• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

o da seni takip etmek istiyo galiba yani kontrol amaçlı..
bide daha önceden hatırladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni dershane çıkışı erkeklerle gördüğünde çıldırmıştı,
yani facete fln onu bu tarz çıldırtacak şeyler yapma derim ben..
daha kötü olur herşey..
çünkü şuan kontrol ediyo belli..

Evet doğru hatırlıyorsun...
Şuan facemde erkek yok zaten eklemeyide düşünmüyorum hiç yoksa daha kötü olabilir...
Onu kızdırcak bişey yapmam ayrıyken...

Evet doğru hatırlıyorsun...
Şuan facemde erkek yok zaten eklemeyide düşünmüyorum hiç yoksa daha kötü olabilir...
Onu kızdırcak bişey yapmam ayrıyken...

üzülme ya döner o :34:
ama dediğim gibi, umursamaz bi tavır takın ama çokta abartma..
korksun yani senin ondan vazgeçebildiğini düşündür ona..
yazarsın gelişmeleri :34:

üzülme ya döner o :34:
ama dediğim gibi, umursamaz bi tavır takın ama çokta abartma..
korksun yani senin ondan vazgeçebildiğini düşündür ona..
yazarsın gelişmeleri :34:

Ay inş dediğiniz gibi döner...
Mutlu değilde keyfim yerindeymiş gibi bi tavır takınıyım diyorum bende.
Yazarım tabiki yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Bugün sabah okula gitcektim okulların tatil olduğunu öğrendim ve içimi tuhaf bi his kapladı onu göremiycem diye oturdum ağladım uyuyamadım sabahtan beri :(
Kafayı yiycek zamanlara geliyorum onu vakit geçtikçe daha çok özlüyorum napcağımı bilmiyorum beklemekten başka bi çarem yok ama nasıl geçcek bu zaman geri gelcekmi gelmiycekmi bi ufacık belirti olsa :(

Kızlar bide aklıma bişey geldi belki hala seviyor beni fakat o gün bitmesi gerekiyordu bitti tuğçe dedi ya şunu düşündüm.
Tekrar beraber olsak yine aynı kavgalar yine aynı yıpranmalar olucak diye benimle bu ilişkinin olamıycağını düşünüyor olmasın ?
Sürekli üstüme gelicek tuğçe hep bi kavga çıkarıcak ikimizde yıpranıcaz falan.s

Bugün okula gittim son sınavlar vardı atılay yoktu tabi sabah bi şey paylaşmış ankara falan yazmış arkadaşını etiketlemiş oda bana ne getirceksin oğlum ordan falan demiş neyse bugün okul çıkışında ben bilge diye arkadaşımla buluştum gittiğimiz yerde atılayın 2-3 arkadaşı vardı ayrılmamıza şaşırdılar falan atılay seni çok seviyordu tuğçem tuğçem diye anlatıp duruyordu sürekli üzme sen kendini barışırsınız dediler bende sevindim açıkcası sonra eve geldim bi baktım bi kız atılayın duvarına yazmış cevap vermeyi düşünüyormusun demiş atılayda 5 dakikadan vericem yazmış ben bunu görünce yıkıldım.s kızıda tanıyorum komşuları atılay a bloktaysa kız b blokta mesela öyle... ama sinir oldum... aralarında bişey varmı diye düşündüm...

Bugün okula gittim son sınavlar vardı atılay yoktu tabi sabah bi şey paylaşmış ankara falan yazmış arkadaşını etiketlemiş oda bana ne getirceksin oğlum ordan falan demiş neyse bugün okul çıkışında ben bilge diye arkadaşımla buluştum gittiğimiz yerde atılayın 2-3 arkadaşı vardı ayrılmamıza şaşırdılar falan atılay seni çok seviyordu tuğçem tuğçem diye anlatıp duruyordu sürekli üzme sen kendini barışırsınız dediler bende sevindim açıkcası sonra eve geldim bi baktım bi kız atılayın duvarına yazmış cevap vermeyi düşünüyormusun demiş atılayda 5 dakikadan vericem yazmış ben bunu görünce yıkıldım.s kızıda tanıyorum komşuları atılay a bloktaysa kız b blokta mesela öyle... ama sinir oldum... aralarında bişey varmı diye düşündüm...

sanmıyorum canım ya aralarında bişey olacağını

Canım sana dedim zaten yine diyeyim sanmıyorum aralarında bişey olduğunu.
Daha siz ayrılalı ne kadar oluyor hem. Arkadaşıdır sadece. Üzülmen doğal ama yıpratma kendini...

Kızlar bide bişey oldu şimdi.
Beni facede ece murat diye biri ekledi bizim okulda gözüküyor ama bizim okulda öyle birisi yok...
93 doğumlu bide.s
Ortak arkadaşlarda atılayla o konuştuğu kız...
Sizce ne bu ?

Bide arkadaşımdan o atılayın konuştuğu kızı araştırdım kızlar...
O kızın sevdiği biri varmış okuldan... Herkesle çıkan bi kız atılayla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum dedi...

Ay inanmıyorum kızlar...
Atılay ankarayla ilgili bişey paylaşmıştı 3 saat öncede o yanındaki arkadaşı ankarayla ilgili bişey paylaşmış ama konya civarında yazıyor...
Yani yalan olduğu ortaya çıktı...

Gerçekten gitmiş ankaraya ben paylaşımı görünce öyle sanmıştım.
Çok kötüyüm kızlar yorum yapın :43:

Tuğçe şu durumda sende bütün kozlarını kullan madem faceinde ekli olduğun halde böyle yapıyor sende manidar şeyler paylaş
Aşk sözü sevgi sözü kötü olduğunu gösteren şeyler paylaşma.

Canım Ankara'ya gittiği için mi üzülüyorsun anlamadım. Neden gitmiş olabilir? Akrabası vs. filan vardır belki.

Tuğçe şu durumda sende bütün kozlarını kullan madem faceinde ekli olduğun halde böyle yapıyor sende manidar şeyler paylaş
Aşk sözü sevgi sözü kötü olduğunu gösteren şeyler paylaşma.

Bende aşkla ilgili hiçbir şey paylaşmıyorum zaten haraketli yabancı şarkılar falan paylaşıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum falan.
Neler yapabilirim mesela başka ?

Canım Ankara'ya gittiği için mi üzülüyorsun anlamadım. Neden gitmiş olabilir? Akrabası vs. filan vardır belki.

Yok tabiki canım o yüzden değilde mutlu olduğunu sürekli gezdiğini görünce canım acıyor.
Belki oda benim hakkımda öyle düşünüyor nasıl canımın acıdığını bilmiyor...
Ama içimden bi ses o gelmiycek diyor...

Back