kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

son 4 aydır hiç zorlamıyor çok şükür

senin kndinle derdin ne kamikaze yaw ne diye kendini bu kadar kullandırıyosun?

bana fenalık geldi okurken.boş boş işler.soğanlar .bilmem neler.biraz kafanızı başka şeylerle doldurun..yemek kitapları okuyun..düşünün..kahve için..bu ne boş bir yaşam ya.
mesele sogan zini çay yemek degil eltimin tavrı eltim 1 aydır var ben 5.5 yıldır yapıyorum zaten bunları evlenmesem de yapacaktım zaten

senin kndinle derdin ne kamikaze yaw ne diye kendini bu kadar kullandırıyosun?
ben kötü olmak istemiyorum sadece yemekse kendi evimde de hazırlıyorum işi kendi evimde de yapıyorum benim moralimi bozan eltimin benim ve eşimin teyzesinin yaptıgı işi begenmeyip( ki ev kendinin degil )yorum yapması ve kv demin çarketmesi

Son düzenleyen: Moderatör:
esın zorlamıyorsa sanslısın.hersey o zaman senın elınde. bı hıkaye var,belkı bılırsın. kızın bırı evlenmıs,annesıne hergun gıdıyormus,gece gunduz ordaymıs,evıne yatmadan yatmaya gıdermıs,bır sure sonra annesı demıski: KIZIM TATLI TATLI GEL,TATLI TATLI GIT. yanı herseyın bır dozu var. az gıdıp gel. her konunun ıcınde olma. beklentılerını az tutmaya calıs. ben de 3 senelık evlıyım. ılk evlendıgımde benden once evlenen eltımle kaynasırız sandım. ama oyle olmadı. aradım sordum ama karsılıgını alamadım.sımdı de arayıp sormuyorum,onunla ılgılı bısey sormuyorum kayınvalıdemlere, her konunun ıcınde degılım ve boyle kafam rahat.

eşim eskiden zorlardı şimdi o da görmeye basladı

sen kendını yesen de eltının tavrı degısmez. sen onu umursama,bak gor o senınle ıletısım kurmak ıcın cabalayacak. ıletısım kurmuyorsa da bosver ya,onunla ıyı olmak zorunda degılsın,saygını bozma,kalıtenı dusurme yeter. anan,baban,kardesın degıl ya,gorusmesen nolur.ha ılışkıler ıyı olsa süper olur ama ıkı taraflıdır ılışkıler.

ıste kılıt cumle bu,esım de artık goruyor dıyorsun,o zaman rahat ol. sen elınden gelenı yaptıysan,ıcın rahatsa artık umursama o kişiyi.

zaten 1 aydır ugrasıyor gel oturalım dışarı çıkalım diye sadece 1 kere gittim ilk geldiği gün tavrını sevmemiştim zaten

sana karsı olumsuz bır tavrı var mı? yanı eltınle aranız nasıl
bi dügünde gördüm 2.de bize geldiler bu da 3. görüşüm ama çok bilmiş bi hali var ve acayip yagcı bana karşı olumsuz bişeyi yoktu ama o günkü tavırları canımı sıktı

Biraz abartmış gördüm sizi. Çeyizde sermede fikir vermiş, ama resmen terslemişsiniz. Siz eşinizle yan yana oturamadınız diye aynısını yapacak değil ki... Bence biraz fazla hizmet etmeyi bırakın. Birde fasulye pişirirken soğanı biri doğramış, domatesi bırakmış biberi doğramış vs, daral gelir bana.

terslemişmiyim
bakın mesele eşimle yanyana oturup oturmamam değil
keşke daha mutlu olsunlar
(kv de eşimin yanına oturdugumda eşime küsmüştü daha 3 günlük evliydik 5.5 yıllık evliyiz ama eşim azıcık benimle ilgilense kv de de kp der de azarlar hiç mi görmedin diye)
yada yemek mesele değil
hiç bi iş yapmayıp herşeye çok bilmiş bi halde yorum yapması na bozuldum
ki ev onun degil görümcemin eviydi
kv de serin tüm çeyizi ni eşyalarını göstersin dedi diye yaptım
benim bozulmam kvdenin tavırları ve eltimin çok bilmişliği
ALlah aşkına 2 kişi
3.5 saatte mi yerlestirir yatak odası (eltim sadece orayı yaptığı için belirttim görümcemle ) sonradan ögrendim ki eşimin dayısının hanımıda yardım etmiş onlara

kırmızıyla işaretlediğiniz yeri kastediyorsanız gayet sakin ve şaka yollu söyledim ama onun tavrı emir verir gibiydi

Canım ya 5.5 yıllık evlisin artık kime neye göre davranmayı öğrenmen gerekirdi....
kafaya takılacak durumlar değil bunlar .. gerekli yerlerde bulun, gerekeni yap kendi bildiğince
kendini dinle kısaca sen multu oluyosan yap mutsuzsan o bu ayıp olmasın diye yapma bahane bul çık işin içinden ister inansınlar ister inanmasınlar

Ama siz artık bir dur demelisiniz bu duruma..
siz hizmetçi misiniz bu kadar olmaz zaten sağlığım iyi değil diyorsunuz zaten bir de.
daha ne kadar kendinizi yıpratacaksınız...

kırmızıyla işaretlediğiniz yeri kastediyorsanız gayet sakin ve şaka yollu söyledim ama onun tavrı emir verir gibiydi
o 24 bense 29 yaşındayım 2 3 kere gördüm ama hepsinde aynı emir verir tavırları evimle ilgili olumsuz eleştirileri oldu ama ses etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…