- 28 Haziran 2014
- 996
- 824
Olsun tavrini yine de surdursun. Kavga edin demiyorum ama cok kararli davranin. Cunku siz karsinizdakini neye alistirirsaniz karsinizda ki kisi bir zaman sonra bu aliskanlogi size gorev sayar yani mecburmussunuz gibi davranir. 10 kere yapip bir kere yapmazsaniz sizi kusurlu bulur.eşim de çok konuştu inanın ama beddualar havada uçuştu sonra eşim de bıraktı ama Allah var 4 aydır kv deyle muhattap etmiyor beni
eşim annem bin tane laf eder deyip gönderdi ama oda pişman olmuş itiraf ettiPardon ben elti lafi cok gecince onun evi zannettim
Eşin muhatap olsun bu gibi seylerde kamikaze yoruluyor çocuk durmuyor gibi seyler desin Hem yorulup hemde hayra geçmiyorsa gitmenin geregi yok bosa garcama enerjini evine cocuguna harca
demedim işte kv de tetikte zaten kamikaze bişey dese diyeGitsen bile yapar bide gozukecen yapmayacan insanlara birsey begendirmek zor kıymet bilmezler olmamis dedimi iyi topla o zaman istedigin gibi yap diyecektin kavga cikarmadan normal bir sekilde o fenaysa sen efna ol
eşimle aramı yeni yeni düzeltiyorum bi iş yüzünden aramızı bozmak istemedim ama eşim farketmiş .... da hiçbişey yapmıyor herseye sen koşuyorsun ama sabrım taşmak üzere dediCanım seni yeminle çok iyi anlıyorum diyorum ya bende de var aynı modelden boğasım gelir hatta bazen şu eltimi demin bi arkadaşımızında dediği gibi kocan tavırı koymalı bak ben kocama dedim bu yengen böyle böyle yapıyor dedim oda bi gün yenge karıma niye yardım etmiyorsun herşeye o koşturuyor dedi oda utancından kalktı iki tabak kaldırdı böyle şeyleri eşine söyle ki onu herkezin içinde bi bozsun bak bakalım öyle tavır yapıyormu sana birdaha
E bi zahmet o sabrı biraz cabuk taşsın yoksa canım senin psikolojn bozulur o manyakların içindeeşimle aramı yeni yeni düzeltiyorum bi iş yüzünden aramızı bozmak istemedim ama eşim farketmiş .... da hiçbişey yapmıyor herseye sen koşuyorsun ama sabrım taşmak üzere dedi
dedim bi kere deliliğe vardum kavga bile çıkardım evden kovdum hem eşimi hem kv deyi kv de aman kızım ben kötü olun diye demedim vs kıvırmaya başladı ya yalan yere Kurana el basandan ne beklenir ki yüzsüzler bi kere surat astım b kaçkere yok baktım olmuyor kötüyle ugrasılmaz dedim (yoksa yuvam dagılacak oluruna bıraktım)Olsun tavrini yine de surdursun. Kavga edin demiyorum ama cok kararli davranin. Cunku siz karsinizdakini neye alistirirsaniz karsinizda ki kisi bir zaman sonra bu aliskanlogi size gorev sayar yani mecburmussunuz gibi davranir. 10 kere yapip bir kere yapmazsaniz sizi kusurlu bulur.
Bir seyinizi begenmedi mi? Benden bu kadar ve elimden gelen bu hosuniza gitmiyorsa alin kendiniz yapin demeyi bilin.
öyle bi yapıyorsun ki eşin evlatın için kötü olmamak için sorma gitsin kötüyle ugraştıkça seninde kalbin kararıyor çünküSen bu zihniyette devam edersen daha cokkkk kv nin eltinin gorumcenin hizmetcisi olursun.
Ben olsam elimi bile surmezdim. Kimse bana zorla da birşey yaptiramaz.
liseyi okudum ama hiç çalışma hayatım olmadı babamın evinde Allah razı olsun prensesler gibiydim kader mi nasip mi bilmem çalışmayı denedim ama yapamadım patron askıntı oldu saglık sorunları işten çıktım şimdi de oglum küçük ve kv deye bırakmak istemiyorum çünkü çocugumu açıkca istedi 1 2 kere benim olsun ben büyüteyim diye eşim tersledi artık ses etmiyor pekYani kınamak istemiyorum ama nasıl hayat bu yaşadığınız, hiç bi gün oturup sorguladınız mı kendinizi?
Yaptığınız hizmetçilik para karşılığı olsa saygı duyarım ama şu An hizmetçiliğiniz değer görmedi diye dert yanıyosunuz. Siz hayata kocasının ailesine hizmet için gönderilmiş biri misiniz sizce?
Hadi çocukken hayatınız sizin kontrolünüzde değildi, okutulmadınız belki ama şu An koca kadınsınız. Okumamış da olsanız dışarda tonla iş var. Gidin bi işe girin lütfen ve kendinizi bu hayattan kurtarın. Okurken içim acıdı. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
hergün isyan etmeden soruyorum acaba kimin hakkına girdim ahını aldım ki bunları yasıyorum diyeYani kınamak istemiyorum ama nasıl hayat bu yaşadığınız, hiç bi gün oturup sorguladınız mı kendinizi?
Yaptığınız hizmetçilik para karşılığı olsa saygı duyarım ama şu An hizmetçiliğiniz değer görmedi diye dert yanıyosunuz. Siz hayata kocasının ailesine hizmet için gönderilmiş biri misiniz sizce?
Hadi çocukken hayatınız sizin kontrolünüzde değildi, okutulmadınız belki ama şu An koca kadınsınız. Okumamış da olsanız dışarda tonla iş var. Gidin bi işe girin lütfen ve kendinizi bu hayattan kurtarın. Okurken içim acıdı. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
Esiniz gorusecekse gorussun ama siz baya bi mesafe koyun o zaman. Madem sizi anlamiyorlar koy verin gitsin.dedim bi kere deliliğe vardum kavga bile çıkardım evden kovdum hem eşimi hem kv deyi kv de aman kızım ben kötü olun diye demedim vs kıvırmaya başladı ya yalan yere Kurana el basandan ne beklenir ki yüzsüzler bi kere surat astım b kaçkere yok baktım olmuyor kötüyle ugrasılmaz dedim (yoksa yuvam dagılacak oluruna bıraktım)
ürettim zaten ama sofra 15 20 dk ortada duruncA mecbur kaldırım yoksa kv de kaldıracaktıSizde madem öyle ezdirtmeyin.
Sofra öylemiydi. cocugumu alır başka odaya gecerdim gel oglum üstünü degiştirim vs. diye bahane üretirdim
çok denedim inanın 1 1.5 yıl hiç görüşmedim sonra ki dönemde 4 ay bi ara 6 ay görüşmedim ama aile ilişkileri mecbur görüşüyorsun eşimde arada kalmaktan yoruldu ve bıraktı oda yanımda durmayı ama çok şükür eskiye nazaran daha az görüşüyoruzEsiniz gorusecekse gorussun ama siz baya bi mesafe koyun o zaman. Madem sizi anlamiyorlar koy verin gitsin.
Kimse sizden degerli degil...
Benim annecigim de 28 yil ayni sizin gibi yapti ve simdi ruhen ve fiziken coktu. Gecenler de psikiyatriye sevk etmis dr. Ve psikiyatri dr.u Teyzecigim ruhsal olarak tukenmissin resmen demis. Annem de ev de beni uzecek kimse yok ki nasil tukenmisim demis. Dr. Gulmus Teyzecigim bu cokus bir an da olmaz gecmisine bakacaksin demis. Annem geldi bana anlatiyor iste. Kizim gecmiste yasadiklarim bugunume miras kalmista anlayamamisim diyor.
Annem su an da hiper tansiyon, ileri derece gorme bozuklugu, kafasinda iyi huylu tumor, unutkanlik, kemik erimesi vb. Bir cok hastalikla savasiyor 57 yasin da kendisi. Yani demem o ki fiziksel hastaliklar bile ruhsal bozukluklarin pesi sira geliyor.
Yol yakinken siz de geleceginize kotu miras tasimayin. Olan size ve cocuklariniza olur.
ama nasıl yapacam ki ben de böyleyim işte fıtrat meselesi bi öneriniz var mı dua falan eger yasaksa özelden atabilirsinizyavrum bu devirde yapmayacaksın. yapıyor gibi gözükeceksin. gerizekalılar işte taktıgna değmez artık kendini bu kadar öne sürme boşver.
ayrıyız beraber degil 2 aylık evliyken kv de evden kovdusiz beraber yasıyorsunuz
gelin hanımda sorumlulugu uzerıne almıyor sonucta orasıda sızın evınız ne dıyım
her naneye atlamıyorum ki yapmam gerekeni yaptım eşimin teyzesi görümcemin mutfagını yerleştirdi bende salonunu ve odayı yaptım odaya az biraz teyzesi de yardım etti işten kaçmadım ki buraya konuyu açtım ki içimi dökeyim mesele iş yama yada yapmama meselesi değil eltimin ve kayınvalidemlerin tavrı iş yapmaktan kimse ölmez sonuçta madem konumu begenmediniz hiç yorum yapmasaydınız çünkü genelde ben öyle yapıyorum sırf yorum yapmak için insanları kırmaya gerek yok benceher naneye atlayıp her işlerini yapıyorsunz sonra neyse kalkıp yapayım Allah bilsin diyorsunuz sonra da gelip burda her haltı ince detayına kadar anlatıp ne dememizi bekliyorsunuz yapma kardeşim ya da yapacaksan gelip anlatma