o da seni takip etmek istiyo galiba yani kontrol amaçlı..
bide daha önceden hatırladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni dershane çıkışı erkeklerle gördüğünde çıldırmıştı,
yani facete fln onu bu tarz çıldırtacak şeyler yapma derim ben..
daha kötü olur herşey..
çünkü şuan kontrol ediyo belli..
Evet doğru hatırlıyorsun...
Şuan facemde erkek yok zaten eklemeyide düşünmüyorum hiç yoksa daha kötü olabilir...
Onu kızdırcak bişey yapmam ayrıyken...
üzülme ya döner o
ama dediğim gibi, umursamaz bi tavır takın ama çokta abartma..
korksun yani senin ondan vazgeçebildiğini düşündür ona..
yazarsın gelişmeleri
ewet cnm bu mümkün bence.erkekler bazen mantığıyla hareket ediyor.
Bugün okula gittim son sınavlar vardı atılay yoktu tabi sabah bi şey paylaşmış ankara falan yazmış arkadaşını etiketlemiş oda bana ne getirceksin oğlum ordan falan demiş neyse bugün okul çıkışında ben bilge diye arkadaşımla buluştum gittiğimiz yerde atılayın 2-3 arkadaşı vardı ayrılmamıza şaşırdılar falan atılay seni çok seviyordu tuğçem tuğçem diye anlatıp duruyordu sürekli üzme sen kendini barışırsınız dediler bende sevindim açıkcası sonra eve geldim bi baktım bi kız atılayın duvarına yazmış cevap vermeyi düşünüyormusun demiş atılayda 5 dakikadan vericem yazmış ben bunu görünce yıkıldım.s kızıda tanıyorum komşuları atılay a bloktaysa kız b blokta mesela öyle... ama sinir oldum... aralarında bişey varmı diye düşündüm...
Tuğçe şu durumda sende bütün kozlarını kullan madem faceinde ekli olduğun halde böyle yapıyor sende manidar şeyler paylaş
Aşk sözü sevgi sözü kötü olduğunu gösteren şeyler paylaşma.
Canım Ankara'ya gittiği için mi üzülüyorsun anlamadım. Neden gitmiş olabilir? Akrabası vs. filan vardır belki.
Bende aşkla ilgili hiçbir şey paylaşmıyorum zaten haraketli yabancı şarkılar falan paylaşıyorum arkadaşlarımla konuşuyorum falan.
Neler yapabilirim mesela başka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?