• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç eltim kıskanç kızı

Uyyy az da ben gömecektim gereken yapılmış. Bu kayınaileler aile apartmanında yaşattırmayı bıraksalar. Millet kıskançlıktan dedikodudan yatacak yeri olmayacak hale geliyor. Yazık

Öğretmenleri kıskanıyor belki de. İmrenme, istek değil ama kesin kıskanıyor.

Valla ben birazdan hepiniz beni kıskanıyorsunuza bağlayacak diye bekliyorum.

Konu sahibi vallahi kıskanmıyorum. 30 yıl önce bisikletim vardı benim, tenise 25 yıl önce başladım, satranç öğretmenliği sertifikası almayı planlıyorum en uygun zamanda, bir sürü de kıyafetim var😂

Şükürler olsun 😌
Çeşitli meslek gruplarında çalışan insanlar mükemmele programlanmış robot değil.öğretmenden,hemşireden,doktordan ,psikologdan mükemmel olmalarını beklemeyin.sadece çoğu insan içini belli etmek yerine ikiyüzlü davranarak işini götürür.ve kitaplardan öğrendikleri çerçevede karşı tarafa yardım eder.boşuna dememişler fetva veren çok olur ama takva ile yaşayan az bulunur.

Ay İcim şişti su elticilik mevzusundan. İlk beyaz elbiseyi giyen sizin kızınız degil keza ilk bisiklete binen de... Benim basımda da var sizin kafanızdakilerden. Gayet taklit ediliyorum bu cocuk konusunun ötesinde ama bir defa dert etmedim. Örnek olmak güzeldir. Çocugunuzun icini de hasetle doldurup büyütmeyin rica ediyorum. Ne var yani istediyse? Bunu yapan kendi kız kardesiniz olsa onun icin de mi böyle konu acacaktınız. Yazık vallahi billahi yazık. Kocalarınız ayrı evleriniz ayrı neyin kıyası neyin sidik yarısı bu. Konu sahibi sözüm sadece size degil ama bu zihniyetle cocuk büyütünce ileride sımarık ilgi manyagı bencil cocukları bizler cekecegiz yine. Yapmayın. Kötü düşüncelerden uzaklaşın ne olur.

Biz de çocuk olduk annemiz ağlasak da her istediğimizi yapmazdı demişsiniz. Aileden geliyor herhalde bu durumunuz. Çünkü ben de çocuk oldum mesela kuzenim tatilde yanımıza geldiğinde annem bana ne alsa aynından ona da alırdı. Ben yaz okuluna yazılırdım onu da yazdırırlardı kendini kötü hissetmesin diye. Çocuk çünkü bu kalbi kırılır gücenir. El de değil kızınızın kuzeni yani kardeş sayılırlar. Ne biçim insansınız anlamıyorum ki annesi alıyor ediyor diye sevineceğiniz yerde haset etmişsiniz. Neyse ki sizin gibiler asla kazanamıyor bunu gördüm defalarca. Allah içinize insanlık versin.

Çeşitli meslek gruplarında çalışan insanlar mükemmele programlanmış robot değil.öğretmenden,hemşireden,doktordan ,psikologdan mükemmel olmalarını beklemeyin.sadece çoğu insan içini belli etmek yerine ikiyüzlü davranarak işini götürür.ve kitaplardan öğrendikleri çerçevede karşı tarafa yardım eder.boşuna dememişler fetva veren çok olur ama takva ile yaşayan az bulunur.

Yok benim aklım bir meslektaşımın kendi diline hakim olamamasını almıyor hiç bir şekilde. Kişilik özelliklerinizle ilgilenmiyorum bile. Sadece okula başladığımız anda öğrendiğimiz şeyleri hayatına adapte edememiş insanın iyi bit eğitimci olacağına inanmıyorum. Bu konuda fikrim sabittir.

Back