- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Bak canım en güzel taktik şu.Elinden geleni yaptın ve evine kadar gittin.Şimdi zor da olsa kendini geri çekeceksin..Beni hiç sevmemiş mi diye düşünürsen kendi kendini hırpalarsın..Bu sefer öfken sevgini de geçer tamamen yıkıp geçersin..Malesef evine gitmenle en büyük kozu eline verdin..Çünkü emin senin arayacağından benim konumdan biliyorsun..
Kendimden örnek vereyim ilişkilerimde çok çabaladım ama sağolsunlar ben kendimden tavizler verdikçe kendilerini geri çektiler.Ne zaman ki ben kendimi geri çektim bu sefer deli divane oldular.Sende dediğim gibi semişmi sevmemişmi diye sorgulamayı bırak ve kendi kendini motive et..Seni hakikatiyle seviyorsa o arayacaktır.Dayanamayacak dönecektir..Hayat böyle malesef bir gün önce aşkından yanan ertesi gün el oluyor..Rahatla ve tüm negatif enerjilerini boşalt..Ve bir daha sakın ağlama.
Keşke hiç gitmeseydim tam tuğçe benden vazgeçmiş ifadesini vermişken diyorum ama ben belki beni özlemiştir dayanamaz diye gitmiştim...
Mesaj attı ve benim mesajıma bile cevap vermedi.
Bugün yıkıldım 1 haftadır bi umutla duruyordum ama bugün tamamen bittiğini anladım...