- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
Senin gorumcenle yengen buraya uye degilmiydiher naneye atlamıyorum ki yapmam gerekeni yaptım eşimin teyzesi görümcemin mutfagını yerleştirdi bende salonunu ve odayı yaptım odaya az biraz teyzesi de yardım etti işten kaçmadım ki buraya konuyu açtım ki içimi dökeyim mesele iş yama yada yapmama meselesi değil eltimin ve kayınvalidemlerin tavrı iş yapmaktan kimse ölmez sonuçta madem konumu begenmediniz hiç yorum yapmasaydınız çünkü genelde ben öyle yapıyorum sırf yorum yapmak için insanları kırmaya gerek yok bence
Ben ve burda ki arkadaslar olabilecek butun alternatifleri soylediler. Tek careniz yapmayacasiniz, gorusmeyeceksiniz.çok denedim inanın 1 1.5 yıl hiç görüşmedim sonra ki dönemde 4 ay bi ara 6 ay görüşmedim ama aile ilişkileri mecbur görüşüyorsun eşimde arada kalmaktan yoruldu ve bıraktı oda yanımda durmayı ama çok şükür eskiye nazaran daha az görüşüyoruz
dayımın hanımı ve kuzenim bi kaç yıl önce üyeydi sonra üyelikleri iptal ettirdilerSenin gorumcenle yengen buraya uye degilmiydi
gitmeyi de denedim ama eşim bırakmadı vazgeçmedi zaten elimden geldiğince az görüşüyorum 4 5 aydırBen ve burda ki arkadaslar olabilecek butun alternatifleri soylediler. Tek careniz yapmayacasiniz, gorusmeyeceksiniz.
Siz yapmaya ve gorusmeye devam ettikce bunlar olacak.
Kisacasi arkadasim ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin... Ortasi, grisi kalmamis bu durumun.
Hmm iyi bari bende nasil cesaret etmis yazmaya demistim canını sıkma hersey oluruna varirdayımın hanımı ve kuzenim bi kaç yıl önce üyeydi sonra üyelikleri iptal ettirdiler
ya mesele şu bende biliyorum insanlara yaranılmaz ama derdimi anlatacagım kimsem yok sırf içimde tutmayayım diye yazdım umarım düzelir herşey ne diyeyimHmm iyi bari bende nasil cesaret etmis yazmaya demistim canını sıkma hersey oluruna varir
zaten deveyi güdüyorum sabrediyorum sadece içimi dökeyim içimde tutmayayım diye açtım konuyuBen ve burda ki arkadaslar olabilecek butun alternatifleri soylediler. Tek careniz yapmayacasiniz, gorusmeyeceksiniz.
Siz yapmaya ve gorusmeye devam ettikce bunlar olacak.
Kisacasi arkadasim ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin... Ortasi, grisi kalmamis bu durumun.
eltimin degil görümcemin evi olacak bizim burada kızın yengeleri gider evini yerleştirmeyeseni bi güzel kullanmışlar yanı.nasıl ızın wrdın buna anlaymıyorm.nye temızlıgı kendısı yapmıyor sonucta onun evı olucak sen nıye yaptın.bak begenmeyıp sana olmams bıle demıs pes yanı.bide kayınvaldenin evinde bütün işleri sen yapsa bırak o da yapsa.o yapmasa bıle sende yapma alla alla enayimisin sen .kendısı yan gelıp yatıcak sen butun ıslerı yapıcaksın yok öyle bir dünya.kendini kullandırtma acıkcası.sınırlendım okurken resmen
Arkadasim esinden degil ailesinden vazgec.gitmeyi de denedim ama eşim bırakmadı vazgeçmedi zaten elimden geldiğince az görüşüyorum 4 5 aydır
zaten benim moralimi bozan da ev onun degil görümcemin bin tane bahane buldu kv deyle diğerleri sagolsun çarkettiler onun tarafına geçtilerseni bi güzel kullanmışlar yanı.nasıl ızın wrdın buna anlaymıyorm.nye temızlıgı kendısı yapmıyor sonucta onun evı olucak sen nıye yaptın.bak begenmeyıp sana olmams bıle demıs pes yanı.bide kayınvaldenin evinde bütün işleri sen yapsa bırak o da yapsa.o yapmasa bıle sende yapma alla alla enayimisin sen .kendısı yan gelıp yatıcak sen butun ıslerı yapıcaksın yok öyle bir dünya.kendini kullandırtma acıkcası.sınırlendım okurken resmen
anladım canım sende haklısın 4 aydır hiç gitmedim ama kaynım görümcem her hafta bize geldiler kaynanam da hem küstü hemde her hafta bize geldi yüzsüzler işteArkadasim esinden degil ailesinden vazgec.
Birak esin gorusuyor mu ne yapiyorsa yapsin ama sen bi zahmet uzak ol
Sikayetci oldugun bir durum icin sabretmek ne kadar dogru? Iciniz de tabi ki de tutmayin ama bazi seyler icinizi dokmekle hafiflemiyor. Silkelenin ve kararli adimlar atin. Bu sekilde giderseniz bugun 1 kova olan iciniz, yarin nehir olacak ve sizin hayatinizdan bir cok seyi goturecek.zaten deveyi güdüyorum sabrediyorum sadece içimi dökeyim içimde tutmayayım diye açtım konuyu
görümcem bu hafta evlenecek ev görümcemin burda adettir yengeleri kızla gider evi yerleştirirsonçta o evde onunla kocası yaşamıcakmı.neden temizlk işlerini sen yapıyorsun yapma gıtsın bırısını tutsun o yapsn .kendını neden yoruyorsun ya .bana bumantklı gelmıyor
keşke yorum yapıp yormasaydın madem kendiniAnlatimin o kadar bozuk ki annenin seni banyo yaptirmasindan sonrasini okumaya yuregim dayanmadi.