kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

ben gelın oldugumda eltımın bırı vardı.ben yenı gelınken bır kere aramadı. 3 senelık evlıyım hep ben aradım. bır kere aramadı. cenazemde de aramadı. yuzune soylesem bısey ıfade eder mı sence,bılemedım. annem eltılerıyle kardes gıbı. benım cocuklugum oyle guzel bır ortamda gectı. evlenınce oyle olacak sandım ama olmadı. ve ben bunun ıcın uzuluyorum. arayıp sordum hep ama bı kere bıle benı aramayan ınsanla nasıl ıletısme gecebılırım. aynı sehırde degılız. ben uzuldukce esım kızıyor. bırak senı arayanı ara dıyor. zor gununde senı aramayanı arama dıyor. bızde durum tam tersı. genelde kadınlar aramaz,erkekler ara der. bızde de esım uzuluyorum dıye kardesının esı oldugu halde arama dıyor. bundan sonra ben de aramayacagım.

görümce ölürüm seni görünce :)
görümce evlenmiş ya, daha az görüşürsünüz belki. Ama bu kadar sinmeyin canım. Görümceye laf çatma sırası sizde. Gideceksin evine, artık evlendin bir kahveni içelim diyeceksin.
Ne zaman yemeğe çağırıyorsun diyeceksin. Kaç çeşit yapacaksın acaba merak ediyorum diyeceksin.
Evlilik zormuş değil mi diyeceksin, dur sen daha bunun görümcesi ayrı karışır kp si ayrı karışır diyeceksin gülerek.
:):):)
Ha ha sizin yerinizde olsam çok eğlenirdim aslında.

Hayatta bazı şeyleri stres yaptıkça büyütürüz.
Siz kendinizi sevin, kendinizi ezdirmeyin. İçinizden geldiği kadar hizmetinizi yapın, içinizden gelmediği yerde bahanenenizi sunun. Ama susmayın, hakedene hakettiği cevabı verin.

Çocuk 3 yaşında ise kreşe vermek fikrini düşünüp iş hayatına dönüş yapabilirsiniz. Uzun soluklu olmasa bile fazladan maaş iyi gelir :)
28 aylık seneye verecem inşaalah devlet kreşleri varmış Allah tan mani çıkmazsa kendim de komek kurslarına gidecem Allah izin verirse evet görümcemin bu pazar düğünü var daha yumurta kırmayı bile bilmez bakalım hayat bu beddua degil ama Allah KİMSENİN GÖZYASINI AHINI YERDE KOYMAZ

ben gelın oldugumda eltımın bırı vardı.ben yenı gelınken bır kere aramadı. 3 senelık evlıyım hep ben aradım. bır kere aramadı. cenazemde de aramadı. yuzune soylesem bısey ıfade eder mı sence,bılemedım. annem eltılerıyle kardes gıbı. benım cocuklugum oyle guzel bır ortamda gectı. evlenınce oyle olacak sandım ama olmadı. ve ben bunun ıcın uzuluyorum. arayıp sordum hep ama bı kere bıle benı aramayan ınsanla nasıl ıletısme gecebılırım. aynı sehırde degılız. ben uzuldukce esım kızıyor. bırak senı arayanı ara dıyor. zor gununde senı aramayanı arama dıyor. bızde durum tam tersı. genelde kadınlar aramaz,erkekler ara der. bızde de esım uzuluyorum dıye kardesının esı oldugu halde arama dıyor. bundan sonra ben de aramayacagım.
bende öyle sandım ama aileler tarzlar çok farklıymış meger

benımde abım farklı mesela bnmle aynı degl sanırım cocuklu yasanan seylerle alakalı benım kadr fena olmuyor ama ben öyleyım mesela

E sen ezdiriyorsun kendini. Yapma. Benim de belim ağrıyor de. Çocuğum durmuyor de. Her seye ben yaparım diye atlarsan o da her işi sana yükler. Yapsan da kıymetin bilinmiyormuş sonuçta.

E sen ezdiriyorsun kendini. Yapma. Benim de belim ağrıyor de. Çocuğum durmuyor de. Her seye ben yaparım diye atlarsan o da her işi sana yükler. Yapsan da kıymetin bilinmiyormuş sonuçta.
orası öyle ama 5 yıldır iş yapıp sonra yapmasan bu defa kv de ve görümce bak gördünmü kıskanç vs bin tane laf edecekler

Pardon da sen niye bu kadar hizmet ediyorsun ?
Sonra değer bilinmez tabi. Getir götür ile uğraşırsıno_O
Ayrıca hangi devirde kaldı yemek takımını serip dantellerle süslemek nazikçe uyarmış böyle olmasın diye.

Pardon da sen niye bu kadar hizmet ediyorsun ?
Sonra değer bilinmez tabi. Getir götür ile uğraşırsıno_O
Ayrıca hangi devirde kaldı yemek takımını serip dantellerle süslemek nazikçe uyarmış böyle olmasın diye.
hizmet etmek degil ki görümcem evleniyor çeyize yengeleri gider eşim ısrar etti rica etti o yüzden gittim
pek nazikçe degil di ki evde onun yani eltimin degil görümcemin
kv denin ailesinde de genelde hep böyle yerleştirilir kızın çeyizi gözüksün diye
kv de öyle yapılsın dediği için yapmıştık
ama eltim üstüne vazife olmamasına ragmen sırf işgüzarlık olsun diye mutfaga salona her yere yorum yaptı benim bozuldugum konu eltim in lafıyla diğerlerinin çark etmesiydi

hizmet etmek degil ki görümcem evleniyor çeyize yengeleri gider eşim ısrar etti rica etti o yüzden gittim
pek nazikçe degil di ki evde onun yani eltimin degil görümcemin
kv denin ailesinde de genelde hep böyle yerleştirilir kızın çeyizi gözüksün diye
kv de öyle yapılsın dediği için yapmıştık
ama eltim üstüne vazife olmamasına ragmen sırf işgüzarlık olsun diye mutfaga salona her yere yorum yaptı benim bozuldugum konu eltim in lafıyla diğerlerinin çark etmesiydi

Öyle bir durumda keşke "ya anlamadım ne demek istediğini hadi göster canım benim o zaman sana bırakıyorum" derdim çıkar giderdim odadan.
Kendi ne yaparsa yapsın.
Şimdi resmen sana iş yaptırmış olmuş.

Öyle bir durumda keşke "ya anlamadım ne demek istediğini hadi göster canım benim o zaman sana bırakıyorum" derdim çıkar giderdim odadan.
Kendi ne yaparsa yapsın.
yapmazdım aslında cevap da verirdim ama düğün arefesinde sorun çıkarmak istemedim

esım de napsın.ben uzuluyorum dıye takma dıyor,arama dıyor.
eşin kv kp der sorunun yoksa eltilerini boşver bende kv kp der sorunu var eltimde daha yeni evli diye ses etmiyorum nasılsa bizimkilerin (kv ve kp )maskesi yakında düşer

Kendi ne yaparsa yapsın.
dedim zaten ne o begenmedin mi diye

kv ve kp ile sorunum yok. ıkı eltımle de aynı sehırde degılız ama yıne de ılışkıler nıye kotu olsun kı dıye dusundugum ıcın uzuluyordum ama cenazemde aramadılar ya,ben de daha aramayacgım ve ılgılenmeyecegım. sen aynı sehırde mısın kv,kp ve eltınle?

kv ve kp ile sorunum yok. ıkı eltımle de aynı sehırde degılız ama yıne de ılışkıler nıye kotu olsun kı dıye dusundugum ıcın uzuluyordum ama cenazemde aramadılar ya,ben de daha aramayacgım ve ılgılenmeyecegım. sen aynı sehırde mısın kv,kp ve eltınle?
evet

eger sorunlar yasıyorsan,eşin de senı anlıyor ve desteklıyorsa bence az gıdıp gel,az öğren,az duy,az soru sor,herseyı öğrenme,o zaman kafan daha rahat olur ama eş faktörü önemli. sana destek vermıyorsa gıt gorus dıye zorluyorsa o zaman sıkıntı olabılır.

ben buradan sinir oldum ya neden o evde hizmetçi gibi dönüyorsunuz ki peşlerinde allahallah ya !!! annesi düşünmüyorsa görümcen sen hiç düşünme !!yaşlıysa yaşlı .eltin bukadar cingözse sizde ondan daha cin olun tüm hepsine mesafenizi koyun bu nedir canım böyle

bana fenalık geldi okurken.boş boş işler.soğanlar .bilmem neler.biraz kafanızı başka şeylerle doldurun..yemek kitapları okuyun..düşünün..kahve için..bu ne boş bir yaşam ya.

Evet su gicik tipden bende de var ama ben kendimi boyle senin gibi yedirmiyorum. O nasil davraniyorsa aynen ben de ona oyle davraniyorum ben herkese karsi oyleyimdir kim nasilsa ben de oyle

X