kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

Senin gorumcenle yengen buraya uye degilmiydi

Ben ve burda ki arkadaslar olabilecek butun alternatifleri soylediler. Tek careniz yapmayacasiniz, gorusmeyeceksiniz.

Siz yapmaya ve gorusmeye devam ettikce bunlar olacak.

Kisacasi arkadasim ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin... Ortasi, grisi kalmamis bu durumun.

gitmeyi de denedim ama eşim bırakmadı vazgeçmedi zaten elimden geldiğince az görüşüyorum 4 5 aydır

Hmm iyi bari bende nasil cesaret etmis yazmaya demistim canını sıkma hersey oluruna varir
ya mesele şu bende biliyorum insanlara yaranılmaz ama derdimi anlatacagım kimsem yok sırf içimde tutmayayım diye yazdım umarım düzelir herşey ne diyeyim

seni bi güzel kullanmışlar yanı. nasıl ızın wrdın buna anlaymıyorm.nye temızlıgı kendısı yapmıyor sonucta onun evı olucak sen nıye yaptın.bak begenmeyıp sana olmams bıle demıs pes yanı.bide kayınvaldenin evinde bütün işleri sen yapsa bırak o da yapsa.o yapmasa bıle sende yapma alla alla enayimisin sen .kendısı yan gelıp yatıcak sen butun ıslerı yapıcaksın yok öyle bir dünya.kendini kullandırtma acıkcası.sınırlendım okurken resmen

zaten deveyi güdüyorum sabrediyorum sadece içimi dökeyim içimde tutmayayım diye açtım konuyu

eltimin degil görümcemin evi olacak bizim burada kızın yengeleri gider evini yerleştirmeye

zaten benim moralimi bozan da ev onun degil görümcemin bin tane bahane buldu kv deyle diğerleri sagolsun çarkettiler onun tarafına geçtiler

sonçta o evde onunla kocası yaşamıcakmı.neden temizlk işlerini sen yapıyorsun yapma gıtsın bırısını tutsun o yapsn .kendını neden yoruyorsun ya .bana bumantklı gelmıyor

eltin kayinvalidenlere cok yaraniyorsa kardes bu saatten sonra hic bir is yapma..birsey beklediklerindede eltimin elinden daha iyi geliyor o yapsin.ben bu tur seylerde iyi degilim de.kiymet bilmeyene bir cop uzum tasimayacaksin..heleki onu gozlerinin icine bakip ovuyolarsa..bir Allah razi olsunu cok goruyolarsa hic kafana takma...

Arkadasim esinden degil ailesinden vazgec.
Birak esin gorusuyor mu ne yapiyorsa yapsin ama sen bi zahmet uzak ol
anladım canım sende haklısın 4 aydır hiç gitmedim ama kaynım görümcem her hafta bize geldiler kaynanam da hem küstü hemde her hafta bize geldi yüzsüzler işte

zaten deveyi güdüyorum sabrediyorum sadece içimi dökeyim içimde tutmayayım diye açtım konuyu
Sikayetci oldugun bir durum icin sabretmek ne kadar dogru? Iciniz de tabi ki de tutmayin ama bazi seyler icinizi dokmekle hafiflemiyor. Silkelenin ve kararli adimlar atin. Bu sekilde giderseniz bugun 1 kova olan iciniz, yarin nehir olacak ve sizin hayatinizdan bir cok seyi goturecek.

o iş yapmıyorsa canım yorma kendını sende.eşinle mutlu olmaya bak böyle şeyleri kafana takma.seni kullanmaya çalışan ınsanlarada haddını bıldır sert ol .iyi karşılk wrırsen kullanlrsın değer bılmıyorlar malesf ama dişli olursn kıymetini anlrlar

sonçta o evde onunla kocası yaşamıcakmı.neden temizlk işlerini sen yapıyorsun yapma gıtsın bırısını tutsun o yapsn .kendını neden yoruyorsun ya .bana bumantklı gelmıyor
görümcem bu hafta evlenecek ev görümcemin burda adettir yengeleri kızla gider evi yerleştirir

valla canım adet dıye kendımı yoramam paraya kıysn kaynvlden temızlık ıcın bırısını tutsun ne yapıp yoruyorsn kndını.bedenıne yazık deglmı , sen adet bu dıye bedenıne ezıyt etmelımısnzkı salla öyle adeti yapmıyorm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…