kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

Edebiyat ve düzgün cümleler kurmak arasındaki farkı anlatmıcam.Zaten konuya yorum yapmadım dikkat ederseniz,yorum yapan birine yorum yaptım.Son yazdığınız cümleye sonuna kadar katılıyorum ancak hepimiz kendi seçimlerimizi yapma şansına sahibiz..Ben aynı sizin gibi birini daha tanıyorum.ömrü gitti..şimdi çok pişman..Siz de gençliğinizi sizden hizmetçilik bekleyen o kalitesiz insanlara ya da eşinize yaranmak için harcamayın.Siz hizmetçilik yapmıyosunuz diye sizi terkedecek eş zaten etsin..

Bu kadar kendini paralamanı mantıksız buldum ama söyliceğim o değil ben başka bişeye takıldım.Ben kaynanamın korkusundan eşime yaklaşamazdım demişsin.Şunu bilmeni isterimki böyle şeyler oğullarda biter.Eğer eşiniz haydaaa eşim o benim anne hayırdır ne var yani diyemediyse bu onların sorunu değil çünkü bence olması gereken odur.Onun dışında sizin hanımların hepsi fena anladığım kadarıyla.Sen bu kdar koşturma milletin peşinden küçük çocuğum var de çık işin içinden böyle şeyler yapma.

Amaaan. Yaparsa yapsin.
Bazilari boyledir, agizlariyla kendini cok is yapiyormus gibi gosterirler. Ama zamanla foyalari meydana cikar.

Kesinlikle haklisin ama agirligini koy bence kimseye de laf flan etme sunu yapti bana bunu yapti diye onlar sorarsa soylersin valla bu eltileri bilmiyom napicaz yaaaa

[QUO TE="sibelizim, post: 42944319, member: 473984"]Insan kullananlardan nefret ediyorum.. eltiniz yeni gelin sanirim[/QUOTE]
Insan kullananlardan nefret ediyorum.. eltiniz yeni gelin sanirim
Evet yeni 1 ay doldu

Oncelikle cok iyi anlayisli bi esiniz var size hak verdim ama susmak en iyisi cunku esiniz sizi anliyor bidaha yardim etmeyin hasta numarasi yapin sizde duymuyor gibi yapin bu tarz seyler eltinizin yaptigi gibi politik davranin yoksa herkes size yuklenir cunku hep boyke oluyor bitane kisi dedakarlik yapinca herkes kullanmaya calisir eltinize cok sinir oldum siz sabirli birisiniz galiba

Kendini hizmetçi gibi kurmuşsun kullananın haliyle çok.

kv dem eşimle elele tutuşurken falan rengi degişir ve kavga çıkarırdı hastalanırdı eşim bigün kamikaze ne olur yanlış anlama ama annem varken benden uzak dur kadın bildiğin hasta oluyor ben seni çok seviyorum zaten annemi biliyorsun demişti ki eşim genelde seven saran sarmalan pen koklayan bi adamdır

evet acayip sabırlıyım dır iyiniyetim ve sabrımla tanırım eşim de farketmiş eltimin yaptıklarını ben bişey söylemeden o söyledi ezdirme kendini dedi

benim konuma yazmadığınızı söylüyorsunuz
ama benim konuma yazan birinin yorumu na cevap yazarak dolaylı yoldan benim konuma yazmış oluyorsunuz .
edebiyat parçalamak la neyi kastettiğimi anlamanıza ragmen yine beni rencide etmeye çalışmanızı da takdir ettim
buraya sıkıntımı bir arkadaşa konuşur gibi yazdım
malesef kimse noktalama ve paragraf ögelerine dikkat etmek zorunda da değil
bu sitenin öyle bi kuralı da yok dediğim gibi insanları eleştirmek için yorum yapmayın bence kalp kırgınlıgı bişeye benzemez çünkü kırdıgınız kalbin hesabını veremezsiniz
eşimle o kadar badireler atlattık ki sırf orada iş yapmadım diye beni terketmez
işten gocunmadım hiçbir vakit görümceme yardım olsun diye iyi niyetle gittim
ki görümcemin beni sevmese bile yegenine ve bana çok iyilikleri dokundu
yine olsa yaparım ve hizmetçilik olarak bakmam
konuya ki bazıları misal kuzenlerimin hanımları kv de nin yada aile büyüğünün evinde hiç kıpırdaman süs bebeği gibi oturuyor
ve kendinden yaşca büyük insanlardan hürmet hizmet bekliyor
suyu bile almaya üşeniyorlar
böyle yaparak fena ve akıllı olduklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar
benim bozuldugum ve takıldıgım nokta eltimin beni her görüşmede psikolojik olarak ezmeye çalışması ve emir verir şekilde talimat vermesiydi ki ev zaten onun değildi

hani hiç bir iş yapmayıp ortada dolanan tipler vardır iş yerinde ama patrona müdüre karşı kendilerine öyle bir pazarlar ki sanarsın şirketi o kurtarıyor geri kalan millet yatıyor haa işte senin eltin o işyerinde gereksiz dolanan tip ama kendisini insanlara karşı pazarlamasını biliyor haliyle tüm iş senin üstünden geçiyor ancak övgüyü o alıyor

kv deme şaşırıyorum kv demi iliklerine kadar tanıdım ama eltime karşı sinirden rengi ve yüzü değişiyor ama yinede tutuyor kendini çok seviyor gibi gösteriyor övüyor falan ama yalan söylediği ve hoşnutsuzlugu yüzünden belli oluyor ay aman hamilelik şüphem var diyor ama topuklu ayakkabıdan gondoldan çekiçten vs. den geri kalmıyor ben hamileyken hiç naz yapmadım ama çocuguma bişey olacak diye aklım giderdi sonra diyor ki test yaptık çıkmadı 2 hafta geçmeden yine galiba hamileyim diyor evleneli 1 ay oldu ama 2 kere test yaptı sonra farkettim ki kv de ses edemiyor buna nedenini bilmiyorum

mesele iş degil samimiyetsiz yapmacık tavırları bide beni eleştirmeye çalışması ki ben neleri kimleri atlattım dik durdum saygımı bozmadan

Eltiniz de siz de kimsenin hizmetçisi değilsiniz. kayınvalidenin evinde işlere yardım edebilirsiniz ancak o evin hanımı kayınvalideniz ve evin kızı da görümceniz. onlar dururken o evin işlerinizi üstlenmeniz gereksiz. siz de yapmayın eltiniz de yapmasın. sadece yardımcı olun.
görümcenin evini yerleştirme konusuna gelince de madem eltinizin tavırlarından, iş buyurmasından hoşlanmadınız,yapmayın.kocaman kadınsınız.birileri sizi takdir etsin, ayıplamasın diye kendinizi ezdirmeyin.yardımla hizmetçiliği birbirine karıştırmayın.
unutmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez.

belkide çevremden böyle gördüğüm ve yetiştiğim için bunu yaptım zaten beni kimsenin takdir etmeyeceginide biliyorum eltim gerekirse hiç iş yapmasın sorun degil ama yalan da söylemesin işte çok yoruldum da ben yaptım da gibi ama kişilik bu bugün kv de düğün iç.in gelene gidene yemek yapacak ama ben gitmedim daha çünkü eşim ben söylerim onlar arabayla alsınlar dedi eskiden 2 gün önceden giderdim 3 yıl kadar önce safmışım demek şimdi üzmüyor yormuyorum kendimi ama saygısızlık hürmetsizlikte yapmıyorum Allah şahit yalanda söylemedim övmemde kendini bizim buralarda bi laf vardır kötü kızı anası övermiş diye bide oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş misali eltim in durumu

bide ben görümcemi merak ediyorum ilk 2 3 yılı burnumdan getirdi gelinsin mecbur yapacan mecbur gelecen diye diye bakalım şimdi kendi de evleniyor üstelik sevmediği istemediği bi adamla kv deside acayip fena fazla atarlanıyordu ama Allah yardımcısı olsun yinede damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış diye boşuna dememişler canım kv de kız gelin oldumu anasını babasını unutacak derdi bana Ah insanoglu hiç kendi düşmeyecek yaşamayacak gibi kibirle ve yukarıdan bakıyor kendinde zayıfa yada edebliye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…