- 19 Haziran 2024
- 102
- -5
- 24
- Konu Sahibi superisi1999
Arkadaşlar merhaba dün de bu konu hakkında konuşmuştuk.Benim 2 tane görümcem var,nişanlandığım günden beri sorun yaşıyoruz bunlarla beni seviyor iyiliğimi düşünüyor gibi davranıyorlar ama sevmiyorlar.Mesela büyük ablasının doğum gününde sürpriz yapmaya gittik yanına giderken asansör de sarılarak poz verdik resim paylaştık,ablası eşime trip neden sadece karınla resim paylaşıyorsun neden ablalarınla resmin yok sadece karın mı var dedi.Mesela eşim bana telefon aldı,küçük ablası da hemen kocasına aynı telefondan aldırttı büyük ablası da aldı.Evlenirken eşimle ev aldık öyle evlendik,küçük evli olan ablası eşime baskı yapmaya başladı eniştene söyle bana da ev alsın diye.Büyük ablası da ev arama yarışına girdi felan neyse bunu da geçtim.Eşim bana kolye almıştı,alırken ablasına söylemiş sürpriz yapcam diye.Ablası kolyemi gördü boğazımda asla bilmiyor gibi yapıp aaa bakayım bu parlayan şey ne,kolye mi dedi bende evet dedim haberim yoktu felan dedi eşim de abla söyledim ya ben sana dedi.Eşim bana baget yüzük almıştı görümcem de gitmiş aynısının pırlantasını aldırmış kocasına.Benim ailemle gezmeye gidiyoruz sürekli neden sizin aileyle gezmeye gidiyorsunuz,kardeşimizi ne zaman arasak senin ailenle gezmede diyorlar.Ama çağırdığımız zaman kendileri gelmiyorlar da.Ben bu tutarsızlıkları yüzünden bunlara bayadır mesafeliyim ama neden böyle yapıyorlar bilmiyorum.Küçük görümcemin 2 oğlu var bu arada hep kızı olsun istemişti.Benim de kızım var.Cinsiyetini öğrendik görümcem sürekli hâlâ bence erkek olacak,yok erkek felan dedi.Çocuk doğdu bu sefer de sürekli erkeğe benziyor dedi.Kocam benim ailemle vakit geçirmeyi seviyor,zorla sokmuyorum ortama ama bunlar bunu bile çekemiyor.Ama sürekli benim kıskanç olduğumu iddia ediyorlar,ben eşimi onlardan kıskanıyormuşum.Kıskanç gelin sözde benim ama yaptıklarına baktığımızda onların yaptığının %1’ini yapmam ben.Sizce neden böyle davranıyorlar? Bu arada eşim anlattığımda bana hak veriyor,her şey okey mesafe alıyor yani çok samimi olmuyor ama bir süre sonra da yaşanan şeyleri çabuk unutuyor samimi olmuyor ama unutuyor.Ben unutamıyorum,eşimin de bunları unutmasını istemiyorum.Napsam bilemedim.