• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç eltim kıskanç kızı

Arkadaşlarımla, kuzenlerimle wahstap gruplarımız var, çocuklar için beğendiğimiz kitap, oyun, gideceğimiz etkinlik, kıyafet için indirimler hepsini paylaşıyoruz, haberdar ediyoruz birbirimizi. Çünkü neden etmeyelim?

Nasıl bir görmemişlikse konu sahibinin içindeki durum, bir tek benim çocuğum da olsun istiyor.
Merak ediyorum
eltisinin kızında çocuğu bir şey görse ve istese kusura bakma kızım alamam çünkü kuzeninde var der miydi?
Üstüne kıskanç olma diye nasihat verir miydi?

Bu tür insanları tanıyorum malesef sadece kendi çocuklarının istekleri yerine gelsin, sadece kendi çocukları okusun başarılı olsun isteyenlerdir bunlar

Bende çocukken özenirdim başka çocuklara bende isterdim ama alacak durum yoktu.Keske benim ailemde alabilseydi.Eltinizin kızı şanslı ailesinin alacak durumu var.Ben bi oyuncak bebek için günlerce ağlayıp hayal kurdugumu bilirim.Cocuklarin hayallerine heveslerine karışmayın zararı olmadığı müddetçe..

Siz de e n azindan kursa filan yazdırırken bi haber verin. Birlikte gitsinler. Ne olur yani. Hem daha mutlu olurlar.
Kendinizi onların yerine koyun. Onlar önce davranıp yapsa sizinki de istese siz de yapardınız çocuğunuz için. O yaşlarda normal bunlar. Çocukların her istediği yapılmaz evet ama akraba çocukları yan yana olunca yapmazsan da çocukta farklı duygular oluşur.

Bende çocukken özenirdim başka çocuklara bende isterdim ama alacak durum yoktu.Keske benim ailemde alabilseydi.Eltinizin kızı şanslı ailesinin alacak durumu var.Ben bi oyuncak bebek için günlerce ağlayıp hayal kurdugumu bilirim.Cocuklarin hayallerine heveslerine karışmayın zararı olmadığı müddetçe..
Üzülerek okudum yorumunuzu.. Aynen öyle ne zararı olur ki küçük çocuğun diğerine heveslenmesin. Allah başka dert vermesin. biz küçükken ne oyuncak vardı ne doğru düzgün giyecek elbise, ayakkabı ne yiyecek. Hiç bir şey yoktu kendimiz çalışana kadar koskoca bi yokluk içinde geçti yıllarımız..

Onu düşündüm ben de, iyi ki alacak güçleri var. Olmasaydı kızının bisikletine binmesine bile izin vermezdi konu sahibi muhtemelen.

Aynen öyle ne zararı olur ki küçük çocuğun diğerine heveslenmesin. Allah başka dert vermesin. biz küçükken ne oyuncak vardı ne doğru düzgün giyecek elbise, ayakkabı ne yiyecek. Hiç bir şey yoktu kendimiz çalışana kadar koskoca bi yokluk içinde geçti yıllarımız..
Şimdi bir oğlum var,bir mağazaya gitsem yada dükkana beğendiğim oyuncağı alırım hemen ona,yada kıyafeti.Belki de kendi çocukluğuma alıyorum onları..Konu sahibinin eltisi de belki böyle hevesi kursağında kalmış çocukluk geçirmiştir ve şuan belki o da bu yüzden kızının her istediğini alıyordur.Gerek var mı bunları dert etmeye...

Gerçekten ciddi ciddi kıskanç kızı diye başlık yazmışsınız 9 yaşındaki çocuk için . Ben başlığı okuyunca 20-25 yaşında bir kızdan nakşedeceksiniz sandım. Nasıl bir düşünce yapınız var şaştım.

Şimdi bir oğlum var,bir mağazaya gitsem yada dükkana beğendiğim oyuncağı alırım hemen ona,yada kıyafeti.Belki de kendi çocukluğuma alıyorum onları..Konu sahibinin eltisi de belki böyle hevesi kursağında kalmış çocukluk geçirmiştir ve şuan belki o da bu yüzden kızının her istediğini alıyordur.Gerek var mı bunları dert etmeye...
Beni ağlattınız burda. Bence de insanlar ne dertlerle uğraşıyor elti, görümce, kv eziyeti gören çaresiz insanlar var, okuyorum burda. Biri de benim hatta 😔ama yine de Allah evlatlarımızın sağlığıyla imtihan etmesin, hayırlı insanlar olsunlar inşallah en önemli şeyler onlar. Biz maddi manevi sorunlarla büyüdük çocuklarımız en güzel şekilde çocukluğunu yaşar inşallah onlara verebildiğmiz kadar sevgimizi veririz

İnsan sizin gibi hissedebilir bunu anlarım bir nebze fakat başlıkta ki kıskanç kızı??? Küçük kız? Onu yazdığınız için kötü niyetli olduğunuzu düşünüyorum

Beni ağlattınız burda. Bence de insanlar ne dertlerle uğraşıyor elti, görümce, kv eziyeti gören çaresiz insanlar var, okuyorum burda. Biri de benim hatta 😔ama yine de Allah evlatlarımızın sağlığıyla imtihan etmesin, hayırlı insanlar olsunlar inşallah en önemli şeyler onlar. Biz maddi manevi sorunlarla büyüdük çocuklarımız en güzel şekilde çocukluğunu yaşar inşallah onlara verebildiğmiz kadar sevgimizi veririz
Bizim neslin çocukluğu zaten çok hırpalanmış.Şukurler olsun bugünümüze,o zamanlar yokluk daha çoktu tabi ama yinede mutlu çocuklardık.Guzel dualarınıza yürekten aminn diyorum bende.İnsaallah güzel evlatlar yetiştiririz❤️

Eltinizle sorunlarınız olabilir ama 9 yaşındaki çocuğu olaya dahil etmeyin bir zahmet. Küçücük çocuğa mı sinirleniyorsunuz çok komik.

bacım karnının neresi ağrıyor kk daki gastroenterologlar olarak onu tespit etmeye çalışıyoruz.
benim tahminim senden genç,guzel ve sizden zengin oldukları yönunde eltinin.

Genç değildir muhtemelen kızı daha büyük, iki çocuğu var. Ama güzel olabilir, daha zengin olabilir, eşi daha düşkün olabilir, eş ailesi onu daha çok seviyor olabilir, çocukları daha sevimli ya da daha başarılı olabilir. Konu sahibi bunların hiç biri yok eltimde hepsi bende var diyecek ama ondan eminiz😂

Genç değildir muhtemelen kızı daha büyük, iki çocuğu var. Ama güzel olabilir, daha zengin olabilir, eşi daha düşkün olabilir, eş ailesi onu daha çok seviyor olabilir, çocukları daha sevimli ya da daha başarılı olabilir. Konu sahibi bunların hiç biri yok eltimde hepsi bende var diyecek ama ondan eminiz😂

ama var değil mi hocam karın ağrısı, siz de farkettiniz, uzman göruşunuze başvuralım :KK48:
ya bi de yazıyla biz bu kadar hissediyorsak, elti nasıl hissediyodur acaba, belki trolluğune aynı şeyleri alıyodur yapıyodur daha da çıldırtmak için. iyi yöntemmiş ama, eltim yok da olsa denerdim:KK48:

Ben bu olayı şöyle yorumluyorum; çocuğun değil eltinizin hareketleri sizi yormuş. Kendine ait bir zevki olmaması sizi bıktırmış. Ben öyle anladım. Bazı insanlar hayat taklit etmeye bayılır çünkü kendi karekterlerini ve sevdiği şeyleri bulmaya, anlamaya yetecek kadar ne eğitim ne de görgü vardır. Eğitim dediğim de kesinlikle okul eğitimi değil aileden aldığımızdan bahsediyorum. Çocukken bizim de her gördüğümüzde gözümüz kalırdı ama gidip de birinin sırtındakinin aynısını sürekli almak bir çocuğun hele hele günümüz çocuklarının yapacağı şeyler değildir. Çünkü çocuklar ne istediklerini öyle biliyor ki açık açık da söylüyor ebeveynlerine.

Ben bunu kendim gördüğüm için sizi anlayabiliyorum. Benim de eltim çok taklitçidir. Bi ara arkadaşının kızı baleye gidiyor diye çocuğu baleye yolladı, olmadı. Yavrum isyan etti. Sevmedim anne gitmeyeceğim diye. Sonra o disney kostümleri... Çocuk anne bunlar yakıyor giymeyeceğim dedikçe zorla o naylon kıyafetleri giydirip gezdirdi çocuğu. Ben nerden biliyorum... eşimin yeğeni ama çocuk bana aşık. Hep anlatır annem bunu yaptırmıyor ben bunu seviyorum diye...Benim zaten bütün kıyafetlerimi taklit etmeye çalışır. Kayınvalidem bile farkında. Ne görse başkasında yapmaya çalışıyor diye. En son ben online pilatese başlamıştım. Eltim koşa koşa salon pilatesi iptal edip benim aldığım programa yazıldı. Bir de kendi keşfetmiş gibi bana anlatıyor ki ben özellikle tavsiye etmiştim benimkini. Yazıldığına sevindim tabiki ama kendi keşfetmiş gibi dün anlattığkm şeyi bana anlatıyor. Böyle insanlar hep var olacak dünyada. Çözüm uzak durmak. Taşınabiliyorsanız bence başka eve geçin.

Aile apartmanların da kim daha iyi gelin yarışları da oluyor, onu da unutmayalım 😅 belki elti kayınvalidenin gözdesidir de konu sahibi ondan dolayı böyle hazimsizdir :KK70:

Niye tasinsin,beles ev. Keriz mi konu sahibi?
Elti tasinmali 😂
Bir de o var.
Aile apartmanından bıkmıştır kıskanç akrabalardan yaka silkmiştir.
Evden hiç memnun değildir ama niye o taşınsındır?
Offf niye çok iyi tanıyorum bu insanları :(
Hayat bana hiç iyi davranmadın: (

ama var değil mi hocam karın ağrısı, siz de farkettiniz, uzman göruşunuze başvuralım :KK48:
ya bi de yazıyla biz bu kadar hissediyorsak, elti nasıl hissediyodur acaba, belki trolluğune aynı şeyleri alıyodur yapıyodur daha da çıldırtmak için. iyi yöntemmiş ama, eltim yok da olsa denerdim:KK48:
Bariz var da kabullenemiyor. Bize söylemese de kendi biliyordur içten içe zaten sebebini.

Back