- 11 Aralık 2018
- 40.389
- 250.902
- 598
Öğretmen misiniz, diye de sormuştu aslında.
Çok şey sorduk da işine gelene cevap veriyor. Allah sabır versin çevresindekilere, özellikle eltiye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen misiniz, diye de sormuştu aslında.
Öğretmenleri kıskanıyor belki de. İmrenme, istek değil ama kesin kıskanıyor.Çok şey sorduk da işine gelene cevap veriyor. Allah sabır versin çevresindekilere, özellikle eltiye.
Yazdım canım yukarıda.okumamışsın.1 yıl önce bıraktım dedimÇok şey sorduk da işine gelene cevap veriyor. Allah sabır versin çevresindekilere, özellikle eltiye.
Çalışıyordum dediniz. Öğretmen misiniz?Yazdım canım yukarıda.okumamışsın.1 yıl önce bıraktım dedim
EvetÇalışıyordum dediniz. Öğretmen misiniz?
Profilime bakıyorsunuz.öğretmen yazıyor yaÇalışıyordum dediniz. Öğretmen misiniz?
O zaman isabet olmuş bırakmanız. Zira dil kullanımı, anlatım, zihniyet... Evlerden ırak.
Öğretmenleri kıskanıyor belki de. İmrenme, istek değil ama kesin kıskanıyor.
Yazdım canım yukarıda.okumamışsın.1 yıl önce bıraktım dedim
Başlayacağım canım.O zaman isabet olmuş bırakmanız. Zira dil kullanımı, anlatım, zihniyet... Evlerden ırak.
Nasıl oluyor o? Bırak başla, bırak başla.Başlayacağım canım.
Çeşitli meslek gruplarında çalışan insanlar mükemmele programlanmış robot değil.öğretmenden,hemşireden,doktordan ,psikologdan mükemmel olmalarını beklemeyin.sadece çoğu insan içini belli etmek yerine ikiyüzlü davranarak işini götürür.ve kitaplardan öğrendikleri çerçevede karşı tarafa yardım eder.boşuna dememişler fetva veren çok olur ama takva ile yaşayan az bulunur.Şükürler olsun
Özel sektörNasıl oluyor o? Bırak başla, bırak başla.
Ücretsiz izniniz ne kadar bereketli.
Tabii elbette.Özel sektör
Cocukluğuna inmek lazımKüçük bir cocuga alinanda edilende gözünüz kalmış. Sebebi nedir?
Çeşitli meslek gruplarında çalışan insanlar mükemmele programlanmış robot değil.öğretmenden,hemşireden,doktordan ,psikologdan mükemmel olmalarını beklemeyin.sadece çoğu insan içini belli etmek yerine ikiyüzlü davranarak işini götürür.ve kitaplardan öğrendikleri çerçevede karşı tarafa yardım eder.boşuna dememişler fetva veren çok olur ama takva ile yaşayan az bulunur.