Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte bizim dünyalar tatlısı kızımız eltimiz için kıskanç nefret edilesi biri oluyorBenimde dünyalar tatlısı bir kızım var. Kimin oyuncağını sevse ilgi duysa arkadaş çevresinde falan bende koşa koşa gidip aliyorum. Madem imkanım var çocuğumu bırakıp çalışıyorum kimsenin biseyinde gözü kalsın istemem.heleki benimki daha bebe
- 14 Mart 2019
- 1.987
- 2.511
- 133
Yok artik
Ne kadar bencilsiniz
Bende birinde bisey begenince alirim bunun kiskanclikla bi ilgisi yok tarzi uygundur almisimdir
Cocugumda televizyonda yada youtubeda oyuncaklar begenir elimizden geldigince aliriz yani baskalarinin hayatinda gozumuzmu oluyo
Gecen ayda cok eski zaman oyuncagini komsuda gordum daha istemeden hemen aldirdim kiskanclikmi yani bu
Birde eltinizin cocugu istiyorsa ne yapsinlar yani
Kucukken arkadaslarimizin pateni bisikleti barbisi var diye kiskanmadikmi aldirmadikmi yani
Ne kadar bencilsiniz
Bende birinde bisey begenince alirim bunun kiskanclikla bi ilgisi yok tarzi uygundur almisimdir
Cocugumda televizyonda yada youtubeda oyuncaklar begenir elimizden geldigince aliriz yani baskalarinin hayatinda gozumuzmu oluyo
Gecen ayda cok eski zaman oyuncagini komsuda gordum daha istemeden hemen aldirdim kiskanclikmi yani bu
Birde eltinizin cocugu istiyorsa ne yapsinlar yani
Kucukken arkadaslarimizin pateni bisikleti barbisi var diye kiskanmadikmi aldirmadikmi yani
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Biz de eltilerimin çocuklarıyla kurslara birlikte kayıt ettiriyoruz.hem götürüp getirmesi kolay oluyor.aramızda paylasıyoruz.diğeri işlerini görüyor o arada.hem çocuklar beraber vakit geçirmiş oluyor.bir de işe olumlu tarsfından bakın.hiç düşünmedim biz verdik onlar verdi diye.hatta birlikte planlıyoruz şu kursa mı yollasak yüzmeye mi göndersek diye.kıyafet konusu da ben kızıma alırken onlara da alıyorum çok hoşuma gittiyse. hem de aynı model.küçülmüşlerini severek giydiriyorum. hatta güzelse bunu bize ayırın küçülünce diyoruz şaka yollu.hayat sizin için çok zor olmalı.sanırım hiç derdiniz yok.Allah göstermesin.hiç hastalık ölüm tayin sıkıntıları çekmemişsiniz.hayat 9 yasındaki çocuğa sarmayacak kadar kısa.
öğretmen misiniz değil misiniz? ben hala anlamadımkocam esnaf değil.hatta ikiside.el tim evde..1 yıl öncesine kadar çalıştım.evet aile apartmanı.bakalım bu profille neler diyeceksiniz
- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.758
- 548
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Bence konu fake. Böyle bir karakterin öğretmen olduğuna inanamıyorum. Düşünüyorum en az 100 öğrenci görse onları da kıskanır yarın. Birinde kızının kalemi, birinde silgisi. çatlayıp kalır falanYani birde bile isteye böyle bir konuda KK kadınlarının eline düşmek. Akıllara zarar
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
1 yıldır evdeyim dediğine göre ücretli öğretmenlik yapmış ama bırakmış gibi geldi banaöğretmen misiniz değil misiniz? ben hala anlamadım
yani pedogojik formasyonu yok, yani öğretmen değil, hatta belki ücretli bile olsa ögretmenlik yapmadı ama profiline öyle yazdı büyuk ihtimal?yani ölümcul bir cehalet ve komplex kombosu....zavallı küçük kız, böyle bir akrabayla büyumek zorunda1 yıldır evdeyim dediğine göre ücretli öğretmenlik yapmış ama bırakmış gibi geldi bana
- 2 Nisan 2020
- 172
- 153
- 18
Bir sey soylemeyin bence. Sinir olmakta haklisiniz. Görmezlikten gelin.Ben de öyle kıskançlığı kontrol edilemeyen ve cocugunun her istediğini önüne getiren ebeveynleri sevmem.Merhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.
- 13 Şubat 2020
- 1.091
- 2.564
- 83