..iyi olanıda ezdıkce ezıyolar..bole degısık anlamsız ınsanlar..ilk esyayı gordugunuzde sesınızı cıkarıp bayılacak kadar kotu olmak yerıne dılınızı cıkarsaydınız ınan suan sızden daha ıyı daha tatlı gelın olmazdı..

yengem bana iyi yaklaşrsa, evine takıbıkıde yardım ederım .sikaytcı olmam ama bu şeklde davranması hıc hoş degıl bna böyle davrnırsa sert davranırım yanı.

sorun eltim degil kv de kp derin sırf beni üzmek için böyle bi tavır takınmaları ki eltimi hiç sevmiyorlar benden laf çıkmaz diye agızlarından kaçırdılar geride alamadılar bende laf ebesi olmamak için bişey demedim kimseye

gelinsin yapıcak mecbr ne demek ya kızı varken gelınemı duser.şmdi ben evlendım abımde evlendı aıleme hzmet etmek önce bna düşer geline düşmez byle saçmalık olmaz.gelin anca eve gelıyorsabelkı ufak tefek seyler yapar ama cogunlk kızı yapar.yanı annem anasına öyle yapıyr gelınıde yapar ama kızı daha cok duser yanı

amin ALLAH herkese güç kuvvet versin ben sabrettim sadece bekar olsam da o ev işi yapılacaktı sonuçta ev işi mesele degil ki eltimin çok bilmişliği ve kv denin tavrı sinirimi bozdu çocugumun bana ihtiyacı varken heleki kv de çocuk benim olsun derken kv deye bırakamam çocugumu

politik davranın bence.
Bilgi güçtür, toplayın herkesten bilgileri.
Ve bence sakın eltinizi dışlamayın, zaten az görüşüyormuşsunuz, görüştüğünüzde olayları büyütmeyin.

Elbette ona hizmet etmeyin, kendi yapmıyorsa eşi yapsın.
Sizin ailede erkekler şam babası sanırım zaten. Neyse beni ilgilendirmez:)

Ben en çok eşya olayına üzüldüm sizin anlattıklarınızdan. Umarım o eşyalardan kurtulursunuz en kısa sürede.

kardes ınan bende senın dusuncendeydım benım annem tabıkıde hızmetınıde temızlıgınıde ben yapacagım..ınan ondan hıcbırsey beklemem..ama herkes bızım gıbı dusunmuyor.bızım gıbı bakmıyor..

umarım zaten eltime de görümceme (tüm yaptıklarına ragmen ) kötü yaklasmadım

ben böyle yetiştim yani işten kaçmadım hiç kötü olmadım ama görümcem çok yaktı canımı cahil dedim o da yasayıp görür dedim sabrettim

ben de bısey soylemek ıstıyorum . dedem vefat ettıgınde ıkı eltım de aramadı. hatta bırı esımı arayıp esıme bassaglıgı dıledı ama benı aramadı. nasıl devam eder bu ılıskı. dıgerı hıc aramadı.

öyle tbi herkes bir değil.beni annem öyle yetştrmedi ben fenayım iyilk yaparım ama suistimal edilirse haddelerini bldirirm yapıcak bırsey yok.bu dunyaya 1 defa gelıyorsun baskasına kendını ezdrmek ıcın glmıyorm ben sus pus olamam yanı

umarım zaten eltime de görümceme (tüm yaptıklarına ragmen ) kötü yaklasmadım

görümce ölürüm seni görünce :)
görümce evlenmiş ya, daha az görüşürsünüz belki. Ama bu kadar sinmeyin canım. Görümceye laf çatma sırası sizde. Gideceksin evine, artık evlendin bir kahveni içelim diyeceksin.
Ne zaman yemeğe çağırıyorsun diyeceksin. Kaç çeşit yapacaksın acaba merak ediyorum diyeceksin.
Evlilik zormuş değil mi diyeceksin, dur sen daha bunun görümcesi ayrı karışır kp si ayrı karışır diyeceksin gülerek.
:):):)
Ha ha sizin yerinizde olsam çok eğlenirdim aslında.

Hayatta bazı şeyleri stres yaptıkça büyütürüz.
Siz kendinizi sevin, kendinizi ezdirmeyin. İçinizden geldiği kadar hizmetinizi yapın, içinizden gelmediği yerde bahanenenizi sunun. Ama susmayın, hakedene hakettiği cevabı verin.

Çocuk 3 yaşında ise kreşe vermek fikrini düşünüp iş hayatına dönüş yapabilirsiniz. Uzun soluklu olmasa bile fazladan maaş iyi gelir :)

acıkca cenazemde bıle aramıyacaksanız benı hangı gunde arıyacaksınız de..ve bunu herkesın ıcınde ıkısının de yuzune vur...

biraz fıtrat meselesi kızkardeşimi de annem yetiştirdi ama o çok fena asla ezilmez

Sen kendin yapıyorsun bunları. Bak eltin el üstünde. Oysa aynı kayınvalide aynı kayınpeder.

Eşinde iş yok, eşin dik duramıyorsa, sen dur.
az önce eşim işe giderken ... (eltime) cevabını ver gerekirse iş iste yapsın ezilme dedi o da bozulmuş o akşam yaptıklarına
... nın(kaynım) 1 2 ay sonra hevesi geçince görecem ben onu annemleride takma kafaya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…