Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım...
Sen o kadar evine bile gitmişsin. Bence çok abarttı bu ayrılık olayını.
Dönmeliydi şimdiye kadar. Gurur veya inat yapıyorsa da çok saçma.
Aşkta gurur mu olurmuş. Bir yere kadar yani.
İyi yapmışsın hem takip edersin bakalım ne yapıyor...
Belkide gerçekten bitirdi beni kalbinde...
Gurur ve inat çok yapar...
Düzelmiycez sanırım en çokta ortada bişey yokken gitmesi üzüyor![]()
1 yıldan fazla bir süre birlikteydiniz galiba canım.
Öyle azımsanacak bir zaman da değil. Böyle bir sebepten bitirmek anlamsız.
Ya gerçekten çok inat ya da birşeyler birikmiş birikmiş ufacık bişey de bitirmiş içinde.
Hayırlısı olsun canım,kendini çok yıpratmamaya çalış. Demesi kolay tabii yaşayana zor ama yıprandıkça eline bişey geçmiyor inan.
Eğer sevginize inanıyorsan artık beklemekten başka bir çare yok. Sevginin gücü herşeyi çözer bakalım...
Ben eski sevgilinin neden kolundan tutup hızlı çık dediğini anlayamadım :26: Niye kolunu tutuyor ayrıca niye acele ediyor birlikte gidiyor olsanız tamam hadi hızlı ol dersin ama burası tuhaf yani...
Tabi "esas olan" görünce bozulmakta haklı. Kendini onun yerine koysana. Bir kız arkasından çıkıyor sen de görüyorsun kız kolundan tutuyor hadi x biraz hızlı çık diyor; valla çıldırırdım ben. Hele ki o kız eski sevgilisiyse. Yani o tavır o hal saçma. Ama böyle saçma bir nedenden bitmesi daha da saçma. Ama biz kızlara göre. Erkekler bu eski sevgili olayını acayip gurur meselesi yapıyorlar. Sanki kişiliklerine hakaret edilmiş gibi oysa ne alakası var!? Bekle biraz bence barışacaksınız. Ama sadece tahminen söylüyorum sadece bu olaydan dolayı bitmemiştir bu eski sevgili ile birkaç mevzu daha olmuştur o da gurur yapmıştır diye düşünüyorum.
Kızlar benim face açtığımı görünce faceden siler diye tahmin etmiştim dün ben face açtıktan sonra girmiş bişey falan paylaşmış ama silmemiş.
Yada görmememiştir belki...
Belkide silmeye bile tenezzül etmedi umrunda değilim![]()
Canım hemen olumsuz düşünme. Belki görmemiştir ya da görse de silmek istememiştir.
Sen neler yapıyorsun diye bakmak istiyordur belki o da.
Bugün facede açıktı bi yarım saat falan...
Kesin görmüştür artık ama silmedi hala tepkisiz tabiki hiç birşeyde demedi...
Sohbette filan da açıksan kesin görmüştür canım.
Bekle bakalım ya dediğim gibi herşey oalcağına varır...
Kızlar benim face açtığımı görünce faceden siler diye tahmin etmiştim dün ben face açtıktan sonra girmiş bişey falan paylaşmış ama silmemiş.
Yada görmememiştir belki...
Belkide silmeye bile tenezzül etmedi umrunda değilim![]()
iyi yapmışsın face açmakla.
madem o rahat sende rahat ol..
kendi istedi böyle olmasını..
canm silmemesine bi anlam yükleme sonuçta erkeklerin ne kadar dengesiz olduğu ortada
Bencede o ilk gün açtı demekki bende açabilirdim...
Faceden siler diye tahmin etmiştim silmemiş bi tepkide vermedi sence iyi birşeymi ?