• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgili..

Bu kıskançlık değil,direk sizin hayatınızda hakimiyet kurmaya çalışıyor
Sevgiliniz sizi çalıştırmama hakkını nerden buluyo,siz özgür bi bireysiniz,kendi kararlarınızı kendiniz verebilecek yaştasınız.Neden bu kadar taviz veriyosunuz?.Daha gençsiniz karşınıza her alanda birsürü fırsatlar çıkıcak. Hayatınızı ilgilendiren konularda her seferinde ondan izin mi alıcaksınız ?Sevgilinizin sizle aynı yerde çalışmak istemesi sizi tamamen kontrol etme isteğinden kaynaklanıyo.Yarın bi gün evlendiğinizde çok sıkıntı çekersiniz,hiçbi konuda kendi kararlarınızı almanıza izin vermicektir,her konuda da önünüze taş koyucaktır.Bugün istemediği bişeyi yaptınız diye size bağırabiliyosa ilerde size neler neler yapar Allah bilir.Yapmayın böyle insanlarla bi adım ileri bile gidemezsiniz, sadece ömrünüzü çürütürler,gençliğiniz heba olur.Hayatınızı karartmayın.

Hoppaaaaa !! bu nasıl bir kafa??
Gözümde şöyle bir hayat belirdi;

sözünü dinle çalışma,okuduğun yıllar boşa gitsin sonra evlen birkaç sene sonra artık yeter de ayrılmak iste ama özgüven sıfır mecbur katlan hatta dayak falanda olabilir gidişat o yönde..
yol yakınken kaçmalısın..

Herkese merhaba kızlar 9 aydır bi ilişkim var sevgilimi çok seviyorum mutluyuz ama bazı konularda aşırı kıskançlık yaptığını düşünüyorum mesela çalışma konusunda izin vermiyor :110: Beraber işe girebilirmişiz yakında başvuru yapıcaz ikimizde sağlık mezunuyuz beraber alırlar mı bilmiyorum düşük bir ihtimal bence:KK43: Daha önceden de bi olay yaşadık başvuru yapıcağımı söyledim izin vermedi ben yine de gittim yaptım sonra yanıma geldi sen niye beni dinlemiyosun diye bağırdı falan etrafta (afedersiniz) yavşak dolu senin çalışmanı istemiyorum dedi. Ben çalışırım senin ne ihtiyacın varsa karşılarım bana söyle diyor. Tam o kavga da başvurduğum yerde ki bi arkadaşı aradı benim hakkımda bu kız kim falan demişler söyledi bunu duyunca iyice sinirlendi. Seven insan kıskanır bende kıskanıyorum tabi ki ama bu bana fazla geliyor sizce de öylemi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum napıcam bu konu da

Koyu yerle işaretlediğim cümleye kadar okudum.
Allah aşkına okumuş etmiş genç bir kadınsınız. Okuduğunuza göre aklınız da yerinde. Kendi düşüncelerinizle hareket etmek bu kadar mı zor. Anan değil baban değil, ha olsa da onca yıl emek harcamışsın kime niye karıştırırsın. Hangi devirdeyiz yapmayın Allah aşkına yaa.

Herkese merhaba kızlar 9 aydır bi ilişkim var sevgilimi çok seviyorum mutluyuz ama bazı konularda aşırı kıskançlık yaptığını düşünüyorum mesela çalışma konusunda izin vermiyor :110: Beraber işe girebilirmişiz yakında başvuru yapıcaz ikimizde sağlık mezunuyuz beraber alırlar mı bilmiyorum düşük bir ihtimal bence:KK43: Daha önceden de bi olay yaşadık başvuru yapıcağımı söyledim izin vermedi ben yine de gittim yaptım sonra yanıma geldi sen niye beni dinlemiyosun diye bağırdı falan etrafta (afedersiniz) yavşak dolu senin çalışmanı istemiyorum dedi. Ben çalışırım senin ne ihtiyacın varsa karşılarım bana söyle diyor. Tam o kavga da başvurduğum yerde ki bi arkadaşı aradı benim hakkımda bu kız kim falan demişler söyledi bunu duyunca iyice sinirlendi. Seven insan kıskanır bende kıskanıyorum tabi ki ama bu bana fazla geliyor sizce de öylemi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum napıcam bu konu da
Sevgilin bir ruh hastası farkında mısın? saglikciysan birazcık sezmiş olman lazımdı ama bilemedim 🙄

Kişi sevdiğini kıskanır ama burda söz edilen kıskançlık bu değil.
Sizinkisi hele hiiç değil.
Sağlık mezunu olacam, sevgilim çalışmamın önünü kesecek ha!
Höst! Demekten başka cevap gelmez aklıma.
Anam babam okutmuş meslek sahibi etmiş,o kim ki karışıyor. Kıskançlık adı altında hakimiyet kurma çabası.
İnsanlar meslek sahibi olduğu halde bazen çalışmaz veya çalışamaz, bunları anlarım.
Ama aramda "hisler" dışında hiçbir bağ olmayan sevgilimin ısrarını anlayamam.
Size de şaşkınım. Bu kadar ezik olmayın, ailenizden utanın.

sevgiliyken bu kadar karışmasına izin verdiyseniz bunun önünü alamazsınız.
yıl 2019 herkesin eşi nişanlısı çalışıyo
şimdiden bunu diyen yarın evlenirsen evden çıkma ben ne lazımsa alır getiririm der
etrafımda çok örneği var da ondan yani
ben kendime bunu asla yaptırmam babam kaırşmamış sevgili kim yaaaniii

sizin yakınınız mı?
dün akşam haberlerde izledim.çok üzücü gerçekten.başınız sağolsun.umarım anne iyileşir.tabi bu acıların üzerine hayatına nasıl devam eder bilinmez.
sebep olarak çok farklı bir şey söylendi haberlerde,demekki kıskançlıkmış.
umarım bu yazdığınız şey konu sahibine akıl olur
Çokkk yakın komşumuz aynı zamanda ablamın görümcesi oluyor kız elimize doğmuştu yaaaa çok üzüldük😭😭

Hafif kıskançlıklar tahammül edilebilir de
Çalıştırmamak nedir ya?
Bunun kararını siz verebilirsiniz
Bence çok yanlış bir yoldasun

Balık baştan kokar boşuna dememişler işte. Madem kıskançlığını görmüş kaçıp uzaklaşmalıydı o canavardan. Yazık olmuş işte.
İşte insan içinde yaşayınca aman düzelir diye bekliyor ama çokkkkk çokkkk yazık

Ahh çocuğum ileride bu günleri andığında dizlerini döveceksin "bir hanzo uğruna kariyerimi de geleceğimi de mahfettim, en güzel yıllarımı da zehir ettim" diye diye :KK12::KK12:

İlerde Allah korusun ama belki başına birşey gelecek çalışması sıkıntı olacak ve siz zor durumda kalacaksınız. Belki de sizin hayatınızdan çıkıp gidecek ve siz önünüze gelen fırsatları geri ittiğiniz için pişman olacaksınız.

İnşallah çalışmaya karar verir ve bunu gerçekleştirirsiniz. Bu kıskançlık değil çünkü.

Benim eski sevgilim de tam bir ruh hastası denecek kadar kıskançtı. O zamanlar çok seviyordum gözüm bişey görmüyor ve bazı şeylerin farkına varamıyordum. Bir gün arkadaşıyla tokalaştım diye kıyameti koparmıştı. Sonra zamanla soğudum ve her şeyin farkına vardım. Lütfen sen de sadece 9 aydır hayatında olan biri için kendini bu kalıplara sokma. Kimsenin hayatimizda kalıcı olduğunun garantisi yok. O kadar okumussun yıllarca emek vermişsin gelip bi adamın sana çalışmanı istemiyorum demesi için mi? Dışarıda evet bir çok insan var kötü niyetli olabilirler ama burada önemli olan senin niyetin. Seni tanıyorsa sana güveniyorsa zaten içi rahat olurdu. Burada ya sana güvenmiyor ya da kendine. Bence al karşına konuş. Duzelmezse de yol yakınken ayrıl derim.

Seven insan kıskanır diye diye şu insanların birbirini kısıtlayıp,kontrol altına almasını normalleştirmeyin lütfen. Sevgilinizin yaptığı kıskançlık değil sadece güvensizlik, kontrol manyaklığı, saygısızlık... Aileniz sizi binbir zorlukla okutmuştur siz de sırf kaç aydır tanıdığınız adam ay ben kıskanırım diyor diye onca yıllık hem ailenizin hem kendi emeğinizi çöpe atıp çalışmıyorsunuz ya pes.

bu kıskançlık değil hastalık
yakında balkon cam perde kavgasıda çıkarır haberın olsun.

Back