- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Başka ne yapılabilir bilmiyorum acaba silsen mi bilemiyorum kiiii
Yok silmeyim diyorum ama.s
Mutlu olduğumu gösteren şeyler paylaşıyım o zaman...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka ne yapılabilir bilmiyorum acaba silsen mi bilemiyorum kiiii
Yok silmeyim diyorum ama.s
Mutlu olduğumu gösteren şeyler paylaşıyım o zaman...
Yok tabiki canım o yüzden değilde mutlu olduğunu sürekli gezdiğini görünce canım acıyor.
Belki oda benim hakkımda öyle düşünüyor nasıl canımın acıdığını bilmiyor...
Ama içimden bi ses o gelmiycek diyor...
O öyle yapıyor değil mi ?
Haklısın canım ayrılmışsınız sen acı çekiyorsun onu bekliyorsun ama o geziyor ediyor senin moralin bozuluyor.
Boşver ama inan hiç değmez üzülmeye. Erkekler biz kızlar gibi değil gerçekten. Üzülme tarzları bile farklı olabilir...
Dün gece facede şu sözü paylaşmış...
önce beni ben yapan özelliklerime aşık oluyorsun peki neden sonra beni ben yapan özelliklerimi almaya çalışıyorsun....
Dün gece facede şu sözü paylaşmış...
önce beni ben yapan özelliklerime aşık oluyorsun peki neden sonra beni ben yapan özelliklerimi almaya çalışıyorsun....
Vayy ne demekmiş ki bu??
cok dogru bı sozmus gercekten, malesef gunumuzde ılıskılerı yıpratan en onemlı durum bu.. Onun kıskanclıgını artık sen yokedemessın bu onun karakterı , biliyorum sımdı donsunde baskı altında olmayada razıyım dıye dusunuyosun ama gerı dondugunde tekrardan bu sorunları yasama durumunuz var. Bide bilmiyorum belkı ben farklı dusunuyorum ama ben yerınde olsam ki bende yasadım tabıkı senın yasadıklarını, mutsuzsam mutsuzlugumu bellı ederım.. Erkek arkadasımla ayrıldıgımızda ben aradım ve mutsuzlugumu anlattıgım ıcın barısmıstık sımdı dıyor ıyıkıde aradın yoksa bi hiç uğruna guzelım askımızı heba edicektik cunku ben cesaret edemezdım seni aramaya diye..
Bazen bu tur tatlı oyunlar işe yaramıyo. Tabi karsılıklı olarak arayacak yuz bırakmakta önemli. Umarım bian evel mutluluguna kavusursun tatlım iyi haberlerını bekleyenler arasındayıım
Evet aynen öyle düşünüyorum aslında şuanda.
Bilmiyorum belkide böyle onsuz dahamı mutluyum ama hep bi eksiklik var...
Öylemi yapıyım dersiniz yani mutsuzluğumu bellimi ediyim mesela o duygusal şarkılar paylaşıyor böyle bi söz yazmış ama yorumlarında gayet mutlu gülüyor ediyor yeni resimler koyuyor falan...
Beni hala seviyormu çok merak ediyorum. Bu kadar mutluysa bensiz artık unuttu diyede düşünüyorum bilmiyorum hiçbir şey...
Çok teşekkür ederim....
nasıl hıssedıyosan oyle davran canım tabıkı hayata devam edıceksın arkadaslarınla gorusuceksın gezıceksın mutlu oldugun anlarda olucak ama bunu onun gözüne gözüne sokma "bak ayrıldık ama ben cok mutluyum" mesajı verırsen gerı donuce varsada ınankii donmez hatta sana daha cok kınlenır olurda barısırsanız kafanada kakar cunku cocugun yapısında var kıskanclık
Aslında facede onu öyle mutlu görünce bende çok kinleniyorum geri dönerse bile zor affederim diye düşünüyorum...
Faceden siler sanıyordum ama silmemesinin nedenini merak ediyorum ya gerçekten umursamıyor bile beni yada takip etmek için silmedi...
bence tamamen bıtırmıs olsa sılerdı, senı merak edıyo. senınle beraberken facebookta bu kadar aktif miydi?
Canım benim ben yazdığı sözü tam anlamıyla çok iyi anladım.
Hani siz birlikteyken bazı şeylere izin vermiyosun,artık eskiden yaptığı şeyleri yapamıyo,ya da sürekli bi bunaltma kıskançlık vs.
(Sakın ha yanlış anlama çoğunu bende yapıyorum yani :) )
Tabii ki ilişkiye başlayınca insan değişecek eskisi gibi olmayacak bazı şeyler ama erkekler bu konudan daha fazla şikayetçi.
Yani onların beyni,mantığı biz kızlardan daha farklı düşündüğü için onlar buna gelemiyolar.
Diyolar ki olduğum gibi kabul et beni değiştirmeye çalışma.
Nasıl hani ilk tanıştığınızda diyelim 1-2 hafta hiç karışmıyodunuz birbirinizin hayatına bu kadar öyle olsun istiyolar hep.
Bir yere kadar haklılar belki de. Sen beni bilsen hele çok beterim,kıskançlığın son derecesi bende yani :)
O da biliyor bu huyumu ama bu huyum hep bizi üzdü yıprattı. Ben yeni yeni anlamaya başlıyorum.
Şöyle düşünüyorum o beni gerçekten seviyo. Böyle yersiz şeylere kızmak,küsmek,tavırlar sadece bizi yıpratıyo ve onu da bi zaman sonra bıktırıyo.
Sanırım sevgilinle sen bu noktaya gelmişsiniz. Beni ben gibi kabul et demeye getiriyo o sözü.
Aslında oturup bir konuşsanız belki çözersiniz sorunlarınızı. Çünkü bence o da seni hala seviyor...
Yok değildi bu kadar çok girmezdi faceye şimdi her gün giriyor nerdeyse öyle görüyorum...
anladım canım olay ortada oda seni kıskandırarak pişman etmeye çalışıyoo inan bana, tatlım bak eger yapabılırsen bence mutlaka konus onunla ılerde keşke konussaymısım dıcene ıyıkı konusmusum diyebilirsin belki.. Suanda konussanda konusmasanda kaybedıcek bişiyin yok ama kazanıcak bişeylerin olabilir.
Ben pişman olucak bişey yapmadım aslında ama canımı acıtmaya çalışıyor sanırım... Başarıyorda.
Konunun tamamını okuduysan ben çok adım attım daha geçen hafta bugün evlerine gittim konuşmak için o yokmuş ve mesaj attı bize gelmişin diye...
Bitmesi gerekiyordu bitti tuğçe diye kestirip attı... Ben daha ne yapabilirimki... Bu adam beni istemiyordu geçen hafta
sen mutlu gozuktukce daha cok uzaklasıyo senden gordunmubi daha barışmayız tgce hiç kendini yorma okulda gülüp gezip bize gelip ağlama ! bitti artık ben şuan mutluyum sende öyle olcaksın eminim demiş...