Eşimin ablası ve annesi kıskançlar ve bunu aşırı belli ediyorlar. Örneğin bugün gidip eşim eve güzel bi karpuz alsın annesi diyoki bana niye almadın. Ben jelibon çok severdim. Nişanlıyken bir iki kere deidm ben bunalrı çok seviyorum. Evlendiğimizde eşim her markete çıktıgında almaya başladı. Annesi şimdi biz ne zaman böyle atıştırmalık alışveirşine çıksak “ben seviyorum ya o jelibonşardan al bana” diye arıyor.
eve halı alayım koşa koşa peşimden gidip halı alıyor. Ablası daha beter geçen gititm terlik aldım çok tatlı “bende kızıma alcam bundan” dedi. Sonra gitmiş almış. Gelmiş bana diyoki benim aldıgım terliğin aynısını almışsın. Elbise alıyorum gidip aynısını bulup alıyor. Ya aklınıza gelebilecek her şey ne zaman bu ucuzluk avm lerine gitsem poşetimde ne varsa ertesi gün gidip alır. Ne hikmetse benim sevdiğim renkleri sevmeye başladı ne hikmetse ben ne alsam bende de var bundan diyor ertesi gün gidip alıyor. Telefonuma pembe kılıf alıyım ertesi gün aynısını alıp takıyo birde üstüne ben çok seviyorum bu rengi. Normalde hep siyah kahve giyinen o renkleri seven biriydi. Görümcem direkt beni, kv de eşimle olan ilişkimi kıskanıyor. Ben hamile olduğumdan merdivenimi silemiyorum sadece beni ilgilendiren iki katı siliyordum. Ama Artık eşim siliyor. Geçen kv eşimin merdiveni sildiğini gördü. Adama bagırdı çagırdı sen nasıl benim kapımı silmezsin. O kısımda eltimi ilgilendiriyor. Oda silmiyor
. Birazda iyi yapıyor. Neyse sonra apartmanın içind evileda kovaısnı duvardan duvara vuruyordu sanırım bişeyler kırıldı. Artık eşim iki kat aşagı inip orayıda siliyor. Normalde onalrın kapısında bir kova su ve paspası hep olur sürekli kp ve kv silerler biz yukard akaldıgımızdan haftalık siliyoruz. Bu durumda beni sinirlendiyor. Eşim geçen benimle şakalaşıyor sinirlendiriyor bende onu balkona kitledim. Görümcemde güle güle anlatıyo. Kv diyoki benim oglum niye onla şakalaşsın bana yapar o. Eşimle laf dalaşına gireriz aradan atlayıp bana laf sokmaya çalışıyor. -sen nasıl benim oğluma öyle dersin ne istiyorsun oğlumdan. Vay efendim kocasına bu lafı diyen cehenneme girer. Oysa ortada hiç bişey yok. Eşim bişeyi görmüyo gözünmü bozuldu hahaha diyorum. Sen benim ogluma kor mu dedin. Ben ve eşim birbirimizle muhatap olmayalım istiyor. Bir kere benim ayagım kırıldı eşim beni kucagında indirdi aşagıya. Diyoki çocugun belini sakatlayacaksın. Ayagımda eşimle şakalaşırken ben koltuktan düştüm öyle kırıldı bir kere onun yüzünden oldu demedim bile neymiş ben ogluşunu sakatlayacakmışım. Bana diyoki ablası bi kere bayıldı onu kucagında indirdi beni kucagında indirdi.
ben ozaman 50 kiloyum eşimde spor yapan biri benden bi tane daha olsa kaldırıcak güçte. Şuan izlediğim yöntem ne yaparsam yapayım her şeyi gizlemek. Yoksa daha mı çok gözlerine soksam hangisi mantıklı