• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgili..

Melodix

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1
0
1
26
Herkese merhaba kızlar 9 aydır bi ilişkim var sevgilimi çok seviyorum mutluyuz ama bazı konularda aşırı kıskançlık yaptığını düşünüyorum mesela çalışma konusunda izin vermiyor :110: Beraber işe girebilirmişiz yakında başvuru yapıcaz ikimizde sağlık mezunuyuz beraber alırlar mı bilmiyorum düşük bir ihtimal bence:KK43: Daha önceden de bi olay yaşadık başvuru yapıcağımı söyledim izin vermedi ben yine de gittim yaptım sonra yanıma geldi sen niye beni dinlemiyosun diye bağırdı falan etrafta (afedersiniz) yavşak dolu senin çalışmanı istemiyorum dedi. Ben çalışırım senin ne ihtiyacın varsa karşılarım bana söyle diyor. Tam o kavga da başvurduğum yerde ki bi arkadaşı aradı benim hakkımda bu kız kim falan demişler söyledi bunu duyunca iyice sinirlendi. Seven insan kıskanır bende kıskanıyorum tabi ki ama bu bana fazla geliyor sizce de öylemi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum napıcam bu konu da

Erkek arkadaşınıza çok yüz vermişsiniz. Ananız babanızdan değil de elin adamından çalışmak için izin mi alacaksınız? Yıllarca dirsek çürüttünüz, para harcadınız okumak için. Şimdi elin oğlu izin vermiyor diye hepsini çöpe mi atacaksınız? Tavrınızı net belli edin. Kimse kimsenin ekmek parasına karışamaz. Yarın birgün ayrılsanız karnınızı şimdiki erkek arkadaşınız doyurmayacak. Evli bile olsanız boşanmayacağınız belli değil. Yüzden mesleğinizi herşeyden önde tutun.

Ne guzel saglik mezunusunuz... Elinizde gecerli bir mesleginiz var... Aileniz sizi okutmus.. Siz de emek vermissiniz... Lutfen hastalik duzeyinde kiskanc olan kendine guvensiz erkeklerden uzak durun... Benim kisisel fikrim, kadin en basta kendi maddi ozgurlugunu eline almali ilerde kimseye muhtac kalmamak adina... Ufak tefek kiskancliklar tolere edilebilir... Hepimiz yeri gelir kiskanclik krizine girebiliriz... Ama erkek arkadasinizin yaptigi sey tam anlamiyla sizi kolelestirmeye calismak... Boyle insanlardan uzak durun... Ilerde cok ama cok pisman olursunuz... Erkek arkadasiniz hasta ruhlu... ilerde evlenseniz sizi eve kapatip hergun siddet uygulayacak bir kapasite gordum ben onda. Umarim yorumumla uzmemisimdir sizi... Ama yol yakinken yol verin gitsin...

Çok yakınımda kız sağlık okudu oğlan da sağlık okudu kızın çalışmasına izin vermiyordu kız çok çalışmak istiyordu 4 ay önce evlendiler çok kıskançtı,,,,,,oğlan düğünden önce subay oldu,,, ve 2 gün önce kıskançlık yüzünden cinnet geçirdi,,, kızı kayınbabasını öldürdü kaynana da yoğunbakımda

Kızlarımız lütfen eşlerimizin kıskanmasını. Normal bulmayın,,,, 😭😭😭

Seven insan kıskanır, çalıştırmaz, hatta evden dışarı çıkarmaz, evde perde de açtırmaz, illa çıkacaksan kocanın anasıyla çıkarsın....

Amannn kaçırma bu adamı, kaçırma ki üstünde hak talep etsin, sana zindan hayatı yaşatsın.

Evlendikten sonra belki düzelir demiştim ama düzelmedi diye konu da açarsın!!!!

Bu zihniyette yaşıyorsan mutluluklar sana. Biz ne dersek boş sana.

Çok yakınımda kız sağlık okudu oğlan da sağlık okudu kızın çalışmasına izin vermiyordu kız çok çalışmak istiyordu 4 ay önce evlendiler çok kıskançtı,,,,,,oğlan düğünden önce subay oldu,,, ve 2 gün önce kıskançlık yüzünden cinnet geçirdi,,, kızı kayınbabasını öldürdü kaynana da yoğunbakımda

Balık baştan kokar boşuna dememişler işte. Madem kıskançlığını görmüş kaçıp uzaklaşmalıydı o canavardan. Yazık olmuş işte.

Canım bu kıskançlık değil psikopatlık. Ben çalıştığım dönem 7 erkeğin içinde tek bayandım ve eşim asla karışmadı. Çünkü beni tanıyor. Senin kıskançlık olarak gördüğün şey ağır bir hastalık hali. Bence hemen kurtul bu adamdan. Evlenince kesin daha beter olacak.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama insan çocukken anne babasından izin alır konu orada kalır.
Ama ileride eşinin fikirlerine güveniyorsan akıl alırsın. Izin degil. Tavsiyem aklina güveneceğin birisi ile evlen. Hayatın çok kolaylaşıyor

Ya senin akşın başında mı umarım şakadırsın ne demek çalışmama izin vermiyor
Gir bi işe çalış işine gelirse ysnında olur gelmezse defolup gitsin
Çok mu aradın bunu

sizin yakınınız mı?
dün akşam haberlerde izledim.çok üzücü gerçekten.başınız sağolsun.umarım anne iyileşir.tabi bu acıların üzerine hayatına nasıl devam eder bilinmez.
sebep olarak çok farklı bir şey söylendi haberlerde,demekki kıskançlıkmış.
umarım bu yazdığınız şey konu sahibine akıl olur

Herkese merhaba kızlar 9 aydır bi ilişkim var sevgilimi çok seviyorum mutluyuz ama bazı konularda aşırı kıskançlık yaptığını düşünüyorum mesela çalışma konusunda izin vermiyor :110: Beraber işe girebilirmişiz yakında başvuru yapıcaz ikimizde sağlık mezunuyuz beraber alırlar mı bilmiyorum düşük bir ihtimal bence:KK43: Daha önceden de bi olay yaşadık başvuru yapıcağımı söyledim izin vermedi ben yine de gittim yaptım sonra yanıma geldi sen niye beni dinlemiyosun diye bağırdı falan etrafta (afedersiniz) yavşak dolu senin çalışmanı istemiyorum dedi. Ben çalışırım senin ne ihtiyacın varsa karşılarım bana söyle diyor. Tam o kavga da başvurduğum yerde ki bi arkadaşı aradı benim hakkımda bu kız kim falan demişler söyledi bunu duyunca iyice sinirlendi. Seven insan kıskanır bende kıskanıyorum tabi ki ama bu bana fazla geliyor sizce de öylemi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum napıcam bu konu da
Ona ne ya. Valla şaka gibisiniz. Aileniz sizi o kadar okutsun hem siz hem onlar emek versin sonra denyo nun teki çıksın oşkom seven kıskanır.

Öyle bir konu ki, ne desem banlanirim. Utanma duygusunu dibine kadwr yaşadım yani. Ülke kocaman bir freak show gibi oldu. Bir tarafta kendi yavsakliklarini genele vuran erkekler, diğer tarafta ağaç kabuğunda yetişmiş gibi davranan kadınlar... Helal be.

Çok yazık. Okumuş etmiş kızsın, cahil olsan seven erkek kıskanır masalına inanmanı beklerdim ama cahilde değilsin. Ararsın bu günlerini sen. Umarım üçüncü sayfa haberlerine çıkmadan ayrılmayı başarırsın

Seven kıskanır diyorum ben ama bu kadar değil bence kıskançlık değil bu. ne demek mezun olduğum bölümden işe girememek boşuna mı okumussunuz.

Back