- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.052
- 248
- Konu Sahibi PinkPassion
-
Gitmiş zaten, ilk lafta gitmek arkadaşına ayıptı, bence sallamamakla iyi etmiş belki de taktikti, iyice kendini batırsın istedi
Her türlü garip ya da cok saf salak bisey. Tam tersi belli ki bi sorun oldum aralarinda gideyim biran once de birbirlerini yemesinler diye düşünür insan. Siz de gelin falan demez daha.
Aslında kız çok akıllı ve çelik gibi sağlam sinirleri var. Ben hayran kaldım. Hiç bir uygunsuz davranışı yok. Aslında konu sahibinin notunu vermiş ve arkadaşına ayıp olmasın diye davet etmiş. Zor valla, ben yapamam. Sorarım yaran mı var bacım diye. . .Her türlü garip ya da cok saf salak bisey. Tam tersi belli ki bi sorun oldum aralarinda gideyim biran once de birbirlerini yemesinler diye düşünür insan. Siz de gelin falan demez daha.
Bence iyi yapmışsın
Ben inanmam kadın erkek arasındaki dostluğa
Kadinla erkek dost olmayiversin heleki evli ise
Geçen sene benim eski iş yerinden erkek arkadaşlarım bir vesile ile bizim bulunduğum şehre yatılı gelmek durumunda oldular
Eşim Hayır demedi ama tek bir şey söyledi
Buyursunlar misafir tabii ama ya gelen benim kız arkadaşlarım olsa idi ne düşünürdün dedi
İstemezdim dedim
Doğru
Geldiler misafirimiz oldular o ayrı
Ama empati kurduğum için daha çok onları yalnız bıraktım çay kahve bahanesiyle..
Eşimin yanında bi de eski sayfalar açılmadı ne de olsa epeyce geçmişimiz dostluk olmasa da sağlam bir arkadaşlık durumumuz vardı her iki beyle de...
Velhasıl empati yapmak iyidir
Ilerde oluşabilecek gereksiz bi samimiyetin önünü kesmiş oldun
Bence iyi yaptın herkes kendi cinsiyle dostluk kursun
O dostluklar dan bolca aşk türer bunu bilen bilir....
Aslında kız çok akıllı ve çelik gibi sağlam sinirleri var. Ben hayran kaldım. Hiç bir uygunsuz davranışı yok. Aslında konu sahibinin notunu vermiş ve arkadaşına ayıp olmasın diye davet etmiş. Zor valla, ben yapamam. Sorarım yaran mı var bacım diye. . .
Ben de sizin gibi düşündüm ilk okuduğumda. Insan kendini bu kadar komik duruma sokamazdı sanırım. Eğer konu gerçekse konu sahibine, değilse benzerlerine gerçekten acıdım.
Canım benim ya senin ronaldoyu allah muhafaza kapar birileriEsimin 1 tane arkadasi var oda evli ve okadar
Gerisine ben karar veririm
Ayrica erkek arkadasimi evime davet etmem
Gorusum bu uygun degil cünkü
İş yemeğinde iş arkadaşımın eşi bize resmen (eşim size asılıyormu) diye sordu. Tam olarak böyle demedi ama kısaca soru buydu. Yolda görünce başımla selam veririm. Bana uzak Alllah a yakın olsun diye dua ederim. Notunu aldı, uzatmaya gerek yok. Ben eşimin hiç bir arkadaşına böyle davranmam. Çünkü bilirim ki bu davranışla kadınlar kendilerini küçük düşürüyor. Hem eşim hem de kendi adıma utandırıcı bir tutum. Bende profesyonelim galiba; not verir, ona göre davranırım. Ama bu durumu arkadaşıma yansıtmam. Ama konuda ki kız benden iyi. Şapka çıkardım valla.Yani normal bi insan noluyo ya demez mi. Kaniksamis hemen. Iyi niyet olgunluk falan degil bu, profesyonellik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?