• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Bak canım en güzel taktik şu.Elinden geleni yaptın ve evine kadar gittin.Şimdi zor da olsa kendini geri çekeceksin..Beni hiç sevmemiş mi diye düşünürsen kendi kendini hırpalarsın..Bu sefer öfken sevgini de geçer tamamen yıkıp geçersin..Malesef evine gitmenle en büyük kozu eline verdin..Çünkü emin senin arayacağından benim konumdan biliyorsun..

Kendimden örnek vereyim ilişkilerimde çok çabaladım ama sağolsunlar ben kendimden tavizler verdikçe kendilerini geri çektiler.Ne zaman ki ben kendimi geri çektim bu sefer deli divane oldular.Sende dediğim gibi semişmi sevmemişmi diye sorgulamayı bırak ve kendi kendini motive et..Seni hakikatiyle seviyorsa o arayacaktır.Dayanamayacak dönecektir..Hayat böyle malesef bir gün önce aşkından yanan ertesi gün el oluyor..Rahatla ve tüm negatif enerjilerini boşalt..Ve bir daha sakın ağlama.

Keşke hiç gitmeseydim tam tuğçe benden vazgeçmiş ifadesini vermişken diyorum ama ben belki beni özlemiştir dayanamaz diye gitmiştim...
Mesaj attı ve benim mesajıma bile cevap vermedi.
Bugün yıkıldım 1 haftadır bi umutla duruyordum ama bugün tamamen bittiğini anladım...

bi daha barışmayız tgce hiç kendini yorma okulda gülüp gezip bize gelip ağlama ! bitti artık ben şuan mutluyum sende öyle olcaksın eminim demiş...

Onsuz napıcam ben onsuz nasıl nefes alıcam okulda her an gördükçe nasıl dayancam :(

canm sen sevdiğin için gittin üzülme..elinden geleni yaptında..artık istersen son bi msj at seni seviyorum üzme beni diye yada atma biliorum bende bu durumlarda dayanamam hep msj atarımda doğrumu bilemem..sonrada üstüne gitme çok zaman geçti siniri geçmesi lazımdı..belkide bitmiştir gerçekten onun için

canm sen sevdiğin için gittin üzülme..elinden geleni yaptında..artık istersen son bi msj at seni seviyorum üzme beni diye yada atma biliorum bende bu durumlarda dayanamam hep msj atarımda doğrumu bilemem..sonrada üstüne gitme çok zaman geçti siniri geçmesi lazımdı..belkide bitmiştir gerçekten onun için

Son bi mesaj attım zaten şimdi...
Ben kokunu hissetmeden nasıl yaşarım... Her gece ölüyorum dayanamıyorum yapamıyorum... Sen gittin ya her şeyim benden alınmış gibi.. Bitemez inanmıyorum beni deli gibi seven adam bir anda çekip gidemez... dedim...
Nasıl biter hala aklım almıyor beni çok seviyordu benmi aptalmışım :43:

canm elinden geleni yaptın sen evine gittiğinede pişman olma sevdiğin için gittin çok zor ama artık zamana bırak..aranız neden bozuldu onuda bilmiyorum okuduklarımda çokta önemli bişi göremedim ama...

canm elinden geleni yaptın sen evine gittiğinede pişman olma sevdiğin için gittin çok zor ama artık zamana bırak..aranız neden bozuldu onuda bilmiyorum okuduklarımda çokta önemli bişi göremedim ama...

Zaten ortadada öyle önemli bişey yok 1-2 haftadır sürekli kavga ediyorduk bu hale geldik.
Benden vazgeçtiğini görmek çok canımı yakıyor :43:

tuğçecim sizin bu ilişkiniz beni bile yıprattı yani :34:
şaka bi tarafa ben daha önceki konularınıda biliyorum ve sizi az biraz anladıysam geri dönecek merak etme
ama bak mesela msjındanda belli senin okulda gülüp eğlenmen sinirini bozmuş,
seni umursamasa bitirse bu gibi şeylere canı sıkılmaz ve msjındada o konuyu belirtmezdi..
ama senin yapman gereken biraz gözünü korkutmak onun..
yani senin ondan vazgeçebileceğini bilmeli,
aksi takdirde daha çok süründürür seni, dönme süresi uzar..
biraz oluruna bırak ve umursamıyo görün ama çokta damarına basıp uzaklaştırma kendinden..
kendini de üzme, unutma herşey olacağına varır..

tuğçecim sizin bu ilişkiniz beni bile yıprattı yani :34:
şaka bi tarafa ben daha önceki konularınıda biliyorum ve sizi az biraz anladıysam geri dönecek merak etme
ama bak mesela msjındanda belli senin okulda gülüp eğlenmen sinirini bozmuş,
seni umursamasa bitirse bu gibi şeylere canı sıkılmaz ve msjındada o konuyu belirtmezdi..
ama senin yapman gereken biraz gözünü korkutmak onun..
yani senin ondan vazgeçebileceğini bilmeli,
aksi takdirde daha çok süründürür seni, dönme süresi uzar..
biraz oluruna bırak ve umursamıyo görün ama çokta damarına basıp uzaklaştırma kendinden..
kendini de üzme, unutma herşey olacağına varır..

Haklısınız çok kavgalarımız oldu bende yıprandım oda...
Bende öyle düşündüm haraketlerimi takip etmiş demekki umursuyor hala dedim.
Hiç arayıp sormuycam artık ben yapcağımı yaptım zaten tek çare beklemek çok zor ama yapcak bişey yok açıkcası beni kalbinden sildi gibime geliyor bilmiyorum ama öyle hissediyorum...

Back