liseyi okudum ama hiç çalışma hayatım olmadı babamın evinde Allah razı olsun prensesler gibiydim kader mi nasip mi bilmem çalışmayı denedim ama yapamadım patron askıntı oldu saglık sorunları işten çıktım şimdi de oglum küçük ve kv deye bırakmak istemiyorum çünkü çocugumu açıkca istedi 1 2 kere benim olsun ben büyüteyim diye eşim tersledi artık ses etmiyor pek
sunu hıc unutma iyi olan hep kaybeder..kötuyle ugrasmak ınsanların işine gelmıyor ..iyi olanıda ezdıkce ezıyolar..bole degısık anlamsız ınsanlar..ilk esyayı gordugunuzde sesınızı cıkarıp bayılacak kadar kotu olmak yerıne dılınızı cıkarsaydınız ınan suan sızden daha ıyı daha tatlı gelın olmazdı..ne olduysa ilk bebgimi kaybetmem le başladı eşim yanımda olmayı bıraktı kv deler ezdikçe ezdi ama şaşıyorum eltime olan yaklaşımlarını görünce aca ba ayrı kişiler mi diye kv demler için
sorun eltim degil kv de kp derin sırf beni üzmek için böyle bi tavır takınmaları ki eltimi hiç sevmiyorlar benden laf çıkmaz diye agızlarından kaçırdılar geride alamadılar bende laf ebesi olmamak için bişey demedim kimseyeDaha yeni evli ise, biraz süre verin bence fikir edinmek için.
Evliliğin ilk zamanları kendimi düşünüyorum da, benim de burnum biraz havadaydı açıkçası.
Yaşayarak öğreniliyor bazı tecrübeler.
Ben sizi anladım, sizi evliliğinizin ilk zamanlarında şırmartan olmamış. Şimdi aynı insanlar size davrandıklarının tersine davranıyor, size haksızlık ediyorlar. Ama bunun suçlusu eltiniz değil ki. Bekleyin görün, onlar da neler yaşayacaklar kendi evliliklerinde.
Bu gözler çok anlaşamayan elti gördü de, sonrasında birleşip anti kv-kp ekibi oluşturdular :)
amin ALLAH herkese güç kuvvet versin ben sabrettim sadece bekar olsam da o ev işi yapılacaktı sonuçta ev işi mesele degil ki eltimin çok bilmişliği ve kv denin tavrı sinirimi bozdu çocugumun bana ihtiyacı varken heleki kv de çocuk benim olsun derken kv deye bırakamam çocugumuE bravo, babanın evinde prensesler gibiyken, kaynananın evinde hizmetçi ol. Neyse sen halinden memnun gibisin. Çalışmayacaksan da evinin hizmetini yap diyeceğim ama 'omo eşomlo orom bozolmosonn' diyecek gibisin.
Ne diyim allah güç kuvvet versin. 10 sene sonra kolun bacağın Tutmaz hale gelince tekrar görüşelim.
sorun eltim degil kv de kp derin sırf beni üzmek için böyle bi tavır takınmaları ki eltimi hiç sevmiyorlar benden laf çıkmaz diye agızlarından kaçırdılar geride alamadılar bende laf ebesi olmamak için bişey demedim kimseye
kardes ınan bende senın dusuncendeydım benım annem tabıkıde hızmetınıde temızlıgınıde ben yapacagım..ınan ondan hıcbırsey beklemem..ama herkes bızım gıbı dusunmuyor.bızım gıbı bakmıyor..gelinsin yapıcak mecbr ne demek ya kızı varken gelınemı duser.şmdi ben evlendım abımde evlendı aıleme hzmet etmek önce bna düşer geline düşmez byle saçmalık olmaz.gelin anca eve gelıyorsabelkı ufak tefek seyler yapar ama cogunlk kızı yapar.yanı annem anasına öyle yapıyr gelınıde yapar ama kızı daha cok duser yanı
umarım zaten eltime de görümceme (tüm yaptıklarına ragmen ) kötü yaklasmadımpolitik davranın bence.
Bilgi güçtür, toplayın herkesten bilgileri.
Ve bence sakın eltinizi dışlamayın, zaten az görüşüyormuşsunuz, görüştüğünüzde olayları büyütmeyin.
Elbette ona hizmet etmeyin, kendi yapmıyorsa eşi yapsın.
Sizin ailede erkekler şam babası sanırım zaten. Neyse beni ilgilendirmez:)
Ben en çok eşya olayına üzüldüm sizin anlattıklarınızdan. Umarım o eşyalardan kurtulursunuz en kısa sürede.
ben böyle yetiştim yani işten kaçmadım hiç kötü olmadım ama görümcem çok yaktı canımı cahil dedim o da yasayıp görür dedim sabrettimkardes ınan bende senın dusuncendeydım benım annem tabıkıde hızmetınıde temızlıgınıde ben yapacagım..ınan ondan hıcbırsey beklemem..ama herkes bızım gıbı dusunmuyor.bızım gıbı bakmıyor..
umarım zaten eltime de görümceme (tüm yaptıklarına ragmen ) kötü yaklasmadım
hergün isyan etmeden soruyorum acaba kimin hakkına girdim ahını aldım ki bunları yasıyorum diye
acıkca cenazemde bıle aramıyacaksanız benı hangı gunde arıyacaksınız de..ve bunu herkesın ıcınde ıkısının de yuzune vur...ben de bısey soylemek ıstıyorum . dedem vefat ettıgınde ıkı eltım de aramadı. hatta bırı esımı arayıp esıme bassaglıgı dıledı ama benı aramadı. nasıl devam eder bu ılıskı. dıgerı hıc aramadı.
biraz fıtrat meselesi kızkardeşimi de annem yetiştirdi ama o çok fena asla ezilmezöyle tbi herkes bir değil.beni annem öyle yetştrmedi ben fenayım iyilk yaparım ama suistimal edilirse haddelerini bldirirm yapıcak bırsey yok.bu dunyaya 1 defa gelıyorsun baskasına kendını ezdrmek ıcın glmıyorm ben sus pus olamam yanı
az önce eşim işe giderken ... (eltime) cevabını ver gerekirse iş iste yapsın ezilme dedi o da bozulmuş o akşam yaptıklarınaSen kendin yapıyorsun bunları. Bak eltin el üstünde. Oysa aynı kayınvalide aynı kayınpeder.
Eşinde iş yok, eşin dik duramıyorsa, sen dur.